Nieuws

 • 03 Sep

  Onze geliefde directeur overleden  “We turn away to face the cold, enduring chill
  As the day begs the night for mercy, love.

  A sun so bright it leaves no shadows
  Only scars carved into stone on the face of earth.”


  Beter dan met het bovenstaande citaat uit het nummer One Tree Hill van de elpee The Joshua Tree van U2 valt het noodlottige eind van het leven van Helena en Guus niet samen te vatten. Het is wrang dat Helena en hij op 22 augustus zijn overleden op de plek waar Anton Corbijn een van zijn meest indrukwekkende elpeehoezen op heeft gebaseerd. Een plek die Guus tijdens zijn reis graag wilde bezoeken. Hij vertelde daarover met passie. Want dat was Guus, een man met een ongebreidelde passie.

  Guus was een 013-er in hart en nieren. Hij hield van zijn werk, het was een belangrijk deel van zijn leven. Tot de laatste seconde voor zijn vertrek naar de Verenigde Staten stuurde hij nog mails. Het werk was nooit klaar. Van de zeven avonden per week was Guus er vaak wel vijf in 013. Om van de concerten te genieten of gewoon gezellig te kletsen in de rookruimte. De laatste jaren vond Guus ook het geluk in de liefde. Met Helena had hij hele mooie plannen voor de toekomst. Maar helaas is dat hen samen niet meer gegeven.

  In 2003 werd Guus directeur van 013. Hij heeft daar de eerste jaren moeilijke en ingrijpende beslissingen moeten nemen. Stukje bij beetje is onder zijn leiding 013 uitgegroeid tot wat het nu is, een sterk team en een gezond poppodium dat de wind in de zeilen heeft. Guus kon hier enorm van genieten en was blij dit mee te kunnen maken. Guus was een ongekende volhouder en het doet ons verdriet dat hij niet lang genoeg heeft kunnen genieten van het succes van en de waardering voor zijn 013. We zullen Guus missen als directeur, collega en maatje, want hij was het alle drie. En meer, een cultuur-missionaris en daadkrachtig ondernemer. Een echte leider, maar wel van het soort dat ook vertrouwen gaf, enorm inspireerde en zeer begaan was met de mensen van wie hij hield.

  Guus hield van Helena, 013 en van PSV. Iedere thuiswedstrijd zat Guus op de tribune in Eindhoven. Op maandag vertelde hij op kantoor in geuren en kleuren hoe goed PSV gespeeld had. En als ze verloren hadden dan had Guus die dag toevallig veel afspraken en bleef hij vooral op zijn eigen kantoor. Op dinsdag praatte tenslotte niemand meer over voetbal.

  Guus, we zullen als jouw team je speelwijze voortzetten, met jouw kracht, jouw altijd positieve kijk op de dingen, jouw bevlogenheid, jouw inspiratie, jouw vertrouwen, jouw vriendschap en jouw passie. We zijn trots dat je onze directeur was en wat gaan we je vreselijk missen. We hopen dat het mooi is aan die kant, aan deze kant hangt er een nieuwe wandtegel; 'Wat zou Guus doen?'

  De ruimte hieronder is bestemd voor medeleven met nabestaanden, vrienden en collega’s en reacties ter condoleance.

  Update vrijdag 2 september:
  Aanstaande maandag 5 september vindt de herdenking plaats in 013. Overdag is het mogelijk om afscheid te nemen.’s Avonds vindt de herdenkingsdienst plaats. Klik hier voor meer informatie.

Share this

Reageer

Oude reacties

 • 11 Sep

  Petra (01:18u)

  Graag wil ik via deze weg de nabestaanden en alle andere betrokkenen sterkte wensen met het verlies van Helena en Guus.
  Dank je wel Helena voor alle kopjes koffie! Ik ben blij te lezen dat jullie samen gelukkig zijn geweest! Ik gunde het je zo. Guus dank je wel dat je Helena zo gelukkig hebt kunnen maken.
  Zal aan jullie blijven denken!

 • 08 Sep

  Tom (13:53u)

  verschrikkelijk nieuws. sterke aan alle nabestaanden. guus zal in ieder geval onsterflijk zijn in de 013

 • 08 Sep

  Remco (11:33u)

  echt verschrikkelijk, zou me niet kunnen voorstellen als onze directeur bij Bibelot ook dit zou overkomen.. Verschrikkelijk, veel sterkte met dit grote verlies!

 • 08 Sep

  Robin (11:04u)

  Vreselijk nieuws...
  Aan iedereen gecondoleerd en heel veel sterkte.

 • 08 Sep

  griet (09:07u)

  Ik wens een ieder die dicht bij Guus staat heel veel sterkte met dit grote verlies, er zijn geen woorden voor als je iemand moet missen waar je heel veel van houd..

 • 06 Sep

  Suzanne Meijnen (21:46u)

  Gecondoleerd met het verlies van jullie maatje en inspirator! Ik geniet altijd met volle teugen van 013, dus Guus bedankt en het ga je goed daar aan de andere kant!

 • 06 Sep

  carlo (15:08u)

  Heel erg veel sterkte voor de nabestaande met dit enorme verlies

 • 06 Sep

  Patrick Duyker Superstijl (13:33u)

  Ik denk aan de donkere, lege zalen die de week na zijn overlijden als monument aan Guus werden geschonken. Heel veel sterkte de aankomende tijd. Ook als de zalen weer vol staan en hetgeen weer gebeurt waarvoor Guus voor ging.

 • 06 Sep

  Poppodium De Pul (Uden) (11:14u)

  Nog steeds vol ongeloof. Wij wensen iedereen veel kracht toe! Namens bestuur, directie en medewerkers van Poppodium De Pul.

 • 06 Sep

  Bert Harmsen (10:45u)

  Ik kende Guus niet persoonlijk, maar heb wel mogen aanschouwen wat hij met 013 bereikt heeft. Ik wil de familie, bekenden en medewerkers van 013 veel sterkte toewensen met dit verlies!

 • 05 Sep

  Cindy (19:37u)

  Ongelooflijk. Bizar! Heel veel sterkte voor alle naasten. Hou je goed.

 • 05 Sep

  Drieons (15:15u)

  Bestuur en medewerkers van Theatergezelschap Drieons wensen familie, vrienden en collega's van Guus van Hove en Helena Nullett ontzettend veel kracht liefde en toe.
  Weet dat velen meeleven.
  Hedy Grünewald & Peter Dictus

 • 05 Sep

  Leo Verhoef (E4Q BV) (11:59u)

  Mij kwam het schokkende nieuws ter ore op vakantie in Z-Frankrijk. Ik heb Guus leren kennen als een bevlogen, passionele, maar zeker ook zeer professionele man. Een bijzonder mens in de wereld van de popmuziek, ook één van mij passies. Ik wens 013 en nabestaanden heel veel sterkte. Leo Verhoef

 • 05 Sep

  Dieter van der Westen (10:36u)

  Een aantal keer hebben we op een prettige manier mogen samenwerken.Het nieuws kwam dan ook als een schok. Namens Kasba heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

 • 05 Sep

  Marco Voesenek (09:41u)

  ik wens vrienden, familie en alle medewerkers van 013 heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
  'Music will keep us together'

 • 05 Sep

  Pepijn (01:47u)

  Gecondoleerd, echt een groot verlies

 • 04 Sep

  Annemarie Staaks Poppodium Venray (22:49u)

  Gecondoleerd en heel veel sterkte namens ons allemaal!

 • 04 Sep

  Han (22:40u)

  Net 013 ontdekt via KoRn!
  Rust zacht sterkte voor de nabestaanden.

 • 04 Sep

  Anya (14:21u)

  Voor lieve Guus zal ik altijd een warm plekje in m'n hart houden....

 • 04 Sep

  Abdel R. Chraou (12:47u)

  Ik wens in beginsel directe familie en vrienden van Guus veel sterkte in deze donkere periode. Collega's van 013 veel sterkte met het verlies van een gewaardeerde collega en vriend.

 • 04 Sep

  Liza (11:21u)

  Echt veel sterkte aan familie en vrienden.
  ZO jammer dat ie nou op een plek overleed die die zo graag wou zien. 013 is een van mijn lievelings concertzalen. En dat zal het ook echt blijven. Hij heeft altijd gave concerten geregeld en ik hoop dat 013 dat blijft doen.

 • 03 Sep

  Muzikantenweb (23:32u)

  Onze gedachten gaan uit naar beide families, vrienden en collega's bij dit grote verlies.
  Altijd is 013 een warm welkom, en zijn er veel goede herinneringen aan concerten onder Guus zijn leiding. Des te schokkender is dit onverwachte nieuws.
  Allen sterkte toegewenst komende tijd,
  team Muzikantenweb Magazine

 • 03 Sep

  Guusvt (19:12u)

  wat erg..
  heel veel sterkte aan familie en vrienden! Hopelijk kunnen jullie het verwerken en denken aan het mooie wat hij heeft gedaan voor de cultuurwereld in Nederland.

 • 03 Sep

  willem bongaarts (13:42u)

  Guus, wat gaat Tilburg je missen. Mijn gedachten zijn bij jullie beider families, vrienden en je collega's van O13.

 • 03 Sep

  Hetty (12:32u)

  Wat een mooie tekst op de rouwkaart. Het heeft impact maar ook iets moois. Fijn dat Guus en Helena weer 'thuis' zijn.
  Tot maandag xxx Hetty

 • 02 Sep

  Alexander (22:04u)

  LOVE Guus Helena 013

 • 02 Sep

  René (19:25u)

  gecondoleerd en sterkte aan de nabestaande.

 • 02 Sep

  Sander (16:24u)

  Sterkte en respect. De Nederlandse podium wereld rouwt. Dank voor alles.

 • 02 Sep

  Christine (16:09u)

  Enige dagen terug per mail het verschrikkelijke bericht van eeen nog vreselijkere dood. In gedachten ben ik bij vrienden en familie van Guus en Helena en bij de medewerkers van 013. Sterkte in deze moeilijke tijd. R.I.P.

 • 01 Sep

  Marije (23:10u)

  Gecondoleerd aan familie en alle andere nabestaanden. De passie waarmee 013 werd gerund was altijd voelbaar tijdens voorstellingen en feesten.. Heel veel sterkte en ik wens al het beste aan de medewerkers om de spirit 'alive' te houden..

 • 01 Sep

  Leo de Laat (14:06u)

  Het overlijden van Helena en Guus is een ontzettende en te niet voor te stellen schok.
  Wat Guus in Tilburg en omgeving betekende weten we allemaal.
  Minder bekend is wat Helena deed als vrijwilligster. Zij was bestuurslid van stichting Slavjanka (voorheen Russische Cultuur), een stichting die zich inzet voor promotie van Slavische cultuur.
  Ook was zij al jaren adviseur van stichting "Otradnoye", een stichting die het lot van zwerfkinderen in de Russische Federatie tracht te verbeteren.
  Zij was tevens betrokken bij veel activiteiten van de stichting "Oost Europa Centrum", sinds kort "PortAgora".
  Wij zullen beiden zeer missen.
  Familie, vrienden en kennissen wensen wij heel veel sterkte om dit zware verlies te kunnen dragen.
  Namens voornoemde stichtingen,
  Leo de Laat

 • 01 Sep

  Peter van Ruijven (13:59u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws en bizar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Guus was een kanjer waar je op kon bouwen. Ik wens de familie en collega's van 013 veel sterkte bij dit grote verlies.
  Peter

 • 01 Sep

  ronald (13:27u)

  gecondoleerd, we zullen je missen

 • 01 Sep

  John Konings (Amnesty Tilburg) (12:21u)

  Gecondoleerd en sterkte met het verlies met zo'n meelevende en spontane man als Guus.

 • 01 Sep

  The Rock Temple Kerkrade (11:13u)

  Gecondoleerd met jullie grote verlies.

 • 01 Sep

  Florence van Oirschot (07:13u)

  Guus inspireerde, en hij blijft dat doen! Zijn bevlogenheid laat sporen na, sporen die zelfs heel makkelijk te spotten zijn in een oeroud kasteeltje 'even verderop'. Ik heb van hem geleerd en pas de passie dagelijks toe. Bedankt daarvoor Guus, en voor al de 013-maatjes: Keep the good work going!

 • 31 Aug

  Anna Koevoets (22:27u)

  ik heb even mogen werken met Guus van Hove, voor de grandioze diplomering van ROC Gezongdheidzorg. wat waren onze studenten trots en blij: hun diplomering in 013!! Guus maakte dit mogelijk. een geweldige vent.
  En nu zo tragisch dit verschrikkelijke nieuws. Familie, vrienden en medewerkers van 013 heel veel sterkte met het verlies van Guus en Helena

 • 31 Aug

  maaike (22:13u)

  Het laat me maar niet los. wat een vreselijke wanhoop moeten jullie hebben gevoeld. R.I.P

 • 31 Aug

  Rob (21:20u)

  Familie en vrienden heel veel sterkte!

 • 31 Aug

  Frank (16:48u)

  Gecondeoleerd.
  Ik kende Guus niet persoonlijk, maar 013 ken ik heel goed. Voor velen inclusief mijzelf, de meest favoriete concertzaal in Nederland, en daar heeft hij veel aan bijgedragen.

 • 31 Aug

  Frans (15:11u)

  Dag Guus. Ik denk aan je.

 • 31 Aug

  Karin (14:40u)

  Heel veel sterkte voor iedereen met dit enorm grote verlies!!!

 • 31 Aug

  Them 2 Again (14:35u)

  zja dat bedenk je toch niet zelf zoiets
  het volgende bezoek aan 013 zal toch iets anders zijn
  jullie allen sterkte toegewenst !!!!

 • 31 Aug

  Martijn (14:08u)

  Ik wens iedereen heel veel sterkte toe met dit grote verlies!

 • 31 Aug

  Martin Beversluis (12:42u)

  Tenminste Bono
  In memoriam Guus van Hove
  Het is een markant
  oude foto die iedere
  muziekliefhebber kent
  U2 door Corbijn grove
  korrel en een prachtige
  Joshua Tree in de
  achtergrond
  door een woestijn te
  rijden om die boom
  te bekijken en dan
  motorpech krijgen
  niet genoeg water
  hebben
  ik mag hopen dat
  je tenminste oog
  in oog hebt gestaan
  met de Joshua Tree je
  een moment tenminste
  Bono hebt gewaand.

 • 31 Aug

  Frank van Gent (00:20u)

  Ik wens de collega's en familie heel veel sterkte met deze moeilijke dagen!

 • 30 Aug

  Mieke (23:16u)

  In en in triest!
  Sterkte allemaal.

 • 30 Aug

  Jan (21:37u)

  Gecondoleerd en heel veel sterkte iedereen!

 • 30 Aug

  Barbaar (21:23u)

  Gecondoleerd aan de families, vrienden en personeel 013

 • 30 Aug

  Rocket 75 (19:11u)

  Gecondoleerd, en iedereen ontzettend veel sterkte!

 • 30 Aug

  John Heijligers (16:39u)

  Ongelofelijk! We hadden net nog besproken om weer een musical te plannen in het nieuwe jaar en dan ineens dit bericht. Niet te bevatten. Vrienden, familie en het fantastische team van 013, heel veel sterkte, met dit grote verlies!!

 • 30 Aug

  eric(ex beveiliger 013) (14:18u)

  ik wens iedereen veel sterkte met dit verlies

 • 30 Aug

  John 'BoBo' Bollenberg (13:56u)

  Guus : je gaf me groen licht om Symforce op te starten. Niet verlegen een gok te wagen op onbekend terrein. Een toevallige blik op de 013 site laat me nu met verstomming achter. Carpe diem wordt eens te meer DIK in de verf gezet want elke dag is een geschenk terwijl om elke hoek het onheil kan schuilen. Doe Jimi, Janis, Brian, Jim, Amy en al die anderen de groeten

 • 30 Aug

  jonathan (12:46u)

  heel veel sterkte voor alle vrienden, familie en iedereen die hem kende

 • 30 Aug

  Anita (11:14u)

  Wat vreselijk triest. Samen met je geliefde overgaan op jouw mooiste plek ................
  Zo'n dubbel gevoel.

 • 30 Aug

  Marijke Buylinckx (08:55u)

  Collega's, vrienden en familie van Guus en Helena, heel veel sterkte met het dragen van dit afschuwelijke verlies.

 • 30 Aug

  Gerry van Echteld (04:37u)

  Namens het team van de Jan Ligthartschool-rendierhof wensen wij familie en team van 013 heel veel sterkte . Hij was een groot en bevlogen inspirator

 • 30 Aug

  Taggi (00:12u)

  Heel veel sterkte met het verlies.

 • 29 Aug

  Brechtje (23:10u)

  Veel sterkte toegewenst met dit grote verlies.

 • 29 Aug

  Tim Emmen (22:34u)

  Ik wens familie en vrienden en alle mensen die deze geweldige mensen een warm hart toedragen heel veel sterkte en liefde toe!! Groetjes Tim(bales)

 • 29 Aug

  ron (21:22u)

  sterkte en gecondoleerd

 • 29 Aug

  Ankie (20:56u)

  Guus was een zeer inspirerende man. Ik wens zijn familie, vrienden en 013-collega's heel veel sterkte toe.

 • 29 Aug

  Robert Tolboom (20:36u)

  Hi, Wat een shock. Ken je al jaren. en weet hoe je 013 naar een hoger niveau hebt weten te brengen. Ik denk terug aan de prettige gesprekken die ik met je heb mogen voeren. Familie en kennissen veel sterkte toegewenst!

 • 29 Aug

  Noize Magazine (19:14u)

  Wat een vreselijk nieuws. Gecondoleerd met het verlies van Guus en Helena aan alle vrienden, familie en collega's van 013. Namens alle medewerkers en vrijwilligers van Noize Magazine heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

 • 29 Aug

  Lisanne (19:07u)

  heel veel sterkte met dit verlies!

 • 29 Aug

  Matthias - Roularta Printing (18:08u)

  Kwaad, teleurgesteld, verdrietig!
  Waarom jullie? Bijna altijd opgewekt en struikelend van enthousiasme. Zo bevlogen als geen ander. Jullie zouden afkomen naar Gent. Eindelijk.
  Tweemaal maakte je een jubileumkrant voor de 013 met een spirit waar menig uitgever nog iets kan van leren.
  Ons gemis staat in het niets tot dat van familie, vrienden en collega's. Aan hen heel veel sterkte gewenst!

 • 29 Aug

  Brutus (18:01u)

  Wat een shock. Is nog niet te bevatten. Als je naar de 013 gaat kwam je meestal Guus wel tegen. Altijd vriendelijk en tijd voor een pilsje en praatje.
  De gedachten zijn dat Guus en zijn geliefde Helena op zoek waren naar de beroemde boom van de U2 album Joshua Tree. De link is snel gelegd. De Joshua Tree wordt omschreven als duurzaam, gaat lang mee en standvastig.
  Dit geld ook voor het beleid wat Guus uit stippelde voor zijn 013. Hier kan deze inmiddels beste poptempel van Nederland verder op bouwen. En graag ter ere van Guus geen Dommelsch zaal meer maar de Grote Guus zaal.
  Veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.

 • 29 Aug

  anouk (15:43u)

  Een zwarte bladzijde voor 013 en de culturele wereld in Tilburg. Heel veel sterkte voor de familie,vrienden en collega's van 013. Thuis branden 2 kaarsjes voor Guus en Helena...

 • 29 Aug

  podium Duycker (13:26u)

  De Duyckercrew wenst familie, vrienden en collega's bij 013 heel veel sterkte bij dit verschrikkelijke verlies.

 • 29 Aug

  Hiranti (13:23u)

  Heel veel sterkte aan familie, vrienden en medewerkers van 013.

 • 29 Aug

  Robin (12:21u)

  Gecondoleerd en iedereen ontzettend veel sterkte gewenst.

 • 29 Aug

  danielle (10:36u)

  er zijn geen woorden voor! sterkte allemaal

 • 29 Aug

  Han (10:19u)

  Heel veel sterkte met dit kostbare verlies

 • 29 Aug

  Annelies, Marleen en Will Kuijsters (07:56u)

  We zijn enorm geschrokken van dit verdrietige nieuws. We kennen Guus vooral via Jos. Ze hadden een hechte,inspirerende samenwerking in het VeeMarktKwartier. Heel veel sterkte en troost gewenst!. Mocht er "iets" bestaan, dan weten we zeker dat Jos, Guus en Helena zal bijstaan daar. Veel liefs Annelies, marleen en Will Kuijsters

 • 29 Aug

  Laurens (00:20u)

  verschrikkelijk wat er is gebeurt, ik was zeer geschokt toen ik het las. Veel sterkte voor vrienden, familie, collega's etc. met dit verlies

 • 28 Aug

  jeanette (23:11u)

  heel veel sterkte allemaal met dit grote verlies.

 • 28 Aug

  Mieke (23:09u)

  Guus, dit is een gedicht wat ik geschreven heb in 1995, en ik draag het nu op aan jou. De keren dat we je bij Miriam en Tom zagen was altijd heel gezellig, en ik verheugde me er altijd op om met je te kunnen kletsen over muziek en reizen. Voor mijn gevoel past dit gedicht nu helemaal bij jou.
  The lizard woke up
  and looked at me,
  With a silent voice
  he spoke to me.
  Thy giveth me the name
  of the sacred door
  I will guide you to your dream
  because,
  Your future is gone now, baby
  You belong to me.
  The desert is in front of you,
  the land of Filth and Horror.
  Pass the gateway with the truth,
  and you won't have to suffer.
  The emptyness is calling you,
  make sure to be on time.
  The past will be the enemy,
  looking back is the only crime.
  Death will be surrounding you,
  have faith, and cross the line.
  Feed your soul with Energy
  Let Power grow inside.
  The Eagle waits for you to come,
  tears out the bloody heart
  Darkness is your only friend,
  The Mind has fallen apart.
  See the light and crawl to it,
  Go to the Land of Beauty,
  The Goddess of Thy Will remains
  So the flames will burn the ruíns.
  Miriam en Tom, ik wens jullie heel veel sterkte. Want ik weet dat Guus bij jullie kind aan huis was.
  Mieke

 • 28 Aug

  Frans jan (22:58u)

  Heel erg geschrokken van dit bericht. veel sterkte voor alle medewerkers van 013 en familie, zal hem missen.

 • 28 Aug

  Daan (22:18u)

  Veel sterkte!

 • 28 Aug

  Gijs en Vivian (21:55u)

  Gecondoleerd met dit verlies. Sterkte voor familie en vrienden.

 • 28 Aug

  Meike (21:45u)

  Enorm veel sterkte toegewenst voor alle mensen die dichtbij Guus stonden!

 • 28 Aug

  R.Wouters / RR-Entertainment (21:19u)

  Wij wensen familie ,vrienden en werknemers van guus,helena en 013 sterkte in deze moeilijke tijden.
  Wij hebben guus leren kennen als een mens met passie,kundigheid en vooral menselijkheid.
  Binnen het vak zal hij gemist worden.

 • 28 Aug

  Jet (19:59u)

  Wat een intriest nieuws! Om zo aan je einde te komen. Wat zijn hun laatste gedachten geweest? Ze zijn weer samen, waar dan ook. Moge ze het goed hebben samen.

 • 28 Aug

  Hans de Jong (19:40u)

  Ik wens familie, collega's en vrienden van Guus en Helena heel veel sterkte met het verlies van hun dierbaren. Ik ken Guus uit de studietijd en heb ook recentelijk bij feestjes van gezamenlijke vrienden Guus' passie voor muziek en voetbal mogen meemaken. Ik hoop dat deze passie blijft voortleven in het doen en laten van 013.

 • 28 Aug

  Claudia van Dongen (18:50u)

  Ik kan het gewoon niet bevatten.
  In onze woonkamer staat een Joshua Tree. Een mooie reisherinnering; als zaadje meegenomen uit een prachtig park. Dit park heeft jullie je levens afgenomen. Ik kan het gewoon niet bevatten. Mijn Joshua Tree heeft een andere lading gekregen. Iedereen die dicht bij jullie staan wens ik kracht toe om het verlies een plek te geven.
  Guus, vanaf nu zal onze Joshua Tree een herinnering aan jou en aan het VMK zijn, want daar zijn wij elkaar tegen het lijf gelopen. Ook Tilburg zal jouw energie missen.

 • 28 Aug

  Patrick (18:29u)

  Heel veel sterkte aan iedereen die het nodig heeft... ik schrok me een ongeluk toen ik het las.

 • 28 Aug

  Daniël (17:01u)

  RIP, sad... sad loss

 • 28 Aug

  De Nico's (16:43u)

  Met ongeloof hoorde wij 's morgens van dit gebeuren .Wij wensen iedereen bijzonder veel sterkte en bijstand om over dir velies heen te komen .
  De Nico's

 • 28 Aug

  Guus K (16:38u)

  DAMN - RIP

 • 28 Aug

  Marco (16:24u)

  Een groot verlies voor ons allen.
  Heel veel sterkte toegewenst aan de vrienden en familie van beiden!

 • 28 Aug

  Charles en Nathalie Konings-Elshout (14:36u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws, gecondoleerd en wij wensen familie vrienden, kennissen en alle medewerkers en persooneelsleden veel sterkte toe.

 • 28 Aug

  Gijs de Louw (14:13u)

  onwerkelijk! sterkte gewenst aan familie, vrienden en collegae. (mede namens alle medewerkers van De Pul, Uden).

 • 28 Aug

  Rachel Höppener (12:39u)

  Een van mijn favoriete popalbums allertijden heeft voorgoed een andere lading gekregen. Veel sterkte familie, vrienden en collega's.

 • 28 Aug

  carla (12:17u)

  Voor alle mensen die rondom Guus en zijn vriendin staan veel sterkte om dit verdriet te dragen.Ik wens iedereen heel veel kracht toe. wens jullie

 • 28 Aug

  Toine (12:07u)

  Verschrikkelijk, veel sterkte!

 • 28 Aug

  Paul (02:58u)

  In- en intreurig. Allen die dicht bij Guus en Helena stonden: blijf dicht bij elkaar en heel veel sterkte de komende zware tijd.

 • 28 Aug

  Tim (01:29u)

  Veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en collegae. Verschrikkelijk nieuws.

 • 27 Aug

  Gerard (23:35u)

  Guus, ff weg van alle dingen die je altijd goed doordacht moest doen van jezelf. Jouw zielpijn van die vervelende besluiten die je moest nemen voor de weg voorwaarts in 013. Onze discussies, etentjes, borrels, sigaretten. Ik snap dat je ff spontaan zorgeloos dromend die BEMR road ingeslagen bent. Maar wat doet het pijn je niet meer te zien.

 • 27 Aug

  Nathalie (22:42u)

  Oh My God! Dit komt toch alleen in films voor??? Dat dit werkelijkheid is zeg, echt ongelofelijk!! Onze condoleance gaat uit naar familie, vrienden, kennissen en iedereen van 013! Enorm veel sterkte toegewenst!

 • 27 Aug

  Sanne van Bragt (21:55u)

  Rust zacht Helena en Guus.
  Vreeselijk nieuws :(
  Sterkte aan alle Nabestaanden!

 • 27 Aug

  Jan-Willem van Rijnberk & Riet van Gerven (21:21u)

  Wat een verschrikkelijk lot voor Guus en Helena. Veel sterkte gewenst bij dit verlies. Het nieuws maakte ook ons sprakeloos...

 • 27 Aug

  Maurits Hulsegge (21:14u)

  Buiten dat hij 013 heeft gemaakt tot wat het is was Guus een prima kerel waar je relaxed een biertje mee kon drinken. Sterkte aan alle nabestaanden.

 • 27 Aug

  adriaan the rocker (21:13u)

  waarom moest onze lieve HEER deze mensen komen halen er zijn er genoeg die niet verdienen op deze wereld te zijn veel sterkte met dit verlies

 • 27 Aug

  Toni Valen (17:45u)

  Guus was een mens onder de mensen.

 • 27 Aug

  Marco B. (17:39u)

  Heel veel sterkte toegewenst voor Familie en vrienden!!

 • 27 Aug

  Merijn (17:35u)

  Niet te beschrijven! Veel sterkte aan iedereen die Guus kende, Liefde=1!

 • 27 Aug

  Freek Carels (16:19u)

  Dit is vreselijk en echt ongelooflijk. Ook van mij veel sterkte deze periode. Wat een tragedie moet het zijn geweest...

 • 27 Aug

  Maaike (14:51u)

  Dit is afschuwelijk. Helena en Guus, het laat me niet los wat jullie moeten hebben doormaken. Ik kan maar één ding hopen; dat jullie nu heel dicht bij elkaar zijn!Mooie mensen, allebei,jullie kunnen nog lang niet worden gemist....
  Maaike

 • 27 Aug

  Dennis (14:33u)

  heel erg,
  ik wens alle nabestaanden veel sterkte

 • 27 Aug

  Bestuur VOV (14:33u)

  Door het overlijden van Guus heeft Tilburg ook een groot voorstander voor genderdiversiteit verloren.
  Als één der “Top 25 mannen”binnen de Tilburgse netwerken heeft hij als één van de eerste organisaties daad bij woord gevoegd en samen met VOV bewust gezocht naar invulling en aanvulling van bestuurlijke capaciteiten door balans in samenstelling te zoeken van het 013 bestuur en bewust op zoek te gaan naar vrouwelijke kandidaten en deze ook te benoemen.
  Wij zijn hem voor deze steun en erkenning dankbaar.
  Wij wensen zijn dierbaren heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
  Bestuur VOV Marie – Thérèse Blomme, Cherie Cohen, Odette van Oirschot en Berna Trommelen

 • 27 Aug

  Hetty Kerkhof (voorzitter) (13:10u)

  Intens verdrietig maar ook verbijsterd door het tragische overlijden van Guus en Helena. Dit is niet te bevatten en wij wensen iedereen die deze mooie mensen gekend heeft veel steun en sterkte toe.
  Bestuur stichting ancientpower

 • 27 Aug

  Julia visscher (11:52u)

  Wat een bizar en verschrikkelijk bericht! Wens 013, familie, vrienden en collega's van Guus en Helena veel sterkte met dit verlies.

 • 27 Aug

  Rene (11:47u)

  Wat een vreselijk tragische gebeurtenis. Getuige bovenstaande tekst heeft Guus ten volle geleefd. Hopelijk is dat een enigszins troostende gedachte. Medeleven gaat uit naar vrienden, familie, collega's en andere betrokkenen.

 • 27 Aug

  Ingrid Staps (11:38u)

  Vreselijk nieuws.....Ik wens iedereen veel sterkte voor nu en de komende tijd.

 • 27 Aug

  Rosalie (11:32u)

  Ik wens 013, vrienden en familie heel veel sterkte.

 • 27 Aug

  William en Ingrid/ Five O' Clock Rockers (11:25u)

  Donderdag dit tragische nieuws vernomen. Wat een onwaarschijnlijk erg verhaal. In het land van (bijna) alle muziekstromingen zo te moeten eindigen. Wij wensen familie, directe vrienden en zeker ook al het personeel van poptempel 013 alle sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.

 • 27 Aug

  Sewan Mumcuyan (11:18u)

  Wat is dit tragisch! Ik wens de nabestaanden en organisatie sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 • 27 Aug

  nataz73 (11:05u)

  Wat een enorm verlies!
  Familie, vrienden, collega's en bekenden heel veel kracht toegewenst!

 • 27 Aug

  Tobias Overbosch (10:59u)

  Wat een vreselijk nieuws, Heel veel sterkte!

 • 27 Aug

  Mano Gitz (Jacky Checker) (08:32u)

  Heavy Shit! Kippevel..

 • 27 Aug

  Geert-Jan Schoonbeek - SIXXION (08:06u)

  Ik las het korte bericht in de lopende tekst op journaal 24. 'Directeur 013 overlijd in woestijn'
  Ik kende je/jullie niet en was voor zover ik me herinner maar een keer in 013 geweest, met Kyuss wat ik filmde en op Youtube plaatste. toch is mijn bevlogenheid met muziek en 'HET GROTE LIED' van dien aard dat het bericht me raakte 'Waar zou je nu zijn.. in het grote Lied.. de woestijn maar dan in de omarming van God liefde die alle mensen uiteindelijk weer in genade tot zich neemt.. in een hemel van rust en heerlijkheid aan gene zijde..'
  Wat zou je nu doen?
  Ik schreef in mijn dagboek en door alle flitsen kwam het bericht weer naar boven en zocht ik het internet even na.
  '013' was genoeg..
  deze site en de condoleance..
  Misschien is het troost.. hoop.. geloof.. dat er daarboven een groter Lied speelt van grotere genade nog dan hier. Een Lied waar allen in geborgen worden en dat zich op zijn weg door de eeuwen heen verenigt met de stoffelijke wereld hier op aarde. Dat boven en hier beneden langzaam in het Lied van Gods genade een gemaakt worden tot al het slechte is uitgebannen uit het zijn.
  In mijn hart geloof ik in dat Lied, die genade, en denk ik dat ook jij en je geliefde daar zijn.
  Ik ken je niet maar het is het hart van de muziek die een snaar in me raakte en me ook een bericht voor je, jullie achter wilde doen laten. Moge de hemel vol heerlijkheid zijn en mag het ondenkbaar beter en prachtiger zijn daar..

 • 27 Aug

  Leo en Nelleke Koster/ eAVr BV (01:44u)

  Wat een afschuwelijk verhaal. Wat een verlies voor allen die hen liefhadden. Zonde dat zulke energieke mensen niet verder hun steentje bij mogen dragen aan het culturele leven in NL.
  We wensen de achterblijvers veel sterkte.
  Warme groeten, de medewerkers van Europe Audio Video Rent BV

 • 27 Aug

  Petra (01:24u)

  Wat verschrikkelijk wat er gebeurt is!
  Ik wil dan ook alle familie, vrienden, kennissen, collega's en iedereen die dicht bij Guus & Helena stonden ontzettend veel sterkte en kracht toewensen om dit verlies te verwerken!

 • 27 Aug

  Marjon van Winkelhof (00:50u)

  Wat een tragisch nieuws. Kan er eigenlijk nog steeds niet bij. Ik wens vrienden, familie en close colleagues van Guus veel sterkte toe.

 • 27 Aug

  Arnout / into the Great Wide Open (00:05u)

  Het is vervreemdend en gek een feestje op een eiland te organiseren met een dergelijk drama dat in je achterhoofd blijft spoken..
  Namens de hele Great Wide Open ploeg wil ik iedereen heel veel sterkte wensen met dit tragische verlies.

 • 26 Aug

  Ilse. (23:29u)

  Heel mooie reacties staan hier.
  Heb er niks aan toe te voegen.
  Alle heel veel Sterkte gewenst..

 • 26 Aug

  Anke Gielen (23:01u)

  Veel sterkte voor de familie en alle ex-collega's van 013!

 • 26 Aug

  Suzanne Wanders (22:16u)

  Dit kan niet waar zijn? Guus is niet meer... Heel veel sterkte voor zijn familie en naasten en collega's van 013. Hij leeft voort in alle herinneringen.

 • 26 Aug

  Bas van der Pol (21:05u)

  Met stevige kordate passen stapte Guus van Hove dagelijks langs het raam van mijn werkplek aan de Tivolistraat. Ik zit er al even niet meer en verder dan een paar snelle babbels aan de bar na de ene of de andere discussie in De NWE Vorst zijn Guus en ik nooit gekomen. Maar ik weet dat Tilburg de energie gaat missen die schuilging achter zijn kordate passen en vooral de creativiteit die zichtbaar broeide terwijl hij -in gedachten verzonken en vaak lurkend aan een sigaret- voorbij beende. Vreemd dat een gevoel van gemis zich meester van mij maakt, ik kan me niet voorstellen hoe dat moet zijn voor zijn geliefden en collega’s. Ik wens hen sterkte met het verlies. Laat in het succes van 013 en in het plezier van de mensen daarbinnen, de nagedachtenis aan deze bevlogen stadsgenoot levend blijven. Bas

 • 26 Aug

  Rob (20:46u)

  Heel veel sterkte voor alle familie, vrienden en collega's van Guus

 • 26 Aug

  Coen Oostelbos (20:43u)

  Alle medewerkers van 013, heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Een bevlogen en betrokken vent is niet meer. Oostelbos Installatietechniek

 • 26 Aug

  Joris (20:30u)

  Wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte iedereen.

 • 26 Aug

  Frans de Laat (19:45u)

  Wat een ontzettend gemis is dit. Ik ben er na twee dagen nog steeds kapot van. Familie, vrienden en collega’s, heel veel sterkte!

 • 26 Aug

  Maràn (19:35u)

  Wat een vreselijk nieuws. Sterkte allemaal!

 • 26 Aug

  brabants kenniscentrum voor kunst en cultuur (19:09u)

  Namens het bestuur, de directie, het managementteam en medewerkers van het brabants kenniscentrum voor kunst en cultuur wensen wij familie, vrienden en collega's van 013 van Guus en Helena sterkte. Bij het bkkc heerst grote verslagenheid. Wij hopen dat de mooie herinneringen van deze prachtige en sympathieke talenten een troost voor jullie mag zijn. Wij denken aan jullie.

 • 26 Aug

  Bert Dondorff (19:05u)

  Niet te bevatten!! Veel sterkte allemaal!

 • 26 Aug

  Paul Stiekema (17:37u)

  Ik hoorde het gisterenmorgen in de auto.Verschrikkelijk dit is niet te begrijpen. Als muziekliefhebber zijn dit de plekken waar je geweest wilt zijn. In een andere tijd van het jaar ben ik daar ook geweest met andere temperaturen. Maar achter het stuur denkend aan Guus dacht ik : had dit mij ook kunnen overkomen? Moet er niet aandenken, verschrikkelijk gewoon! Heel veel sterkte toegewenst voor de familie van beide zijden en collega's 013. Paul Stiekema Heineken Music Hall

 • 26 Aug

  Jan Renders Fenix Sittard (17:25u)

  Nooit meer af en toe die groet en even een praatje. Iedereen sterkte!!

 • 26 Aug

  Willemien van Heugten (16:50u)

  Wat een afschuwelijk bericht over Guus en zijn vriendin Helena. Vanaf 2005 heb ik ontzettend prettig en geinspireerd met Guus mogen werken o.a. voor de jongerendebatten.Guus geloofde daar erg in en heeft veel van mijn ROC studenten ruim baan gegeven in 013. Hij was betrokken en zeer toegankelijk. Hij vond het belangrijk nieuwe doelgroepen naar binnen te halen.
  Ik zal het plannen maken en realiseren samen met hem ontzettend missen. De stad Tilburg verliest een bruggenbouwer en een man met visie en passie.Heel veel sterkte voor beide families en medewerkers van 013.

 • 26 Aug

  Saskia van Tilborg (16:42u)

  Tilburg is een zeer warmbloedig en bevlogen cultuur hart armer... afschuwelijk nieuws... niet te bevatten.. voor alle mensen die Guus en zijn lief missen. Gecondoleerd en sterkte met dit grote verlies...

 • 26 Aug

  Simone (16:12u)

  Hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte toegewenst voor familie, vrienden en medewerkers 013.

 • 26 Aug

  Hanneke Zijlmans (16:10u)

  * stilte *
  Weet niet wat ik moet zeggen, veel sterkte 013'ers en naasten van Guus...

 • 26 Aug

  Esther Mauritsz (15:59u)

  Wat een enorm groot verlies van deze wereld! Gecondoleerd en sterkte iedereen...

 • 26 Aug

  Anne (15:36u)

  Mijn gedachten gaan uit, naar de naaste familie en medewerkers van 013. Heel veel sterkte!!!!

 • 26 Aug

  PopSport (15:21u)

  familie en vrienden, veel sterkte met dit verlies

 • 26 Aug

  Hans (14:54u)

  Op 24 mei van dit jaar heb ik dezelfde route gereden met de camper. De Black Eagle Mine Road is een van de mooiste plaatsen op aarde in al z'n verlatenheid! Triest dat iemand juist daar 'zijn en haar laatste adem moest uitblazen! Sterkte voor iedereen die zich hierdoor aangesproken voelt!

 • 26 Aug

  Jeff MacGyver RFL (14:53u)

  RIP Guus! Keep on RockIN where ever your travels may take you!

 • 26 Aug

  Malou (14:30u)

  Vol ongeloof heb ik dit nieuws ontvangen.. Echt verschrikkelijk. Alle nabestaanden en collega's heel veel sterkte toegewenst!!

 • 26 Aug

  Tim (14:28u)

  Soms zijn er momenten dat woorden tekort schieten. Dit is er zo een. Zet een mooi nummer op, denk aan een mooie herinnering en neem daar een borrel op!

 • 26 Aug

  Bert (14:24u)

  On and on and on we'll stay together yeah
  On and on and on we'll be together yeah
  You and I will try to stay together yeah
  On and on and on we'll be together yeah
  Please don't cry we're designed to die
  Don't deny what's inside
  On and on and on we'll stay together yeah
  On and on and on
  On and on and on
  One day we'll disappear together in a dream
  However short or long our lives are going to be
  I will live in you or you will live in me
  Until we disappear together in a dream
  Please don't cry we're designed to die
  You can't deny even the gentlest tide
  On and on and on we'll be together yeah
  On and on and on
  On and on and on
  We're going to try
  Please don't cry
  This world of words and meanings makes you feel
  outside
  Something that you feel already
  deep inside
  You've denied
  Go ahead and cry
  On and on and on we'll stay together yeah
  On and on and on
  On and on and on
  You and I will stay together yeah
  You and I will try to make it better yeah
  © Wilco
  Vraag Jeff Tweedy op 14 november as. dit te spelen, ter nagedachtenis aan Guus en Helena.

 • 26 Aug

  bvd (14:03u)

  beste familie,vrienden,collegas,heel veel sterkte met dit grote verlies.

 • 26 Aug

  Niels Hermkens (14:00u)

  Alle nabestaanden, veel sterkte toegewenst. En Guus; Bedankt voor dit prachtige poppodium waar ik zelf ook al een aantal keren heb mogen staan.

 • 26 Aug

  Carry (13:47u)

  Wat ongelofelijk tragisch, niet te bevatten. Familie, vrienden en collega's heel veel sterkte met dit enorme verlies. 013 wat een mooie treffende woorden ter nagedachtenis, Guus zal voor altijd een plaats hebben in jullie harten en hij is vast trots op jullie dat het werk in zijn 013 wordt voortgezet met de spirit die hij graag zag.

 • 26 Aug

  Johan (13:44u)

  Go west young man, go west..

 • 26 Aug

  Natascha Hamers (13:21u)

  Geen woorden voor,rust zacht.
  Heel veel sterkte en kracht gewenst aan familie,vrienden en collega,s

 • 26 Aug

  Thomas (13:14u)

  Heel veel sterkte aan iedereen. 013 is er goed op voorruit gegaan door Guus. Ik kom er met veel plezier! R.I.P. Guus en vriendin

 • 26 Aug

  Hetty (13:02u)

  Wat een hartverwarmende reacties voor 2 mooie lieve mensen. Ik ken Guus als Reiki collega maar ook als inspirator,hartelijk mens en een soort maatje, die na mijn vertrek bij 013 zich aan de gemaakte afspraken hield. De laatste keer dat ik Guus heb gesproken was op het terras bij Weemoed na het Doors concert. Het was een intens gesprek en ik heb hem bedankt voor alles wat hij voor mij heeft gedaan en nog steeds deed.Hoe wrang is dit nieuws van hun overlijden, ik ben er echt kapot van. Gisteravond bij de Piushaven is er stil gestaan bij dit drama, een minuut stilte voor deze 2 talentvolle, hartelijke warme mensen was zeer verdient.Tilburg rouwt maar ik wens alle projecten in Spirit van Guus doorgang toe. Dat is denk ik het mooiste wat je hem zou kunnen geven. Lieve Guus en Helena, jullie zitten bij velen in het hart en dat zal zo blijven. Jullie gaan gemist worden. Alle familieleden, vrienden, collega's en betrokkenen wens ik heel veel steun en sterkte toe met dit zware verlies. Hartegroet Hetty

 • 26 Aug

  Reinie (13:01u)

  Nooit meer samen uren praten over muziek.....
  Nooit meer samen genieten van Helena's kookkunsten......
  Nooit meer samen een biertje drinken tijdens een concert in 013 ......
  Nooit meer samen naar Lowlands .........
  Gelukkig zijn er veel mooie herinneringen.
  Iedereen heel veel sterkte toegewenst met dit enorme verlies.

 • 26 Aug

  Claudia van der Harst (12:49u)

  Mooie woorden
  Wat een tragisch nieuws en een groot verlies. Veel sterkte voor familie, vrienden en collega's!

 • 26 Aug

  Scarlett (12:32u)

  jesus... Ik las het via twitter en mijn mond viel open! Maar toen ik gister het hele verhaal hoorde kreeg ik toch echt de rillingen... Als Rockacademiestudente kom ik er regelmatig en repeteer ik er regelmatig... Heb er zelfs nog een paar keer gewerkt.
  Mederwerkers, familie, vrienden, kennisen en iedereen die dicht bij Guus staat, ongelooflijk veel sterkte met het zware, onwerkelijke verlies...

 • 26 Aug

  Su (12:29u)

  Niet te geloven dat dit gebeurd is! Ik wens de familie en collega's veel sterkte. Gecondoleerd.

 • 26 Aug

  The Romance (12:13u)

  Gecondoleerd en heel veel sterkte toewenst bij dit tragische verlies..

 • 26 Aug

  Toine Bastings (12:11u)

  Onvoorstelbaar en niet te bevatten.Kort voor zijn vakantie nog vernieuwend met Jazztown in 013, na de vakantie zouden we verder..... iedereen heel veel sterkte!!!

 • 26 Aug

  Stichting BookAwake (12:06u)

  Wat heb je ons geholpen met de eerste editie van ons literaire festival TiLT! Terwijl het niet eens bij jou in 013 plaats vond. En een doorsnee mens bij een boekenweek nou niet direct aan rock & roll denkt.
  Maar jij was geen doorsnee mens. Jij kon over schuttingen heen kijken. Disclipines verbinden. Nieuwe uitdagingen zoeken. En dus dacht je meteen met ons mee. Zoals we van je gewend waren. En niet alleen dat: je wist dat enthousiasme ook direct te vertalen naar knopen doorhakken. In no-time was alles rond.
  12 september zou je weer terug zijn, sms'te je vorige week nog. Uit de VS. Dan zouden we afspraken maken om het voor TiLT volgend jaar nóg beter aan te pakken. Het heeft er niet van mogen komen...
  Wij wensen alle medewerkers van 013 en iedereen in cultuurminnend Tilburg alle sterkte toe met het enorme verlies.

 • 26 Aug

  Toon Verhappen (12:04u)

  Verschrikkelijk triest. Een enorm verlies voor de NL muziekscene. Aan alle familieleden, vrienden en collega's van Guus: heel veel sterkte toegewenst.

 • 26 Aug

  Serge (11:54u)

  ben sprakeloos... namens alle medewerkers van Muziekcentrum TRIX (Antwerpen) heel veel sterkte, moed en troost voor alle mensen die dicht bij Guus en Helena stonden... such a shame...

 • 26 Aug

  Femke. (11:46u)

  Ik wil iedereen heel veel sterkte wensen bij 013 maar vooral ook zijn familie.

 • 26 Aug

  olaf (11:30u)

  vreselijk nieuws; iemand die 013 groot maakte. Veel sterkte voor iedereen!!
  olaf, plaatjesdraaier en manusje van alles bij Extase

 • 26 Aug

  Roy "Wally" (Bassist "Hombres Solos" Granada, España (11:18u)

  Allen sterkte met dit verlies.
  Een groot verlies voor jullie nationale cultuurwereld.
  013 moet door-rocken, zoals Guus dit gewild zou hebben.

 • 26 Aug

  Redactie MissYvy.Nl (11:08u)

  Wij wensen alle 013-ers veel kracht & sterkte toe bij dit enorme verlies.

 • 26 Aug

  Suzanne Huijs (11:01u)

  Heel heel veel sterkte voor familie, vrienden, collega's van Helena en Guus. Wat een niet voor te stellen tragisch ongeluk.

 • 26 Aug

  Yvonne (10:49u)

  Helena, ik ga je missen. We zouden binnenkort weer gaan eten en een weekendje weg stond ook nog op het programma. Guus ook bedankt voor alle keren dat ik op de bank mocht slapen en al je leuke verhalen. ik ga jullie missen.

 • 26 Aug

  Caia (10:34u)

  Je zit de hele tijd in mn hoofd. Ik kan niet begrijpen dat je er niet mee bent. Ik ben er echt heel verdrietig over. We zouden binnenkort samen gaan lunchen Guus, dat was toch afgesproken?!
  Waarom heb je me zo geraakt? We kenden elkaar tenslotte vooral via werk. Al heel lang, dat wel, en de laatste tijd intensief, vanwege onze gezamenlijke betrokkenheid bij het evenementenbeleid van de gemeente. Maar toch: vooral een werkrelatie, met af en toe een persoonlijk gesprek.

  Ik heb er over nagedacht, over waarom je me echt geraakt hebt. En ik denk dat ik het weet.
  Je gaf me het gevoel dat ik ' er echt toe deed', realiseer ik me. En als ik de stroom reacties lees van al die mensen die om jou gaven -en dat zijn er veel Guus!-, besef ik dat je heel veel mensen dit gevoel gaf: of iemand nu directeur was van een grote organisatie of 'gewoon ambtenaar'. Je zag mensen staan, toonde werkelijk interesse. Er was 'echt contact'. Volgens mij eigenlijk het enige waar het in dit leven om gaat.

  Overigens heb ik dankzij jou Guus een verpletterende indruk gemaakt op mijn dochter van 13. Ik was in haar ogen eventjes 'cool'. Tja, en dat ben je als moeder van een puberdochter helaas niet zo vaak meer.
  Mn dochter wilde naar een FRIS-feest, en ik vroeg je of dit wel verantwoord was. Je stelde me helemaal gerust: ' Zeker, hartstikke leuk voor haar, en ja hoor dat is veilig: veel toezicht, en eerder 13+ dan 15-' en ook jij kende het verhaal uit de Linda, maar ik hoefde echt niet bang te zijn voor dit soort verontrustende taferelen. En hee, je zette mn dochter op de gastenlijst, hoefde ze niet in de rij, kon ze gewoon doorlopen. 'Kan dat wel?' 'Ja dat kan!'
  Als ambtenaar natuurlijk not done, om n gratis kaartje aan te nemen. Maar dit was te leuk, en mijn dochter, die nog nooit eerder was uitgeweest vond het geweldig stoer!! Dat ik de directeur van 013 kende: ik kreeg ineens respect! Van haar, en van al haar vriendinnen!
  Vandaar die lunch: die heb je nog tegoed. En die is er dus nog niet van gekomen, je had zo'n drukke agenda. Maar na je vakantie zouden we het zeker regelen...
  Gaan we dan ooit daarboven zeker nog n keertje doen. Dan heb je vast meer tijd.
  Ik zal je nooit vergeten Guus!

 • 26 Aug

  Andre Baars (10:11u)

  Wat een tragisch verlies voor op de eerste plaats de beide families, de vrienden en collega's. Maar ook een smash in the face voor de gehele sector...
  De muziek is een pionier verloren.

 • 26 Aug

  Sebastiaan Ippel (10:02u)

  Ik wens iedereen bij 013, familie en vrienden heel veel strekte met het overlijden van Guus en Helena. Guus heeft 013 mooi op de kaart gezet! Hij kan van boven trots zijn op wat hij heeft bereikt!
  Sebastiaan Ippel
  Poppodium So What! - Gouda

 • 26 Aug

  Danielle (09:59u)

  Onbegrijpelijk, verschrikkelijk, afschuwelijk dit nieuws. Heel veel sterkte voor iedereen die die dicht bij Guus staat!

 • 26 Aug

  Poppodium Bibelot (09:58u)

  Dit verlies doet pijn tot ver buiten Tilburg. Wij zijn met stomheid geslagen. 013-ers, we denken aan jullie en wensen jullie en andere naasten heel veel kracht toe.

 • 26 Aug

  Chantalle Boerebach (09:53u)

  Jarenlang ook 'mijn' directeur geweest in ONS 013, af en aan bakkeleien over meningen en situaties, maar altijd met het beste voor 013 voor ogen....Enorm grote schok bij het horen van dit verschrikkelijke nieuws. Sterkte voor de families, vrienden en collega's.

 • 26 Aug

  Rockacademie (09:37u)

  De Rockacademie heeft met ontzetting kennis genomen van het overlijden van Guus en zijn vriendin. We hebben jarenlang intensief met Guus samengewerkt. We wensen de families, vrienden en bekenden en alle medewerkers van 013 veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

 • 26 Aug

  Nickel (09:33u)

  Ik ben in de lente nog in Joshua Tree geweest en kan nu het bericht over Guus en Helena niet uit mijn hoofd zetten. Het is een heel bijzondere plek waar je middenin de natuur kunt zijn zonder een moment voor je leven te vrezen. Ik voelde me er gelukkig. Onvoorstelbaar triest dat zich daar zoiets kan afspelen. Veel sterkte aan de nabestaanden.

 • 26 Aug

  Toine (09:27u)

  Heel veel sterkte iedereen

 • 26 Aug

  Femke van den Muijsenberg (09:25u)

  Wat een bizarre gebeurtenis. Heel veel sterkte voor iedereen. Mooie in memoriam ook.

 • 26 Aug

  Team IT Support Groep (09:19u)

  Wat een verschikkelijk verlies voor 013 en al haar medewerkers.
  Wij wensen iedereen die op een of andere manier een band met Guus had veel sterkte met dit verlies.

 • 26 Aug

  Medewerkers van Rockportaal.nl (09:13u)

  Wij wensen de familie vrienden en medewerkers van 013 heel veel sterkte toe.

 • 26 Aug

  Arjan van Houtum (09:06u)

  Tja, wat kun je na het lezen van alle reacties nog meer zeggen. Heel veel sterkte allemaal.
  Arjan van Houtum en medewerkers

 • 26 Aug

  Wendy (09:06u)

  Wat een afschuwelijk nieuws! Ik wens alle mensen van 013 sterkte met het verdriet en verlies van zo'n inspirerend leider. Uiteraard ook alle vrienden, familie en betrokken sterkte. Enige zingeving van dit soort waanzin is Carpe Diem mensen.... geniet nooit met mate x

 • 26 Aug

  Sylvester Vogelenzang de Jong (08:56u)

  Bizar en hartverscheurend om dit te vernemen. We wensen iedereen veel sterke toe de komende periode. Het zal een groot gemis zijn voor familie en collega's. Gecondoleerd.. Sylvester - Symbioses Music/Ulysses

 • 26 Aug

  Paul van Kemenade (08:53u)

  Vreselijk! Een zeer groot verlies! Enorm veel sterkte voor alle familie, vrienden en collegas

 • 26 Aug

  Medewerkers Factorium (08:49u)

  Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze bevriende collega. Wij verliezen in hem een ambitieuze, samenwerkingsgezinde, breed denkende en fijne collega. Wij wensen de familie van Guus, van zijn vriendin en alle medewerkers van 013 heel erg veel sterkte.

 • 26 Aug

  Rick Leijten (07:46u)

  Iedereen heel veel sterkte gewenst en RIP..

 • 26 Aug

  Conny Huybregts (07:41u)

  Ik weet het nu bijna 2 dagen, en kan het nog steeds niet bevatten en geloven, wat een shock.
  Hier missen we echt een man met passie voor zijn vak, en zeker voor de muziekindustrie in Brabant, in één woord verschtikkelijk.
  Daarom wens ik ook alle familie, vrienden en kennissen, en alle medewerkers van 013 enorm veel sterkte in deze enorm zware dagen.
  Dhr. Conny Huybregts,
  Namens de complete Brabant Party crew en artiesten.

 • 26 Aug

  Werner (07:37u)

  Heel veel sterkte allemaal.

 • 26 Aug

  wilson.richelieu (04:48u)

  Weer een topper naar de hemel. met all mij problemen altijd klaar voor ons gestaan. iedereen sterkte met dit grote verlies.

 • 26 Aug

  Karel T. (04:15u)

  Zijn auto stond vast aan die eenzame kant
  tot op zijn assen stond de “Dodge" in het losse zand.
  Het was een vergissing, hij wist niet wat hij deed,
  toen hij dat 4x4 zandpadje binnen reed.
  Het stond aangegeven op die weg,
  zonder "all wheel drive" krijg je pech
  Hun namen stonden al geschreven op het Hemels vel,
  het leven kwam ten einde in deze hete hel.
  Dit plek was meer dan 45 graden,
  de volgende morgen waren hun namen in alle bladen.
  Er was paniek we moeten toch iets doen,
  waarom zijn we gegaan in het hete seizoen.
  Ze begonnen te lopen, maar het was veel te heet,
  en niemand hoorde hun schreeuwende hulpkreet,
  Ze werden gevonden een kleine 6 uur later,
  het is gebeurd, omdat er was geen water.
  Waarom nu, niemand kan het weten,
  hun zielen zijn nu bij de Profeten

 • 26 Aug

  Post Summer Festival (03:08u)

  Verschrikkelijk naar nieuws, gecondoleerd. En heel veel sterkte toegewenst aan de familie, nabestaanden, vrienden, collega's en iedereen die Guus en Helena een warm hart toedroeg.

 • 26 Aug

  Rachel Rijsdijk (02:48u)

  Ik heb er gewoon niet van geslapen vannacht..wat een vreselijke bizarre dood.. ongelofelijk.. Iedereen die Guus kende..heel veel kracht in deze klote tijd gewenst.

 • 26 Aug

  Aloijs Klijberg (02:12u)

  Een gruwelijk en niet te bevatten verlies, sterkte aan iedereen die dit moeten verwerken.
  Een verlies voor 013-2011...

 • 26 Aug

  Ronald Averdieck (01:28u)

  zo zinloos, zo jong, onbegrijpelijk.
  Rust zacht en sterkte aan de nabestaanden.

 • 26 Aug

  René Smulders (01:04u)

  Een heel heel triest bericht! Heel veel sterkte aan de nabestaanden!

 • 26 Aug

  Marius (00:28u)

  RIP

 • 26 Aug

  Marcel (00:27u)

  Ik was eerder redelijk veel in 013, altijd met verschillende hiphop feesten.
  013 toch mijn lievelingspoptempel, dat zal het altijd blijven!
  Medeleven gaan uit naar familie, vrienden en aanverwanten.
  Rust in vrede!

 • 26 Aug

  Ruud (00:25u)

  Wat een verschrikkelijke manier om aan je einde te komen. Sterke aan 013 en aan iedereen die hem goed kende.

 • 26 Aug

  Michael (00:08u)

  013 een fantastisch mooie tent door Guus en jullie opgebouwd. Wat een vreselijk verlies, héél véél sterkte familie vrienden en collega's

 • 26 Aug

  bat cave hippie john (00:02u)

  Guus
  Klei van gestalte
  Groot van hart
  een voorbeeld voor ons alle
  De natuur geeft en neemt. alleen hier had ze jaren mee mogen wachten. Ik herinner me ons laatste gesprek nog alsof t gister was. Ga die gesprekjes missen. En de persoon waarmee ik ze had. Medeleven en strekte aan iedereen die van ONZE Guus hield. M'n hart is van slag.

 • 26 Aug

  martijn (00:02u)

  wat een vreselijk voorval!!
  ongelofelijk,niet te bevatten..
  sterkte allemaal.
  rust zacht..

 • 25 Aug

  Jo Engels (23:08u)

  Verschrikkelijk! Echt ongelooflijk! Heel veel sterkte gewenst aan de familie, vrienden en 013. En vooral voor de tijd die nog komen gaat.

 • 25 Aug

  JPK (22:42u)

  Verschrikkelijk. Only the good die young. Sterkte voor vrienden, familie en collega's.

 • 25 Aug

  Marieke van Gompel (22:29u)

  Geen woorden voor dit verlies. Veel sterkte allemaal

 • 25 Aug

  Dennis van Amelsvoort (22:29u)

  Sprakeloos ben ik ervan. Het idee om op zo'n harde manier te moeten gaan, op zo'n mooie en speciale plek, samen met je geliefde nog wel. Gevangen door de genadeloze elementen van de natuur, ver weg van een eventuele redding. Een samenloop van omstandigheden en pure pech. Te ziek voor woorden... Sterkte iedereen.

 • 25 Aug

  Renate (22:22u)

  Onwerkelijk om te horen vanochtend.
  Sterkte met dit onverwachtte verlies!

 • 25 Aug

  Hetty Lemmen (22:16u)

  Ongelofelijk dat zo'n mooi leven zo moet eindigen. Ik wens de familie van Guus en Helena, en natuurlijk alle vrienden en collega's heel erg veel sterkte in de komende tijd. Maak Guus trots, en ga door met 013 zoals jullie altijd doen!

 • 25 Aug

  Karel Lemmen (22:10u)

  Ongelooflijk
  Heel veel sterkte voor familie van Helena en Guus en de medewerkers van 013
  Hopenlijk zullen de positieve herinneringen de kracht geven om in de zin van Guus met 013 door te gaan

 • 25 Aug

  wies (22:04u)

  Vreselijk!!!waarom??? Rust zacht samen...

 • 25 Aug

  Angela (22:01u)

  Heel veel sterkte met dit vreselijke verlies.

 • 25 Aug

  Yvonne Lemmen (21:59u)

  Verschrikkelijk wat er gebeurd is. Heel veel sterkte voor de familie van Guus en Helena en alle medewerkers van 013.

 • 25 Aug

  jan (21:55u)

  Familie, vrienden en medewerkers 013, heel veel sterkte met dit heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies

 • 25 Aug

  Ria (21:53u)

  Een speciale plaats bezoeken om er nooit meer van terug te keren!Hoe wreed kan het zijn...Sterkte iedereen

 • 25 Aug

  joël (21:42u)

  was een echte schok voor mij toen ik het hoorde. sterkte van mij, mijn ouders en mijn band die ook repeteerde in 013.

 • 25 Aug

  Rafael (21:39u)

  Heel veel sterkte! Soms life aint fair

 • 25 Aug

  Martin van Ginkel en Suus van den Broek (21:38u)

  Wij wensen jullie, familie, vrienden en collega's van 013 heel erg veel sterkte.

 • 25 Aug

  Horst Vonberg - Lords Of Metal (21:33u)

  Namens LoM wens ik de nabestaanden en de staf van 013 veel sterkte met dit verlies.

 • 25 Aug

  simon (tea five] (21:24u)

  wat een groot verlies iedereen sterkte

 • 25 Aug

  Philip (21:19u)

  Sterkte aan familie en vrienden!

 • 25 Aug

  sanne (21:09u)

  diep geschokt en onbegrijpelijk...
  Ik wens iedereen die dicht bij Guus staan heel veel sterkte met dit zware verlies...

 • 25 Aug

  Marjolein (21:09u)

  Ongelooflijk... Ben er stil van, ook al kende ik hem niet zo heel erg goed. Heel veel sterkte voor jullie allemaal!

 • 25 Aug

  jeanne engels (21:08u)

  wat een onbeschrijflijk tragisch einde van die vrolijke, energieke, talentvolle Guus. Hoop dat jullie, collegaas, steun van en bij elkaar vinden.

 • 25 Aug

  Joey Bruers (21:03u)

  ...en dan ben ik stil...Tilburg is stil... Sterkte voor de familie, vrienden, naasten, collega medewerkers 013...Sterkte voor heel muziekliefhebbend Tilburg...Stilte

 • 25 Aug

  Niels Hustings (21:01u)

  Wat een verschrikkelijk drama. Heel veel sterkte aan familie, vrienden en al het personeel van 013 bij het verwerken van dit verlies.

 • 25 Aug

  Stevo (20:57u)

  Ook ik was, en ben nog steeds, heel erg geschokt door dit vreselijke nieuws...ik wens al zijn vrienden, familie en onze collegae heel veel sterkte toe! Met Guus zijn we een geweldige directeur en een fijn mens verloren...

 • 25 Aug

  Ghislaine (20:55u)

  Dit is verschrikkelijk nieuws! Ik wens alle familie, vrienden, medewerkers en vrijwilligers van 013 heel erg veel sterkte toe met dit zware verlies.

 • 25 Aug

  Jurre (20:51u)

  Deze slag zal een oorverdovende stilte voortbrengen. Ik wens de jongens en meiden van 013 en familie en vrienden veel sterkte en kracht na dit verlies.

 • 25 Aug

  Tom (20:50u)

  Wat een verlies.
  Heel veel sterkte voor familie, vrienden, collega's en alle andere nabestaanden.

 • 25 Aug

  Trude (20:30u)

  Wat een afschuwelijk bericht! Veel sterkte voor alle collega's, familie en vrienden.

 • 25 Aug

  Petra (20:27u)

  Ben er stil van, hier zijn geen woorden voor! Sterkte voor iedereen die zich om welke reden dan ook betrokken voelt!

 • 25 Aug

  Karlijn ter Horst (20:23u)

  heel veel sterkte gewenst aan familie, collega's en alle andere nabestaanden.

 • 25 Aug

  Marco (20:16u)

  Wat een vreselijk drama... zijn geen woorden voor. heel veel sterkte gewenst voor alle betrokkenen.

 • 25 Aug

  Angelique (20:10u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

 • 25 Aug

  Anne en Jesse (20:08u)

  Gecondoleerd,
  wij wensen alle mensen veel succes.
  en natuurlijk alle medewerkers van 013 extra veel steun en sterkte.

 • 25 Aug

  Evelien (20:06u)

  Niet te bevatten, onvoorstelbaar. Eén minuut stilte is nooit genoeg.

 • 25 Aug

  Angel (20:00u)

  Niemand had dit ooit durven denken. Je komt thuis, opent je mail en leest dat je geliefde directeur is overleden. Een schok en ongeloof, dit kan niet waar zijn denk je nog. Langzaam aan beginnen de steunbetuigingen binnen te komen op de site en je beseft je dat Guus er echt niet meer is. Zoveel verdriet onder de collega's en vrijwilligers van 013, want Guus was erg geliefd. Wij zullen Guus ook enorm gaan missen en willen via deze weg vooral ook zijn familie en geliefden heel veel sterkte wensen in de komende periode. Mario en Angel

 • 25 Aug

  Frank Steenhuizen (19:52u)

  Wat een vreselijk nieuws. Ik heb Guus ook als een heel bevlogen man leren kennen. Sterkte iedereen met dit verlies...

 • 25 Aug

  Mees (19:48u)

  Shocking news!
  Als regelmatige bezoeker ben ik hier ook kapot van!
  Sterkte aan de nabestaanden en ook het personeel, de managers en vrijwilligers van 013!
  Zet het goede werk in zijn naam voort!

 • 25 Aug

  charley (19:36u)

  Wat een toepasselijke tekst van U2, en hoe bizar. Ik wens iedereen heel veel kracht bij het verwerken van dit grote verdriet.

 • 25 Aug

  Helen (19:33u)

  Vreselijk bericht,niet te bevatten. Wens fam. vrienden en verdere nabestaanden van Guus en Helena ontzettend veel sterkte toe.

 • 25 Aug

  Michiel Flamman (19:29u)

  Heel verdrietig nieuws. Ik wens Guus en Helena's familie en nabestaanden veel sterkte toe, evenzo als iedereen bij 013.

 • 25 Aug

  Katja v.d. Hoven (19:24u)

  Heel triest om dit te horen.kippevel op de armen . Ik wens alle nabestaande medewerkers, vrienden collega`s heel veel sterkete toe met dit verlies.

 • 25 Aug

  Kees Bril (19:23u)

  Ik wil beiden families en alle vrienden mijn steun toewensen in deze zwarte tijden. We hebben veel gepraat over muziek en ik ben blij voor jou te hebben mogen werken.Altijd als we elkaar tegen kwamen in 013 dronken we een pint samen. Ik zal dit enorm missen.

 • 25 Aug

  Sanne (19:18u)

  Heel veel sterkte...

 • 25 Aug

  Sascha (19:04u)

  Wrang, sterven op deplek die je altijd al had willen bezoeken, Familie, vrienden, collega´s en verdere nabestaaanden sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 • 25 Aug

  Claudia (19:03u)

  Woorden schieten tekort.
  Heel veel sterkte voor de familie vrienden en collega's.

 • 25 Aug

  joost (19:00u)

  iedereen veel sterkte de komende tijd, hopelijk geeft de muziek veel troost.

 • 25 Aug

  Gaby (18:59u)

  Mooi geschreven stuk... Sterkte aan iedereen om Guus en Helena heen.

 • 25 Aug

  Daan Janssen (18:56u)

  Nog steeds met stomheid geslagen... Verneem je dergelijk nieuws vanaf je vakantie-adres. Guus was mijn eerste echte 'baas', maar herinner me hem meer als mentor/vriend. Gemis als mens en gemis voor de sector. Familie, collega's, vrienden van Guus en Helena: enorm veel sterkte gewenst met dit tragische voorval. Daan

 • 25 Aug

  Roman Potasse (18:46u)

  Gecondoleerd!

 • 25 Aug

  Ruud van Esch (18:43u)

  Dat juist hem en zijn vriendin dit moest overkomen. Guus herinner ik me als een bevlogen leider van 013, achterbuurman, op stap na feest 200 jaar Tilburg, bij ontvangst Staatssecretaris Cultuur Van der Laan van mijn partij, concert van Golden Earring, lijsttrekkersdebat in 2006, toekomstdebat over cultuur, problemen met Miditheater, gevolgen van Mall, optreden Vreeman, 10 jaar Rock Academie, feest jubileum Hamming en zo verder. Ach ja, waar was Guus niet bij betrokken? Hij regelde heel veel en ik herinner me hem als een vrolijke en immer toegankelijke vent die ook erg van muziek hield. Mijn gedachten gaan uit naar alle nabestaanden, de collega's en vele anderen.

 • 25 Aug

  Ralf Immens (18:39u)

  Wat een droevig nieuws, niet te bevatten. Sterkte voor familie, vrienden en collega's van 013

 • 25 Aug

  Marcel Tiel (18:35u)

  ik ken deze beste man niet, maar ben onlangs voor het eerst naar 013 geweest; concert van Primus....wat een geweldig podium; blijkbaar dus ook dankzij deze man en zijn inspiratie naar de medewerkers.....the show must go on....maar nu even niet....snap dat alle medewerkers, vrienden, kennissen en familie hier kapot van zijn....

 • 25 Aug

  Carola van Bijsterveldt (18:23u)

  Ongelooflijk, dit hadden we niet verwacht. Ik wens iedereen die Guus kende heel veel sterkte toe.

 • 25 Aug

  Martijn Schilten (18:19u)

  Namens het hele team van de popcentrale uit Dordrecht wens ik jullie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Sterkte ook aan de nabestaanden.

 • 25 Aug

  Roel van Dieren (18:17u)

  in mijn beleving was Guus een bestuurder met een duidelijke visie. Dat juist zo'n doorzetter zo moet eindigen. Erg tragisch! Iedereen die Guus en Helena een warm hart toe droegen, heel veel sterkte.

 • 25 Aug

  Geert de Brouwer (18:08u)

  Onwerkelijk!
  Familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies.

 • 25 Aug

  lieverheersbeestje (18:03u)

  Schrikbarend dit bericht
  Wij zijn ook in Joshua Tree geweest

 • 25 Aug

  Niek (17:57u)

  Dit is zeer tragisch. Gecondoleerd alle familie, vrienden, collegae en nabestaanden.

 • 25 Aug

  Dennis (17:56u)

  Guus, Rust zacht.
  Van alle markten thuis en overal oprecht in geintresseerd. Je hebt de house en dance een plaatsje gegeven in jou 013.
  Rust zacht

 • 25 Aug

  Michiel Stavast - De Kade Zaandam (17:52u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws, bijna een slechte film wat hun is overkomen. Heel veel sterkte namens Poppodium De Kade voor alle betrokkenen.

 • 25 Aug

  Alex en Marco (17:51u)

  We wensen familie, vrienden, collega's en verdere nabestaanden veel sterkte toe de komende tijd.

 • 25 Aug

  Mayke (17:50u)

  Laatst met een vriendin nog een interview gehad met Guus voor een werkstuk over 013, wat was het toch een sympathieke man. Ik schrok toen ik het las. Sterkte voor de familie en vrienden van Guus..

 • 25 Aug

  Stichting Dutch National Blues Award Breda (17:49u)

  Wij zijn erg geschrokken van het nieuws dat Guus en vriendin zijn omgekomen in de woestijnen ergens in America!!!
  Wij wensen al de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.
  Bert van Hees, voorz. Stichting Dutch National Blues Award Breda.

 • 25 Aug

  Pieter den Hollander (17:41u)

  Guus en zijn geliefde kende ik niet persoonlijk maar wel iemand die zeer gepassioneerd over hem spreekt en die me in tranen over deze tragedie vertelde. Ik moest meteen aan de Joshua Tree denken. Hier draait nu One Tree Hill. Ik kan me zo goed voorstellen dat zij daar wilden kijken, dát door U2 gekozen landschap voor de sfeer in dát album. Ongelooflijk dat zoveel talent door zoiets noodlottigs vergaat. Luister eens naar het protest in het U2-nummer Exit van hetzelfde album... Ik wens alle betrokkenen sterkte. En één troost: Guus en zijn vriendin zijn in het harnas van hun passie gestorven, hoe onaanvaardbaar ook, maar wel zó. Dat tekent hun bevlogenheid 'into the stone on the face of the earth'. Dat ze aan 'die andere kant' hun vrede vinden...

 • 25 Aug

  Mari (17:38u)

  Een enorme culturele slag voor Tilburg. Familie, vrienden, muziekliefhebbers veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 • 25 Aug

  Hans (17:32u)

  Sterkte natuurlijk.

 • 25 Aug

  Yolanda Mout - Studio VMK (17:31u)

  Guus,
  Ik kan niet geloven dat ik je niet meer langs onze raam zal zien stormen. In gedachten gezonken; op weg naar nieuwe plannen.
  Ik kan niet geloven dat we elkaar nooit meer gaan spreken. Over kunst in Tilburg, over toekomstplannen, over het bouwen aan een mooie(r) stad.
  Ik kan niet geloven dat je zo abrupt een halt toegeroepen bent. Je was nog volop bezig. Je werk was nog lang niet af.
  Er is een gat geslagen in cultureel Tilburg. We zullen je drive enorm missen.
  Rust zacht Guus, samen met Helena.

 • 25 Aug

  Hans (17:29u)

  Ook vanuit Duitsland heel veel sterte voor familie en medewerkers 013.

 • 25 Aug

  Bernadet Verhoeven (17:29u)

  Ik heb enkele jaren met Guus samen mogen werken, ook Helena ken ik uit die tijd. Helena lief en rustig, Guus gedreven, vol drive, creatief en met een tomeloze inzet. Altijd eerst 013 en dan pas de rest.Wat een gemis, en wat een verdriet. Miranda Lilian en vele dierbare collega's en oud collega's vrienden en vooral ook zijn familie, sterkte. Ik vergeet hem niet!!

 • 25 Aug

  Berend Schans (VNPF) (17:27u)

  Familie, vrienden, 013-collega's, andere betrokkenen wil ik veel sterkte toewensen de komende tijd (en later) bij het verwerken van dit grote verlies.

 • 25 Aug

  Bail (17:27u)

  Een groot verlies voor Neerlands muziekwereld. We wensen een ieder sterkte.

 • 25 Aug

  Theo (17:26u)

  Wij wensen diep uit ons hart het hele 013 team heel veel sterkte toe ,er zijn geen woorden voor , team state off art metal store.

 • 25 Aug

  Kasper (17:25u)

  beste medewerkers van 013 en andere geliefde van Guus, heel veel sterkte met dit verlies. verschrikkelijk om dit te horen.

 • 25 Aug

  Suzanne (17:25u)

  Veel sterkte met het verwerken van het verlies.

 • 25 Aug

  Mike (17:23u)

  Treurig! Sterkte aan alle mensen uit zijn directe omgeving.. Guus bedankt!

 • 25 Aug

  Ronnie (17:19u)

  Of je Guus en Helena goed gekend hebt,een beetje of misschien ook helemaal niet maakt niet zoveel uit.
  Alleen al door 013 te maken wat het nu is heeft hij vele mensen geraakt en daardoor delen we dit verdriet ook met velen.

 • 25 Aug

  Anon (17:19u)

  Mijn medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van het stel.

 • 25 Aug

  Thomas Horn (17:06u)

  Erg droevig nieuws. Veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden.

 • 25 Aug

  Monique (17:03u)

  Wat een prachtig geschreven In Memoriam! Veel sterkte aan alle familieleden, vrienden en medewerkers 013 voor nu en straks!

 • 25 Aug

  Paul Evers (17:02u)

  Guus'pre-013 leven: samengewerkt op OOR, genoeg avonden vol wijn, Italie, vrouwen, voetbal (mt Guus in Ajax vak zitten als PSV scoort...), vriendschap en vooral: muziek. Zo oprecht, zo bevlogen. Wat ontzettend wreed is dit.Maar ook: wat goed om te lezen dat hij alleen maar beter geworden was, in zijn vak & als persoon. Godd bless.

 • 25 Aug

  Timon de Vries (16:53u)

  Veel sterkte iedereen.

 • 25 Aug

  Kunstbalie (16:50u)

  Ook bij Kunstbalie is met verslagenheid gereageerd op dit verschrikkelijke bericht. Wij denken aan Guus terug als een inspirator, bevlogen cultureel ondernemer en gewaardeerd collega in het culturele veld, die zijn voetsporen in Tilburg zeker nalaat. Alle sterkte voor de nabestaanden van Guus & Helena.

 • 25 Aug

  Irene (16:43u)

  Wat een prachtige samenvatting!!
  Heel veel sterkte allemaal.

 • 25 Aug

  Dick van L (16:43u)

  Woorden schieten tekort.... Heel veel sterkte voor iedereen in zijn persoonlijke kring en natuurlijk in het bijzonder aan het team van 013 wat nu zonder hun belangrijkste speler verder zal moeten...

 • 25 Aug

  jeroen van de wiel (16:42u)

  Beste 013-ers,
  wat een vreselijk bericht! namens directie, bestuur en alle medewerkers van Paard van troje heel veel sterkte gewenst om dit verlies een plek te geven en het doorzettingsvermogen wat Guus zo eigen was aan te wenden om ook zonder hem door te gaan.

 • 25 Aug

  Debby Struijk (16:38u)

  Familie, vrienden en collega's van Guus en Helena wens ik heel veel kracht toe om dit verlies te moeten dragen. Ook ik heb als journalist en prive vele goede herinneringen aan optredens in 013, de poptempel in Nederland naast Paradiso. Guus heeft 013 en daarmee ook Tilburg geweldig op de kaart gezet. Had je het boven de rivieren over Tilburg, dan was de associatie meteen de kermis en 013. De songtekst van U2 is zo passend, tegelijkertijd te bizar voor woorden. Lieve mensen rondom Guus en Helena: heel veel sterkte!

 • 25 Aug

  Bastiaan Pijnenburg (16:38u)

  Verschrikkelijk nieuws. Guus, rust zacht. Alle nabestaanden veel sterkte gewenst.

 • 25 Aug

  Lyke (16:36u)

  Wat een vreselijk nieuws. Aan iedereen die Guus en Helena kende: heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Life's not fair...

 • 25 Aug

  William (16:33u)

  Ik herinner me Guus als dat witte overhemd, wat enorm opviel tussen de veelal zwarte t-shirts, die bij de optredens die ik bezocht aanwezig was. Dat gaf me een vertrouwd gevoel. Rust zacht.

 • 25 Aug

  Petra (16:30u)

  In 1 woord verschrikkelijk ;-(
  Ik wens alle vrienden, Familie en Collega's heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies!!! Gecondoleerd!

 • 25 Aug

  Huub (16:15u)

  Een groot verlies voor Muziektempel 013.
  Heel veel sterkte en kracht toegewenst aan familie, collega's, vrienden en iedereen die dit verlies deelt....

 • 25 Aug

  jan (16:15u)

  Horror !

 • 25 Aug

  Elja en Claudia (16:15u)

  Moeilijk te bevatten dat iemand vol energie, kracht en passie ineens niet meer op deze wereld is. Samen met zijn lief vertrokken....In herinnering zullen zij voortleven. Voor altijd samen. Bedankt Guus dat we je mochten ontmoeten. Familie, vrienden en collega's heel veel sterkte en kracht gewenst.*

 • 25 Aug

  Herbert van den Heuvel (16:12u)

  Wat een afschuwelijk bericht. Familie, collega's en vrienden van Guus en Helena, gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies en heel veel sterkte gewenst de komende tijd.

 • 25 Aug

  Ivan Domenie (16:11u)

  Sterkte met dit verlies.013 verliest een stukje cultuur

 • 25 Aug

  Ferry (16:08u)

  Wat een verschrikkelijk leed! Ongelofelijk dat dit is gebeurt..
  Iedereen die deze mensen lief heeft... sterkte ...

 • 25 Aug

  Roger Schmitz (16:08u)

  Wat een verdrietig nieuws. Brok in de keel. Heel veel sterkte voor iedereen die Guus en Jelena moeten gaan missen.

 • 25 Aug

  Abdullah Aslan (16:06u)

  Woorden schieten te kort, familie vrienden en 013 Medewerkers Heel veel sterkte toegewenst. van een oude 013 medewerker

 • 25 Aug

  Serge (16:06u)

  Gossie, wat erg. Ik zal 'm missen. Veel sterkte iedereen!

 • 25 Aug

  Bertus (16:02u)

  Sterkte met dit verlies.013 verliest een stukje cultuur.

 • 25 Aug

  Franks (15:57u)

  Sterkte 013, vrienden & familie! Ben er héél, héél stil van

 • 25 Aug

  Berthina (15:47u)

  Sprakeloos.... hier zijn geen woorden voor, te vroeg, te jong..... Guus R.I.P.

 • 25 Aug

  Tom Ketelaar (15:34u)

  Heel mooi geschreven. Ik zal Guus blijven herinneren als een enthousiaste en ambitievolle man, altijd vol trots vertellend over zijn 013.
  Iedereen heel veel sterkte met het verwerken van dit tragische verlies.

 • 25 Aug

  Wim van Damme (15:11u)

  Een donderslag bij heldere hemel! Moeilijk te bevatten dat Guus er niet meer is. Sterkte allemaal met het verwerken van het overlijden van Guus en zijn vriendin Jelana

 • 25 Aug

  Margretha- Studio VMK (15:04u)

  Lieve mensen,
  Heel veel sterkte de komende tijd. Dit nieuws is een enorme schok. Ook wij zullen Guus missen en denken aan hen.
  Sterkte.

 • 25 Aug

  Bas Steijvers (voormalig systeembeheer 013) (15:04u)

  Beste 013-ers en familie van Guus. Het is een ontzettend groot verlies wat jullie nu moeten dragen. Ik wens jullie dan ook alle sterkte toe.

 • 25 Aug

  Anita (14:58u)

  Wat een ontzettend verdrietig nieuws... Sterkte allemaal

 • 25 Aug

  desiree (14:53u)

  familie, vrienden en collega's van 013 gecondoleerd met dit vreselijke bericht veel sterkte in deze zware tijd

 • 25 Aug

  Sander Felipe van Dijk (14:40u)

  wat een verlies

 • 25 Aug

  Ellen en Rob (14:36u)

  Lieve Guus
  Wat een vreselijk bericht wat we gisteren via het nieuws veramen. In 2003 zaten we samen een maaand in peru. We hadden een geweldige reis en veel lol samen, daarna hadden we ook nog een tijd contact. We gingen samen met je naar 013 the gotan project luisteren. Erg leuk en 013 natuurlijk je grote trots. Enkele wkn geleden waren we in A'dam bij de plantage muidergracht. Rob en ik zeiden na de vakantie nemen we weer eens contact met Guus op, leuk hem weer een te zien. Helaas Guus, wij zijn te laat. Afschuwelijk. We zijn er beiden coninue mee bezig. R.I.P. Guus en Helena.

 • 25 Aug

  Jean Pierre van der Meijs (14:34u)

  Wat een enorme klap!!! Allereerst voor zijn familie en zijn collega's, maar absoluut ook voor Tilburg. Een man met het hart op de goede plaats. Hij wilde zijn 013 bereikbaar maken voor alle doelgroepen. Ik heb hem daarin enorm gewaardeerd. De deuren open voor Carnaval, het Levenslied en voor de Heerenzitting! Voor dit laatste evenement zaten we net voor zijn vakantie nog een hapje te eten, om de tweede editie van dit succesvolle evenement door te praten. Vol enthousiasme, want het was ook zijn evenement geworden. Wat een enorme betrokkenheid had hij voor zijn 013. Tilburg zal Guus gaan missen!! Ik wens zijn familie, maar met name ook zijn collega's heel veel sterkte toe met dit gigantische verlies! Daarnaast hoop ik dat iedereen de kracht zal vinden om in zijn geest door te gaan!

 • 25 Aug

  Ralf Bodelier, voorzitter Tilburg DebatStad (14:34u)

  Leden en bestuur van Tilburg Debatstad leven sterk mee met familie, vrienden en medewerkers van Guus van Hove en Helena Nuellet. Tilburg DebatStad wist zich afgelopen jaren bijzonder gesteund door Guus en zijn collega's van 013. We wensen iedereen bijzonder veel kracht om dit vreselijke verlies te dragen.

 • 25 Aug

  Gerard (14:33u)

  Eén van de meest indrukwekkende natuurparken van Amerika om te mogen bezoeken maar wat een verschrikkelijk einde van wat zo'n mooi avontuur had moeten zijn.

 • 25 Aug

  Dennis (14:14u)

  Geen woorden voor. Heel veel sterkte met het verlies!

 • 25 Aug

  Cecile Franssen VVD Fractie Tilburg (14:11u)

  De VVD fractie wil familie vrienden, kennissen en collega's condoleren met dit enorme verlies.Wij leven met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte met de verwerking van dit drama.

 • 25 Aug

  Arjen Davidse (14:09u)

  Guus was een geweldig gepassioneerde vakman. Heel fijn om mee te mogen samenwerken. Veel en veel te vroeg moeten we nu afscheid nemen. Dit maakt hele diepe indruk. Namens het gehele Muziek Centrum Nederland, Arjen Davidse

 • 25 Aug

  Klundert Muziek (14:00u)

  We wensen familie, vrienden, bestuur en medewerkers van 013 heel veel sterkte toe met dit verlies.

 • 25 Aug

  simon - colin (13:52u)

  vreselijk, een groot verlies voor velen!

 • 25 Aug

  richard (13:44u)

  Moeder belde me en zei me dat Guus en Helena zijn gestorven op vakantie in Amerika. Het zijn maar woorden, en verder is er niets, dan zijn er berichten, teletekst, journaal. Het zal wel waar moeten zijn. Verschrikkelijk, mijn neef waar je zo trots op bent, op deze wijze moeten verliezen. Guus, Lucia, Diana en Andre en kinderen, Ouders van Helena heel veel sterkte. Vrienden en collegas ik vraag jullie de energie en klasse van Guus jullie eigen te maken
  Richard

 • 25 Aug

  Boudewijn Lacroix (13:32u)

  Verschrikkelijk. Een groot verlies voor Tilburg, de Nederlande popcultuur en 013, maar vooral voor familie en medewerkers. Veel sterkte!

 • 25 Aug

  Robert Muda (13:27u)

  Woorden schieten tekort, heel veel sterkte met dit enorme verlies!

 • 25 Aug

  Ambacht (13:21u)

  Veel sterkte aan de nabestaanden.

 • 25 Aug

  Tom America (13:18u)

  Dag Miranda en 013 mensen,
  ik hoorde het verschrikkelijke en onvoorstelbare nieuws vanochtend.
  Heel veel sterkte de komende zware dagen met alles.
  Het is een persoonlijke tragedie en een groot verlies voor onze stad.
  Tom America

 • 25 Aug

  Tom van biesen (13:11u)

  heel veel sterkte aan allen die guus gekend hebben of er iets mee te maken hadden! heel erg jammer

 • 25 Aug

  Lenn (13:05u)

  Ik ken deze mensen niet, maar toen ik dit nieuw las raakte het me enorm; twee zulke jonge mensen die, zoals ik hier wel kan lezen, enorm gemist gaan worden.
  Heel veel sterkte voor allen die dit verlies moeten verwerken.

 • 25 Aug

  Jantien (13:02u)

  Onvoorstelbaar...
  Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en collega's Guus en Helena.
  Wel heel mooi om te zien hoeveel mensen hun betrokkenheid tonen.

 • 25 Aug

  Niels (12:56u)

  Wij gaan volgende week naar de Verenigde Staten en zullen bij Joshua Tree in gedachten zeker bij hem zijn. Voor de vrienden, kennissen, collega's maar vooral familie veel sterkte gewenst met dit verlies.

 • 25 Aug

  Arnoud van Hove (12:55u)

  Met verslagenheid heb ik gisterenavond kennis genomen van mijn Neef en jullie Collega's Guus en Helena.
  Veel sterkte bij de Uitvaart van jullie vrienden en Collega's.
  Arnoud van Hove.
  Neef van de Directeur.

 • 25 Aug

  Eric van der Westen (12:54u)

  Ik ben geschokt door dood van Guus. Ik ga hem missen als een visionair en pragmatisch collega. Iedereen bij 013 heel veel sterkte!

 • 25 Aug

  John Winter (12:50u)

  Vol ongeloof en vedrietlaat je ons hier zitten. Samen aan zo'n mooie reis zijn jullie begonnen.Dat jullie nu voor eeuwig zijn gaan maken. Altijd een stralende lach en was je tussen de mensen te vinden. Jammer wij zullen je missen goede vriend.
  Rust samen zacht in liefde. Gecondoleerd en sterkte aan familie, medewerkers en vrienden.

 • 25 Aug

  Jill de Kok (12:43u)

  Vol ongeloof ontving ik gisteren een email met het bericht. Guus zo vol leven ineens dood. De bevestiging dat Helena de dame in kwestie was, op zich wist ik het wel, is een 2de klap. Beiden leerde ik kennen tijdens Tilburg2009. Hij als bestuurslid en zij als gewaardeerde collega. Ze was een warm, open en lief persoon. Hij sprankelend en vol ideeen. Veel sterkte voor hun familie, vrienden en collega's. Rust zacht Guus en Helena.

 • 25 Aug

  Misha de Bok - SQuare (12:33u)

  Met ongeloof hebben wij kennis genomen van het overlijden van Guus.
  Een groot gemis voor iedereen die dicht bij Guus stond, 013 en de cultuur in Brabant
  Wij wensen familie, vrienden, 013 en betrokkenen dan ook alle sterkte en steun toe!

 • 25 Aug

  David Naeye' (12:28u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws!
  Heel veel sterkte met dit ongelooflijke verlies....woorden schieten tekort

 • 25 Aug

  lucas (12:24u)

  Vreselijk nieuws. Ik wens iedereen bij 013 en de naasten van Guus en Helena heel veel sterkte met dit verlies.

 • 25 Aug

  Donald Kwint (12:21u)

  Geschokt, verdrietig en alle sterkte voor familie, vrienden en 013 medewerkers. Soms ontmoet je mensen die al na één ontmoeting op je netvlies blijven staan omdat ze indruk hebben gemaakt. Guus was zo iemand.

 • 25 Aug

  Ruben (A'foort-Nijkerk) (12:15u)

  Vreselijk om te horen. Familie, crew en alle bekenden van Guus, alle succes en sterkte gewenst in de komende tijd 8'-(

 • 25 Aug

  Constantijn Zantingh - Elvis For Everyone Fanclub (12:10u)

  Wij wensen familie, vrienden, kennissen en alle medewerkers van 013 veel sterkte.

 • 25 Aug

  Margot Landeweerd (12:07u)

  Wat een afschuewelijk nieuws. Ik wens alle familie, vrienden en collega's van Guus en zijn vriendin heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Ik zal de man met de altijd oprechte glimlach op vele muziek evenementen missen.

 • 25 Aug

  P60 Amstelveen (12:04u)

  Een groot verlies. Sterkte collega's 013, families en vrienden.

 • 25 Aug

  Chava Wilson (12:01u)

  Wat vreselijk tragisch. Alle kracht en sterkte gewenst aan de (vele) naasten.

 • 25 Aug

  Kees Willemen (11:59u)

  Met diepe respect wil ik familie,vrienden, kennissen en allen van 013 condoleren met dit grote verlies. Mogen jullie de kracht vinden om dit te verwerken. R.I.P.

 • 25 Aug

  Los Bewegingstheaterwerkplaats (11:57u)

  Wat een vreselijk bericht. Alle sterkte voor de 013-crew en de familie van Guus en Helena.
  Janny Donker.
  Jan van der Hoeven.

 • 25 Aug

  alice sahuleka (11:45u)

  Alle sterkte toegewenst voor de familie collega's techici en musici.
  Alice
  Sunflight Music

 • 25 Aug

  Jesper | 013 (11:44u)

  Beste mensen,
  Ten eerste wil ik namens iedereen van 013 jullie ontzettend bedanken voor de hartverwarmende steunbetuigingen. Wij zijn nog steeds in diepe rouw. Om die reden en uit respect naar de familie toe willen we jullie dan ook vragen enkel condoleances te posten en bij deze reacties geen 'discussies' aan te gaan of te gaan speculeren over de toedracht van het ongeval. Dat is op dit moment en op deze plek erg ongepast.
  Bedankt voor jullie begrip.
  Namens heel 013, Jesper

 • 25 Aug

  Linda (11:43u)

  Wat een schokkend nieuws. Familie, vrienden, collega's: ontzettend veel sterkte gewenst!! Cultureel Tilburg heeft een belangrijke persoon verloren....

 • 25 Aug

  Suze (11:41u)

  Wat een tragisch einde van twee nog veel te jonge mensen. Alle nabestaanden, vrienden en medewerkers van 013 heel veel sterkte gewenst.

 • 25 Aug

  Franca (11:39u)

  Wij hebben Guus en Helena leren kennen op onze rondreis door Argentinie. Het waren fijne en hartelijke mensen. Wij wensen iedereen die hen na staan veel sterkte toe !! Rust zacht Guus en Helena.

 • 25 Aug

  Ray Elpee (11:38u)

  Jeetje, zag het net op journaal. Erg veel sterkte voor alle medewerkers 013.

 • 25 Aug

  Ampco Flashlight Holding (11:35u)

  Familie, vrienden en medewerkers 013 veel sterkte toegewenst

 • 25 Aug

  Simone Mager (11:34u)

  Hoorde dit tragische bericht gisteren, maar kan het eigenlijk nog steeds niet echt bevatten. Veel sterkte voor alle familie, vrienden en de hele club rond 013.

 • 25 Aug

  Niels (11:31u)

  Wat een rotnieuws. Heel veel sterkte toegewenst aan zijn vrienden en familie!

 • 25 Aug

  Gerard van den Buijs (11:30u)

  Dit is zo schokkend.!! Voor iedereen héél héél veel sterkte gewenst de komende tijd. Speciaal nog voor de 013 collega's/crew die op BOA werken. Shit man. De show must go on. Guus en Helene RIP.

 • 25 Aug

  Bas (11:30u)

  Een vreemde gewaarwording.. Sterkte aan alle nabestaanden!

 • 25 Aug

  marjolijn (11:28u)

  en toen was het oorverdovend STIL. Guus en Helena jullie zitten in mijn gedachten. Heel veel sterkte voor de familie en de medewerkers van 013

 • 25 Aug

  Boekingsbureau Artilla (11:24u)

  Onwerkelijk. We zijn er stil van. We wensen familie, vrienden, bestuur en medewerkers van 013 heel veel sterkte toe.

 • 25 Aug

  Gisela Govaarts (namens Bestuur Tikiko) (11:22u)

  Wat een schokkend bericht. Heel veel sterkte met dit enorme verlies voor alle familie en vrienden.

 • 25 Aug

  Henriëtte de Kok, Bibliotheek Midden-Brabant (11:20u)

  Guus was een enthousiaste en bevlogen samenwerkingspartner. Met veel energie zette hij zich in voor het culturele veld van Tilburg.
  We verliezen in hem een culturele en marktgerichte ondernemer. Sterkte iedereen!

 • 25 Aug

  Lynsey (11:20u)

  Nog steeds ontdaan door het verschrikkelijke nieuws. Wil ik alle naasten en 013 crew heel veel sterkte wensen!

 • 25 Aug

  Wybren Leliveld (11:18u)

  Ik hoorde het nieuws gisteren en vind het heel erg verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik wens de familie, vrienden en mijn ex-collega's van 013 heel veel sterkte de komende tijd!

 • 25 Aug

  Kees de brouwer (11:17u)

  Gecondoleerd met dit zeer plotselinge verlies. Veel sterkte voor familie, vrienden en collega's.

 • 25 Aug

  Piet Snijders (de Bunker Gemert) (11:16u)

  Enorm verlies voor jullie..
  Guus was een fijne kerel die bij de Vnpf zich ook inzette voor de kleine podia.
  veel sterkte.

 • 25 Aug

  Inge (11:15u)

  Vreselijk! Sterkte voor alle mensen die dicht bij Guus staan!

 • 25 Aug

  Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer (11:14u)

  Bijzonder treurig en aangrijpend.
  Familie, vrienden en medewerkers 013 namens staf en medewerkers Cultuurpodium Boerderij enorm veel sterkte toegewenst met dit gigantische verlies.

 • 25 Aug

  judith kuijpers (11:11u)

  Heel veel sterkte voor iedereen die Guus en zijn vriendin dierbaar zijn.
  Wat een heftig en een groot verlies!
  een gemis!

 • 25 Aug

  Ingrid Dekkers-Vos (11:06u)

  Wij wensen Ome Guus, Tante Lucia, Dianne Andre en de kinderen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
  Tara Tim Erwin en Ingrid Dekkers-Vos

 • 25 Aug

  Dick Franssen (11:06u)

  Verschrikkelijk!Veel sterkte toegewnst!!

 • 25 Aug

  Anouk ter Brugge, Atak (11:01u)

  Wat een vreselijk nieuws. Ik wens familie, vrienden en de mensen van 013 veel sterkte toe!

 • 25 Aug

  Frank van Iersel (10:57u)

  Sinds ik gisteravond het verbijsterende nieuws hoorde laat het mij niet los. Twee aardige en fjne mensen; Guus en zijn Helena: altijd een gesprek, enthousiaste ontmoetingen, promte reacties op verzoeken of informatie; meedenken en meerekenen. Ik denk dat Guus als directeur van 013 de spirit van Noorderligt uitstekend combineerde met een eigentijdse zakelijke aanpak die voor rust en voortgang zorgde van zijn 013 en die weer ten goede komt aan de brede samenwerking in de stad en daarbuiten. Ben trots op hem en hou de goede herinneringen staande ! Sterkte jullie allemaal daar, familie, vrienden, 013-crew en wij allemaal.
  Frank van Iersel, Cultuurwerf.

 • 25 Aug

  Famke San (10:52u)

  Geen woorden voor....

 • 25 Aug

  Joris Holter (Doornroosje) (10:52u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Een gemis voor pop in Nederland. Familie, vrienden en uiteraard collega's , heel veel sterkte toegewenst.

 • 25 Aug

  Student Sounds (10:51u)

  Wij kennen Guus als een zeer gewaardeerd en gerespecteerd directeur van Popcentrum 013. We hebben jarenlang op een prettige manier met deze inspirerende man samen mogen werken. Zo stond hij altijd open voor innovatieve ideeën en nieuwe projecten. We willen de naasten van Guus ontzettend veel sterkte wensen!

 • 25 Aug

  marcel appelman (10:48u)

  Verschrikkelijk nieuws om op deze wijze het leven te worden ontnomen. Hadden zo nu en dan, maar altijd op plezierige en collegiale wijze contact. Guus' gedrevenheid om 013 nog meer op de kaart te zetten viel mij altijd meer dan op.
  Het ga je goed kerel en alle sterkte voor ieder om je heen. Muzikale groet
  Marcel Waerdse Tempel

 • 25 Aug

  Shi (10:46u)

  Bizar ! Sterkte voor de nabestaanden en team 013.

 • 25 Aug

  Hans Eliens (10:44u)

  Verschrikkelijk.
  Woorden komen tekort.
  Iedereen sterkte met dit zeer grote verlies.

 • 25 Aug

  Jon Heemsbergen (10:43u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws, woorden schieten te kort. Guus was een aimabele man en met zijn overlijden verliest het Nederlandse popcircuit één van zijn grote voorvechters. Ik wens alle familie, vrienden en onze zeer gewaardeerde collega's van 013 alle sterkte toe.
  Jon Heemsbergen (Melkweg)

 • 25 Aug

  Marilot (10:36u)

  Ik droomde vannacht dat je kwam vertellen dat het allemaal een misverstand was. Ik denk dat ik het nog niet helemaal bevat wat er is gebeurd...
  sterkte voor familie, vrienden en 013.

 • 25 Aug

  Esmee (10:30u)

  Sterkte 013!

 • 25 Aug

  Sybrand (10:27u)

  Hij is omgekomen in Joshua Tree National Park lees ik. Daar was ik vorige week nog! Apart idee, zeer heet inderdaad, woestijn etc. Die 4x4 weg heb ik ook gezien. Sterkte voor iedereen.

 • 25 Aug

  Frits Rosbag (10:24u)

  Wat een verschrikkelijk einde aan 2 jonge levens. Sterkte en troost voor familie en vrienden!

 • 25 Aug

  Loes van Opdorp - Peppenster (10:24u)

  Wat een vreselijk nieuws... Ik wil het eigenlijk gewoon niet geloven. Ik wil de familie, vrienden nabestaanden en medewerkers van 013 heel veel sterkte wensen!

 • 25 Aug

  Diep (10:23u)

  Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden en alle mensen van 013.
  Heel veel sterkte met dit grote verlies!
  Diep.

 • 25 Aug

  Arno Vermeer (10:20u)

  Als bezoeker geniet ik regelmatig van fijne concerten in 013. Als de grote stimulator daarvan dan samen met zijn partner zo vreselijk en te vroeg komt te overlijden is dat een grote schok. Alle sterkte gewenst voor naasten, personeel en vrijwilligers van 013.

 • 25 Aug

  joost (10:19u)

  ik kende Guus niet, maar ben erg geschrokken, en die wijsneus die zo goed weet wat je moet doen als je vast komt te staan met je auto moet misschien een ander platform zoeken om interessant te gaan lopen doen, sterkte met dit verlies .

 • 25 Aug

  Adriaan Muts (10:16u)

  Mijn oprechte deelneming. Ik wil Joep en de andere medewerkers van 013 alle sterkte toewensen.

 • 25 Aug

  anno (10:16u)

  013....gecondoleerd met jullie verlies...veel sterkte toegewenst

 • 25 Aug

  Jemma Land (10:15u)

  Wat een afschuwelijk nieuws! Tilburg verliest een tomeloze bruggenbouwer en inspirator. Guus hielp altijd. Veel sterkte voor 013, familie en vrienden

 • 25 Aug

  Guido Sanders (Regelmatig bezoeker, 013) (10:12u)

  Bij deze wil ik alle medewerkers, van 013 ontzettend veel sterkte wensen, met dit verlies. Kende Guus niet persoonlijk, maar mede door Guus, heb ik in 013, met concerten, daar al heel veel plezier mogen beleven. Guus alsnog dank hiervoor. RIP!!!

 • 25 Aug

  Margriet van Kraats, Tivoli (10:10u)

  Wat een mooie en inspirerende reis zou worden, eindigt in een nachtmerrie. Veel sterkte aan collega's, familie en vrienden. Dit is zo verdrietig !

 • 25 Aug

  Judith Ensel (10:09u)

  Ik ben enorm ontdaan. Wat een noodlottig ongeval. Allereerst heel veel sterkte aan alle collega's, vrienden, kennissen en familie. Wat een verlies aan inspiratie,energie en inzet.

 • 25 Aug

  Metropool Hengelo (10:00u)

  Wat een vreselijk en ongelooflijk nieuws ! Namens bestuur, alle medewerkers en vrijwilligers van Metropool wens ik jullie heel veel sterkte. Guus was een fijne collega en we zullen hem erg missen. Coen Bais

 • 25 Aug

  monique boertjes (09:59u)

  Mensen, ontzettend veel sterkte gewenst de komende tijd wat een verschrikkelijk verlies.

 • 25 Aug

  Trudie Govers (Colin) (09:53u)

  Wij zijn erg geschrokken van het nieuws dat Guus van Hove plotseling is overleden. Wij wensen familie, vrienden, collega's veel sterkte met dit verlies.

 • 25 Aug

  Mark (09:51u)

  Heel veel sterkte aan alle nabestaanden toegewenst.

 • 25 Aug

  Zjef & Loutje (09:48u)

  Hell....wat een verschrikkelijk levenseinde. Onze deelneming gaat uit naar Guus en zijn vriendins familie. En natuurlijk ook naar alle mensen van 013.
  Sterkte mensen.

 • 25 Aug

  Bianca (09:47u)

  Ik wil de familie, vrienden en personeel van 013 heel veel sterkte wensen bij dit groot verlies.

 • 25 Aug

  Frenk Wiersma (09:47u)

  Ik had gisteravond meerdere gemiste oproepen en wist dat er iets mis moest zijn. Toen ik terugbelde en het verschrikkelijke nieuws hoorde, klapte ik helemaal dicht. Ik kon het gewoon niet geloven. Zes jaar heb ik met Guus samengewerkt als een externe partij in 013 en mee mogen bouwen en denken en praten met hem over de muziek en de pop- en dancecultuur in 013 en Tilburg in het algemeen. Ik ken hem als een bevlogen en inspirerende man die ambitieus en vastberaden was om de popcultuur in het Tilburgse en daarmee voor de gehele regio naar een hoger plan te tillen. Nog net voor z'n vakantie contact gehad en na z'n vakantie zouden we snel weer bijelkaar komen. De afgelopen maanden werkten we samen aan een mooi, nieuw project in de gemeente Tilburg met de kracht, de energie en de gedrevenheid die we van Guus kennen. Het zou ons nieuwe 'kunststukje' worden voor de komende jaren. In de geest van Guus zal ik met dezelfde kracht, energie en gedrevenheid er alles aan doen om dit project te realiseren. Hij zou het absoluut niet anders gewild hebben, maar zo zonder jou zal het niet hetzelfde zijn lieve Guus. Maar het gaat ONS zeker lukken!
  Sterkte aan iedereen voor wie Guus dierbaar was.

 • 25 Aug

  Dini Maagdenberg (09:42u)

  Woorden schieten tekort! Sterkte aan allen in 013 maar vooral ook familie en vrienden. Direktie, artiesten en personeel CAT International.

 • 25 Aug

  Loek Jurres (09:41u)

  Vreselijk! Familie, collega's en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

 • 25 Aug

  Jokem (09:36u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik wens de familie, vrienden en collega's veel sterkte toe.

 • 25 Aug

  marie jose eijkemans (09:34u)

  Vanuit De Pont wensen we 013 heel veel sterkte toe. Wat een gemis!

 • 25 Aug

  Mark van Schaick (09:33u)

  Onvoorstelbaar nieuws, dit. Veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die met Guus werkte.

 • 25 Aug

  JoopKonraad (09:27u)

  Damn! Vreselijk nieuws... Iedereen sterkte met het verlies... Rock in vrede Guus!

 • 25 Aug

  Miranda van der Voort - Fonds Podiumkunsten (09:26u)

  Met ongeloof hebben wij kennis genomen van dit verschrikkelijke nieuws. Een heel groot verlies! Wij wensen familie, vrienden en collega's van Guus heel veel sterkte toe.

 • 25 Aug

  E. Hegge (09:25u)

  wat een verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte voor familie vrienden maar zeker ook voor zijn collega's van 013.

 • 25 Aug

  Warner Werkhoven (09:24u)

  Ongelooflijk... Alle medewerkers, vrienden en familie veel sterkte gewenst.

 • 25 Aug

  Renatetete (09:23u)

  thanks Guus voor alle mooie muziek!
  mede dankzij jou heb ik veel mooie momenten gehad in jouw 013.
  Veel sterkte voor familie, vrienden en 013-ers.

 • 25 Aug

  Marc Vlemmix (09:21u)

  Wat een afschuwelijk bericht. Veel sterkte voor naaste familie, vrienden en collega's in deze moeilijke, niet te bevatten, tijd.

 • 25 Aug

  Anja (09:18u)

  Geen woorden voor....
  Ik wens familie, vrienden en collega's veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies.
  Anja de Laat

 • 25 Aug

  Southern Werewolf Farm (09:17u)

  Repeteren al jaren bij 013, en enkelen van ons werken of hebben bij 013 gewerkt. Heel veel sterkte voor familie, collega's en vrienden.

 • 25 Aug

  The Bruceband (09:15u)

  Wij willen het personeel van 013 en vrienden en familie van Guus sterkte wensen met dit verlies.
  The Bruceband

 • 25 Aug

  Patricia Steevens (09:11u)

  Heb net het tragische nieuws gehoord! vreselijk!! wil alle mensen die dicht bij Guus en zijn vriendin stonden heel veel sterkte toewensen voor nu en de tijd die komen gaat!!!

 • 25 Aug

  dennis (09:11u)

  Gelukkig zijn ze samen gestorven. En dat zijn ze nu vast en zeker ook... Op vakantie voor altijd

 • 25 Aug

  Frank Jacobs (09:09u)

  Heel veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en collega's bij het verwerken van dit immense verlies... veel te vroeg en veel te plotseling... In gedachten zijn we bij jullie.

 • 25 Aug

  Owen (09:09u)

  Familie, vrienden en bekenden: veel sterkte toegewenst met dit verlies.

 • 25 Aug

  Raoul van der Veen (09:07u)

  Wat een begin van de dag. Na het lezen van de krant vanochtend was het even stil in huis. Personeel en medewerkers van 013 veel sterkte met dit grote verlies. Mede namens personeel Lowiekopie.

 • 25 Aug

  Evi (09:05u)

  Wat een vreselijk nieuws! Niet te geloven gewoon....
  Ik wens iedereen heel veel sterkte en kracht toe.

 • 25 Aug

  Marianne (09:05u)

  Niet te bevatten! Wat een vreselijk bericht. Heel veel sterkte toegewenst aan familie, vrienden en medewerkers van 013.

 • 25 Aug

  Eric haens (08:53u)

  Sterkte familie en vrienden , en collega,s

 • 25 Aug

  R de Beer (08:43u)

  Gecondoleerd familie en vrienden. Groot verlies voor 013 en Tilburg

 • 25 Aug

  dré sprangers (08:40u)

  Dit schokt echt. Zo'n inspirerende en breed denkende man.
  Mede namens Albert Siebelink (momenteel op vakantie) onze oprechte warme en hartelijke medeleven. Sterkte aan iedereen, familie, en 013crew.

 • 25 Aug

  ankie til (08:39u)

  geschokt lees ik het nieuws over het overlijden van guus en wens familie, vrienden en medewerkers 013 alle sterkte. met guus was het fijn en constructief samenwerken in het Tilburgse. Ankie Til Danshuis Station Zuid

 • 25 Aug

  Mark (08:39u)

  Vrienden familie en personeel van 013 heel veel sterkte met dit drama

 • 25 Aug

  Frank Zijlmans (08:36u)

  Verbijsterd om dit te horen. Familie, vrienden en medewerkers van 013 alle sterkte toegewenst. Guus heeft mede 013 gemaakt zoals het nu is.
  Frank Zijlmans
  Oud directeur Mezz Breda

 • 25 Aug

  Harrie van Hoof (okz) (08:33u)

  Ongelooflijk, bizar, zoiets mag niet gebeuren. Familie, vrienden en medewerkers 013, heel veel sterkte gewenst.

 • 25 Aug

  Toine van Bladel (08:24u)

  Veel strekte familie, vrienden, mederwerkers/collega's 013! Rust zacht Guus blijf trots op je geliefde poptempel 013.

 • 25 Aug

  Jos ferwerda (08:18u)

  Vreselijk nieuws, wens iedereen veel sterkte toe

 • 25 Aug

  Moniek (08:18u)

  Wat afschuwelijk, wat een verlies. Alle sterkte aan familie en vrienden van hem en zijn vriendin.

 • 25 Aug

  Rob van de Klundert (07:59u)

  Vreselijk nieuws! Guus was een gedreven en zeer waardig directeur. Ik wens familie, vrienden en alle (oud-)medewerkers van 013 alle sterkte toe met het verwerken van dit tragische verlies.

 • 25 Aug

  George van der Haar (07:56u)

  een gemis voor de muziek Only the good die young. Familie vrienden en collega's veel sterkte

 • 25 Aug

  rogier kuit (07:55u)

  na een nachtje slapen is de chok niet minder. Familie, vrienden,medewerkers van 013 en de stad tilburg verliezen een gepassioneerde bevlogen lekkerbek. Verschrikkelijk. We zullen je missen. Rogier

 • 25 Aug

  Caroline (07:46u)

  Wat een afschuwelijk bericht, een 'into the wild scenario' wordt werkelijkheid voor 2 mensen in de bloei van hun leven. Wat hebben zij doorgemaakt deze laatste uren, wat hebben zij (nog) met elkaar kunnen delen. Ik wens familie, vrienden en collega's van beiden heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

 • 25 Aug

  Carla Lendfers (07:45u)

  Wat een groot verlies.... ik heb er geen woorden voor. Veel kracht gewenst voor beide families, vrienden en 013 medewerkers

 • 25 Aug

  Joep (07:40u)

  Gecondoleerd met dit verlies. Sterkte iedereen.

 • 25 Aug

  Sandra Brosens (07:24u)

  Las net in de krant dat Guus is overleden. Wat vind ik dat erg! Heel veel sterkte, ex-collega's van 013 en nabestaanden van Guus!

 • 25 Aug

  Joris Bengevoord (06:51u)

  Verschrikkelijk nieuws,
  Een bruggenbouwer moeten we gaan missen in de stad. Guus dank voor alle steun, advies en ook de lol die we samen gehad hebben. Sterkte voor familie, vrienden en het team van 013.

 • 25 Aug

  Muziekcentrum De Bosuil Weert (06:40u)

  Heel veel kracht en sterkte namens personeel, bestuur en vrijwilligers van Muziekcentrum De Bosuil Weert.

 • 25 Aug

  ahmed izly (06:19u)

  Ik heb zojuist het verschrikkelijke nieuws gelezen. Guus en Partner vaarwel en rust in Peace goede vriend. Veel sterkte en moed toegewenst aan je familie en kennissen.
  Ook namens stichting MAST bestuursleden leven met jullie mee en wensen jullie veel sterkte

 • 25 Aug

  John de Groen (ex pps) (05:40u)

  Met grote ontsteltenis heb ik net kennis genomen van het overlijden van Guus en zijn vriendin. Ik wens familie, vrienden en alle medewerkers van Popcentrum013 heel veel sterkte met dit groot verlies.

 • 25 Aug

  Sylvia Coester (05:26u)

  Voor de vakantie sprak ik je nog..al jaren goede en lieve zorg elke keer weer..SylCdance zal niet het zelfde zijn na dit tragisch verlies. Dank je wel voor het geloven in mij en mijn studio. Zonder jou hadden wij nooit 3 super shows gehad..met tranen in m'n ogen..las ik het bericht..RIP liefs van ons allemaal

 • 25 Aug

  Josien (03:13u)

  Geschokt. Er valt een gat in de stad, naast het gat dat hij achterlaat in familie en vriendenkring. Hij zal gemist worden, heel veel sterkte voor wie hem en zijn vriendin nabij was.

 • 25 Aug

  Maaike (02:11u)

  ben er stil van... heel veel sterkte en kracht gewenst voor iedereen die dat nodig heeft. ik ga mijn kaarsjes branden...

 • 25 Aug

  Remi Leunissen (02:10u)

  Vol ongeloof en met intens verdriet hebben we kennis moeten nemen van het overlijden van Guus. Met veel plezier denken we terug aan onze geweldige samenwerking en zijn passie voor muziek. We zullen Guus missen, en kunnen daar geen woorden voor vinden. We wensen familie, vrienden en alle medewerkers van 013 sterkte met dit enorme verlies.
  Namens Koninklijke Harmonie Orpheus Tilburg, Remi Leunissen, voorzitter

 • 25 Aug

  willem verhoeff (01:55u)

  helaas zoals vele meemaken, het leven geeft en neemt. heel veel sterkte allemaal, met dit verlies

 • 25 Aug

  Esther (01:26u)

  Wat een vreselijk nieuws, heel veel sterkte gewenst!

 • 25 Aug

  Monique van Hest (01:19u)

  Ben er stil van. Wat een ongelooflijk bericht. Heel veel sterkte voor iedereen.

 • 25 Aug

  Miranda Duijvestijn (01:15u)

  Even helemaal sprakeloos! Familie, vrienden, kennissen en collega's heel veel sterkte de komende tijd.

 • 25 Aug

  Poppodium Perron55 (01:11u)

  Vreselijk! Namens personeel, bestuur en vrijwilligers van Poppodium Perron55 wensen wij de familie, vrienden, bekenden en alle medewerkers van 013 heel veel sterkte en kracht toe.

 • 25 Aug

  Marion (01:03u)

  lieve Guus en Jelena, Wat zou ik nu graag in 'een hemel' geloven en dat jullie daar samen gelukkig zijn. Jullie waren zo blij met elkaar. Ik zal jullie vreselijk missen. Veel kracht voor meneer en mevrouw van Hove en Guus zijn zusje, en Jelena haar familie en voor iedereen die van hen hield. Ik heb met Guus veel meegemaakt en veel momenten zijn mooie herinneringen.

 • 25 Aug

  R. (00:52u)

  R.I.P.
  Stil van, geen woorden voor...

 • 25 Aug

  Luc Begas (00:51u)

  Ongelooflijk nieuws. Een groot verlies voor velen. Veel sterkte voor zijn familie en vrienden en iedereen betrokken bij 013. De muziek is even stil.

 • 25 Aug

  Dolf (00:48u)

  Sterkte aan familie, vrienden en collega's van 013

 • 25 Aug

  Manon (00:40u)

  Niet te bevatten! Weer een bewijs hoe betrekkelijk het leven kan zijn....
  Ben er kapot van!
  Sterkte aan familie en iedereen in 013

 • 25 Aug

  chris (00:14u)

  was een aantal jaren geleden ook op rondreis door Joshua Tree. Geen moment stilgestaan dat zoiets noodlottigs je daar kan overkomen. Sterkte allemaal bij 013 en familie.

 • 25 Aug

  Xavier Teerling (00:10u)

  Ik ben er helemaal stil van.
  Heel veel sterkte aan iedereen.

 • 25 Aug

  Lonneke Schapendonk (00:09u)

  Vreselijk. Geen woorden voor. Veel sterkte!

 • 25 Aug

  Anja Sparidaans (00:07u)

  Vreselijk nieuws! Sterkte voor familie, vrienden en collega's die dit grote verlies moeten verwerken.

 • 25 Aug

  Joke van Gompel (00:04u)

  Wat verdrietig, wat een gemis.
  Veel sterkte voor familie, vrienden, 013.

 • 24 Aug

  Hetty (23:56u)

  Lieve mensen wat een shock, ben er kapot van en met mij velen anderen .
  Ik wens alle betrokkenen, vrienden, kennissen, collega's en met name de famlie heel erg veel steun en kracht toe om dit drama te verwerken. Mijn hart gaat ook uit naar Helena en haar familie en betrokkenen.
  Hartegroet Hetty

 • 24 Aug

  Melanie Bosveld (23:54u)

  Ik heb Guus eind vorig jaar mogen interviewen voor een artikel over poptempels voor het vakblad Barlife. Behulpzaam, vriendelijk en inspirerend zijn woorden die mij te binnen schieten als ik denk aan dit korte contact. Gecondoleerd allen met dit verlies en heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  Xisco Hustle Kidz Entertainment (23:51u)

  Rust in vrede Guus. thnx voor alle suport de afgelopen jaren.. Much love
  Hustle Kidz Ent.

 • 24 Aug

  Aida (23:50u)

  Afschuwelijk nieuws! heel veel sterkte en kracht aan familie en vrienden van Guus en Helena. sprakeloos...

 • 24 Aug

  Dionne Deij (23:49u)

  Wat verschrikkelijk!!! Les het net via Facebook en kreeg echt een knoop in mijn maag. Heel veel sterkte voor de nabestaanden in deze zware tijd.

 • 24 Aug

  Hassan Souhail (23:46u)

  Wat een vreselijk bericht! Wij zijn enorm geschrokken. Familie, vrienden en collega's heel veel sterkte.
  Hassan en Ilse Souhail

 • 24 Aug

  Frank van den Nieuwenhof (23:45u)

  Sterkte allemaal. Ik word er stil van.

 • 24 Aug

  Marion (23:41u)

  Voor iedereen die zich aangesproken voelt: gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd!!!!

 • 24 Aug

  Martin (23:40u)

  Verschrikkelijk nieuws, kom al jaren in Tilburg, eerst het Noorderligt, later de 013, wat een zaal en wat een warme uitstraling iedere keer weer als ik er kwam. Heel veel sterkte voor de familie's van Guus en zijn vriendin en ook voor een ieder die hun in hun harten had.

 • 24 Aug

  Maly (23:35u)

  Namens de leden van de Stichting een ster wijst de weg, willen we de families van Guus en zijn vriendin heel veel sterkte wensen. Guus was iemand die altijd vrolijk is en altijd met ons een babbeltje voert als we elkaar tegenkomen! Rust zacht GUUS!!

 • 24 Aug

  Marlon Maas (23:33u)

  Wat een vreselijk bericht! Ik heb Guus en Helena leren kennen in de periode van het project Tilburg 2009 en vond het twee fantastische mensen. Wat een gemis! Ontzettend veel sterkte toegewenst voor familie, vrienden, collega's van 013 en eenieder die hen moet gaan missen!

 • 24 Aug

  John Vermeer (23:31u)

  Met grote ongeloof en geschokt heb ik kennis genomen van dit grote verlies.
  Verbijsterd en verdoofd is het moment van heden.
  Een groot man van onze muzikale cultuur is niet meer ...
  Moge zijn licht nu ons licht worden in deze zware periode.
  Ik wens de familie, vrienden en alle medewerkers en betrokkenen van 013 ontzettend veel sterkte toe!.
  Groet John Vermeer

 • 24 Aug

  Paul Bastiaansen (23:29u)

  In Guus z'n Amsterdam-tijd een tijdlang een dag in de week bij hem gelogeerd. Goeie gesprekken gehad, hem leren kennen als een bevlogen, buitengewoon energiek persoon maar bovenal als iemand met een goed hart. Zoals ik hem heb leren kennen zat hij bij 013 precies op z'n plek.
  Guus, fijne vent, de wereld staat even stil.

 • 24 Aug

  Dee (23:28u)

  Wij wensen iedereen heel veel sterkte met het grote verlies.

 • 24 Aug

  Mike (23:26u)

  Ongelofelijk dit bericht...familie, vrienden en de stad Tilburg wens ik ontzettend veel sterkte bij het verwerken van dit inmense verlies.

 • 24 Aug

  Burgerweeshuis (23:20u)

  Namens het Burgerweeshuis in Deventer wensen wij familie, vrienden en iedereen van 013 heel veel sterkte toe!

 • 24 Aug

  Paolo (23:20u)

  Pffff....wat een bericht. Familie, vrienden en collega's - gecondoleerd en heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  desPEERado (23:18u)

  Iedereen heel veel sterkte met dit verschrikkelijk verlies. 013 en nabestaanden gecondoleerd.

 • 24 Aug

  Robbert Schrijen (23:14u)

  Guus, een maand geleden aten we nog samen en vertelde je enthousiast over je plannen voor je trip naar de VS. Deze zijn je helaas fataal geworden en we schrikken daar enorm van. Je was een grote vriend van de Heerenzitting en die vriendschap gaan we enorm missen. Alle mensen die dichtbij je stonden wens ik graag alle sterkte toe bij dit vreselijke verlies.

 • 24 Aug

  Liesbeth van Hove (23:13u)

  ben een nicht van Guus en werd afgelopen middag door mijn familie op de hoogte gebracht over 't tragische overlijden van onze neef en zijn vriendin, echt vreselijk !! Herinner mij Guus als een heel ambitieus en zeer geliefd persoon !! Wens mijn oom, tante, zus man en kids en alle naaste vrienden heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken....

 • 24 Aug

  Jolanda Horsten (23:10u)

  Wat een verdrietig nieuws.
  En wat een verlies voor de stad.

 • 24 Aug

  Ellen (23:10u)

  Verschrikkelijk! mijn gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Guus en Helena. Heel heel veel sterkte, namens mij en de andere medewerkers van de c1000 in de blaak. Wij zagen Guus graag komen.

 • 24 Aug

  Roy (23:09u)

  Treurig nieuws.. Na contact zou ik nog een afspraak hebben gemaakt met hem om te praten over wat er nu even niet toe doet. Wat er nu toe doet is dat er iemand gemist moet worden bij zijn familie, vrienden en 013 maar ook de stad zal de inzet van deze man missen. Ik kende hem niet maar ik weet hoe de 013 zich ontwikkeld heeft en daar heeft hij keihard voor gewerkt.
  Een treurig verlies! Sterkte aan nabestaanden, vrienden en collega's.

 • 24 Aug

  Ton de Witte (23:07u)

  Verschrikkelijk nieuws,een steek in m'n hart. Iedereen veel sterkte. Jeetje wat een gemis.

 • 24 Aug

  Pauline en Karel Reiniers (23:05u)

  Wij wensen jullie heel veel sterkte bij dit enorm verlies!!

 • 24 Aug

  Marion van der Aa (23:04u)

  Onwerkelijk... ongeloof... ontzettend veel sterkte voor familie, vrienden en collega's

 • 24 Aug

  wouter maijen (23:01u)

  Wat een ontzettend treurig nieuws.
  Ik wens familie, vrienden en alle medewerkers van 013 heel veel sterkte bij dit verlies

 • 24 Aug

  Hanneke (23:00u)

  Hier wordt ik stil van. Ik wil dan ook de naaste familie, vrienden en alle medewerkers/bestuur van 013 heel veel sterkte en kracht toewensen

 • 24 Aug

  Jolanda Kooistra (22:58u)

  Onwerkelijk en verschrikkelijk. RIP Guus en partner. Veel sterkte voor alle nabestaanden, vrienden en collega's in deze moeilijke tijd

 • 24 Aug

  Gust van DIjk (22:58u)

  het nieuws wat Guus en zijn vriendin door een wreed lot is overkomen in de woestijn is overweldigend. Familieleden, vrienden en collega's veel sterkte toegewenst.

 • 24 Aug

  Simone (22:54u)

  heel veel sterkte aan iedereen!

 • 24 Aug

  Frank vanLoon (22:52u)

  Niet alleen verliezen we een goede vriend in Guus maar ook een zeer sympathieke en gastvrije vriendin Helena. Ik wens de familie en vrtienden erg veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies

 • 24 Aug

  Corry (22:52u)

  Guus, soms miste ik je op een feestje. Nu moeten we je voor altijd missen. Veel sterkte gewenst voor iedereen bij wie Guus en Jelena een plaatsje in het hart heeft.

 • 24 Aug

  Anika Wolfs (22:52u)

  Ongelofelijk nieuws, niet te bevatten! Heel veel sterkte aan alle nabestaanden, vrienden en familie van Guus en Helena.

 • 24 Aug

  Riel (22:50u)

  We zijn geschokt door dit verschrikkelijke nieuws! Sterkte met dit grote verlies!

 • 24 Aug

  Kees (22:47u)

  Vreselijk nieuws voor uiteraard eerst zijn familie en vrienden, maar zeker ook voor alle medewerkers van 013. Sterkte met de verwerking.

 • 24 Aug

  Sander (22:47u)

  Ongelofelijk! Heel veel sterkte voor iedereen!!

 • 24 Aug

  Loike (22:46u)

  Wat vreselijk! Iedereen heel erg veel sterkte met het verwerken van zo'n groot verlies.

 • 24 Aug

  Martijn van Uffelen - Willemeen (22:44u)

  Alle betrokkenen veel sterkte toegewenst bij het verwerken van het grote verlies van deze gedreven persoonlijkheid.

 • 24 Aug

  Claudia (22:42u)

  Wat een vreselijk nieuws. Wil de familie, vrienden en collega's van Guus heel veel sterkte wensen.

 • 24 Aug

  veroniek (22:40u)

  vrienden en familie heel veel sterkte met het enorme verlies!

 • 24 Aug

  stefan (22:36u)

  Ik heb heb hem niet persoonlijk gekent maar,ik kom graag in 013 concerten bezoeken en met veel plezier. ik hoop dat zijn gedachtengoed in 013 blijft doorleven.
  013 is een geweldig pand met veel variatie,zoals het hoord!heel veel sterke met dit verlies voor alle nabestaande,familie,vrienden en collega`s

 • 24 Aug

  Dave van Opdorp (22:31u)

  Wat een vreselijk nieuws. De popsector mist een groot inspirator. Ik wens familie, vrienden en collega's heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  Cor Schlösser (22:29u)

  Wat een bizar en slecht nieuws. Guus en z'n vriendin zo maar van de aardbodem verdwenen. Een leuke, gedreven en betrokken collega met wie ik vanaf het begin van zijn directeurschap bij 013 veel contact had.
  Veel sterkte voor familie, vrienden en collegas van 013, woorden schieten tekort....
  Cor Schlösser - Melkweg

 • 24 Aug

  Roy Vinclair (22:28u)

  Wat een vreselijk nieuws. Ik wens alle nabestaanden; familie, vrienden en collega's van Guus en zijn vriendin veel sterkte toe. Wat een afschuwelijk verlies.

 • 24 Aug

  Dicky en Femke (22:24u)

  Groot verlies! Heel veel sterkte aan iedereen.

 • 24 Aug

  Wouter (22:22u)

  Gecondoleerd.

 • 24 Aug

  paul - doornroosje nmg (22:14u)

  gecondoleerd.

 • 24 Aug

  Hein (22:13u)

  Collega's, natuurlijk

 • 24 Aug

  Hein (22:12u)

  Ik beleef altijd veel plezier aan de avonden in 013. Bedankt Guus, dat jij dit samen met je collega mogelijk hebt gemaakt. In de bloei van je leven overkomt je dan dit. Niet te bevatten, en zo oneerlijk.

 • 24 Aug

  Brigitte en Marco Maréchal (22:10u)

  Zo zit je aan tafel bij het 50-jarig huwelijksfeest van oom en peettante Guus en Lucia en zo krijg je te horen dat hun zoon en onze neef tragisch is omgekomen!Dit is niet in woorden uit te drukken! Heel veel sterkte allemaal!

 • 24 Aug

  theo (22:10u)

  Guus, dit mocht niet gebeuren. ik zal je missen, kleine grote man.

 • 24 Aug

  Joost van Puijenbroek (22:05u)

  Via deze weg wil ik mijn medeleven betuigen aan de familie, vrienden en collega's van Guus en hen veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Ik heb Guus leren kennen als een pragmatisch en gedreven persoon waar het ondanks soms tegengestelde ideeën erg prettig was om mee samen te werken. Guus heeft onmiskenbaar zijn stempel gedrukt 013 zoals nu is. We zullen je missen

 • 24 Aug

  Harold Oddens - Podium De Kelder (22:05u)

  sterkte aan allen die Guus voortaan moeten missen.
  Bij mijn afstuderen heb ik Guus leren kennen als een sterke analyticus en innemend mens die zich met tomeloze energie heeft ingezet voor 013 en de popsector in het algemeen. Zonde dat hij er niet meer is. Sterkte.

 • 24 Aug

  Noortje van den Elsen (22:01u)

  Wat een vreselijk schokkend nieuws! Bizar en niet te bevatten! Ik kende Guus zakelijk en hij had zo veel hart voor de zaak en de muziek: een groot verlies voor 013. Heel veel sterkte iedereen!

 • 24 Aug

  mark v Horik (21:59u)

  Je was een topper..bedankt Guus dat ik je heb mee mogen maken in 013.Groet Mark v Horik

 • 24 Aug

  Floor Spapens (21:59u)

  Een vreselijke tragedie, sterkte aan alle betrokkenen.

 • 24 Aug

  Rene Knops (21:55u)

  Niet te bevatten, vreselijk! Heel veel sterkte voor iedereen.

 • 24 Aug

  JW (21:54u)

  Sterkte aan familie, vrienden, bekenden en de algehele Tilburgse organisatorische muziekwereld.

 • 24 Aug

  Eric (21:54u)

  Wat een onvoorstelbaar verlies voor familie, vrienden,kennissen, personeel en bezoekers van 013. veel sterkte, Tilburg verliest hiermee een groot man !

 • 24 Aug

  John Van den Borne (21:53u)

  Verschrikkelijk nieuws. Nederland heeft een van de leading men in de muziekscene verloren. Alle medewerkers, familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme verlies. Guus, ik zal je missen.

 • 24 Aug

  Renate (21:47u)

  Veel te jong, verschrikkelijk. Familie, vrienden alle sterkte gewenst de komende tijd!

 • 24 Aug

  Bureau Promotie Podiumkunsten (21:43u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws! Ons medeleven gaat uit naar familie, vrienden en collega's. Wij wensen hen heel veel kracht toe!

 • 24 Aug

  Joost (21:43u)

  Mijn gedachten zijn bij de nabestaanden... Heel veel sterkte wens ik hen toe. Ik ken de plek waar zij zijn omgekomen; de woestijn daar kan een van de mooiste plekken op aarde zijn, maar tegelijkertijd ook zo verschikkelijk wreed...

 • 24 Aug

  miep (21:43u)

  vreselijk nieuws! wens alle nabestaanden veel sterkte. Ook de nabestaanden van zijn vriendin die ook gestorven is tijdens ongeval veel sterkte.

 • 24 Aug

  Eus (21:41u)

  Heel veel sterkte met dit grote verlies voor familie, vrienden en iedereen die Guus en zijn vriendin kende.

 • 24 Aug

  Podium de Vorstin (21:39u)

  Ongelofelijk,vreselijk, de popmuziek in Nederland verliest een van de markantste en aardigste vormgevers.

 • 24 Aug

  Tine van de Weyer (21:38u)

  Dit is zo onwerkelijk. Geen zee ging hem te hoog en nu verslonden door de woestijn. Tilburg is in rouw met het velies van een van de allerbeste cultuurmensen die de stad heeft gekend. Zo erg, zo vreselijk erg.

 • 24 Aug

  Bob Oostelbos (21:37u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte iedereen namens ons team. Bewaar zelf mooie herinneringen aan energieke gesprekken

 • 24 Aug

  Lineke (21:35u)

  schokkend en verdrietig.Een gedreven man moeten we missen. Veel sterkte voor vrienden, familie en collega's.

 • 24 Aug

  Mark de Gooijer (21:33u)

  Vreselijk. Ik lees het net. Iedereen daar bij 013 veel sterkte de komende tijd. Guus was echt een aanwinst en gaat zeker gemist worden.

 • 24 Aug

  André (21:33u)

  Mijn welgemeende medeleven met ieder die hem liefheeft.

 • 24 Aug

  Suus (21:28u)

  Heel veel sterkte voor iedereen die hem lief heeft...

 • 24 Aug

  Sabrina van Veen (21:26u)

  Vreselijk...Heel veel sterkte allemaal

 • 24 Aug

  Gon Mevis (21:25u)

  Wat een schokkend bericht. Guus was een enorm inspirerende persoon. Altijd belangstellend en bezig met de belangen van (de cultuur van en in) de stad Tilburg. Vanuit de Twern was de samenwerking ook uitstekend. Beide families, medewerkers en vrijwilligers 013, namens alle Twern en RNewt collega's, heel veel sterkte....

 • 24 Aug

  José (21:24u)

  Ongelofelijk !
  Familie van Guus, van zijn vriendin en van 013, veel sterkte met dit grote verlies.

 • 24 Aug

  John Machielsen (21:23u)

  Guus je was een mooi mens!
  Ik heb in de 10 jaar van fckn wckd* heel wat programmeurs, marketing/promo en productie mensen bij 013 voorbij zien komen, maar jij was altijd de vaste kracht.
  Je zal gemist worden!
  Veel sterkte toegewenst aan vrienden en familie.

 • 24 Aug

  Hilde (21:20u)

  Mijn lieve oom.. dat dit hem had overkomen, te vreselijk voor woorden. Ik kan het nog steeds niet geloven. Hij was een topper, ik hield zoveel van hem. Als ik hem weer zag sprong er een vreugde in mij op. Maar nu zie ik hem nooit meer.. ik hoor nooit meer zijn stem.. hij is weg. weg uit het oog, maar niet weg uit het hart! Sterkte iedereen.

 • 24 Aug

  Rob Mallens (21:16u)

  Wat een vreselijk slecht nieuws. Onlangs nog met Guus een meeting voor de Communicatieclub Bourgondië afgesproken. Vorig werd 013 zelfs nog genomineerd voor de Communicatieprijs en presenteerde Guus vol verve zijn campagne. Familie van Guus en zijn partner en alle vrienden en collega.'s heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  Gert Gering (21:15u)

  Ik ga hem en zijn vriendin Jelena erg missen. Een groot verlies voor 013 en Tilburg. En nooit meer emmeren over voetbal....

 • 24 Aug

  Eric (21:14u)

  Gecondoleerd.
  Ik ga al jaren naar metalconcerten in 013. Altijd goed geregeld, alles... altijd. Nu kom ik weer om een ticket te kopen, lees ik dit. Verschrikkelijk.

 • 24 Aug

  DjVjTiina (21:14u)

  ik wens Familie , vrienden en medewerkers erg veel sterkte toe..Tiina & Zoons

 • 24 Aug

  Django (21:08u)

  R.I.P. Guus. en voor alle nabestaanden, familie,vrienden,collega's: gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.

 • 24 Aug

  Jose Cabrera (21:02u)

  wat een tragisch bericht. Een energieke man met een groot hart voor 013 is ons ontnomen. Nabestaanden en muziekliefhebbers gecondoleerd.

 • 24 Aug

  ardje (21:01u)

  sterkte

 • 24 Aug

  Carla Leurs (20:58u)

  Ik ben geschokt. Wat een verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte voor iedereen.

 • 24 Aug

  Evelyn Koopmans (20:57u)

  Ik ben er helemaal stil van, wat een afschuwelijk bericht. Heb ruim een jaar met Guus samengewerkt in 013, en hem daarna lang niet gezien of gesproken. Maar via oud-collega's ben ik. altijd op de hoogte gebleven van alles bij 013. Dit is niet te bevatten, heel veel sterkte voor iedereen bij 013. En natuurlijk mijn condoleances voor familie en vrienden. Sterkte.

 • 24 Aug

  Asja (ex-vrijwilliger 013) (20:57u)

  Ik heb Guus van Hove maar een enkele keer ontmoet voor mijn werk bij Omroep Brabant en als vrijwilliger bij 013. Wat een vreselijk nieuws. Sterkte voor alle familieleden, vrienden en mensen die dicht bij Guus staan.

 • 24 Aug

  Schelto (20:55u)

  Wat een schok wat een verlies. Heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  Frens Frijns (20:54u)

  wat verschrikkelijk! ben er helemaal kapot van. heel veel sterkte met dit grote verlies.

 • 24 Aug

  Robert & Nancy (20:52u)

  Gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies. Woorden schieten ons te kort. Sterkte allemaal.

 • 24 Aug

  The New Dominion (20:48u)

  Familie, vrienden en collega's van Guus, heel veel sterkte toe gewenst met het verlies van deze coryfee.

 • 24 Aug

  Eenheidsworst (20:45u)

  Wat een vreselijk nieuws.. Wij hebben altijd met veel plezier bij 013 - en in samenwerking met Guus - Campingdisco's in 013 gegeven. Aan iedereen die hem goed kende; heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  Mark Langenhuizen (20:43u)

  Als regelmatig 013 bezoeker, wil ik de familie, collega's, vrienden en kennissen heel veel sterkte wensen!

 • 24 Aug

  Gerard Boontjes (20:42u)

  Afschuwelijk nieuws. Nauwelijks te bevatten. Sterkte aan familie, vrienden, bekenden en medewerkers van 013

 • 24 Aug

  Katja (20:42u)

  Veel sterkte met dit verlies!

 • 24 Aug

  Bas Koebrugge (20:42u)

  Verschrikkelijk en ongelooflijk nieuws. Sterkte voor alle familie, vrienden, bekenden en collega's.

 • 24 Aug

  MIDI Theater - Joost Veuger (20:40u)

  Sterkte beste collega's: http://www.miditheatertilburg.nl/nie uws.php?id=883

 • 24 Aug

  Ik (20:40u)

  Mijn neef Guus en zijn vriendin overleden tijdens hun vakantie. 2 leuke en lieve mensen weggerukt in de bloei van hun leven. Sprakeloos, verdoofd en droevig.
  Familie, vrienden en iedereen bij 013 heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 • 24 Aug

  Marc Driessen (20:39u)

  Gecondoleerd. Heel veel sterkte voor de de naaste familieleden, vrienden en collega's van Guus.

 • 24 Aug

  Annemie van Eulem (20:38u)

  Onvoorstelbaar;dit heeft een impact!

 • 24 Aug

  Dennis (20:37u)

  Ook mijn oprechte deelneming.

 • 24 Aug

  Ome Bum (20:36u)

  R.I.P.

 • 24 Aug

  Stichting Bedevaartweb (20:34u)

  Onze oprechte deelneming voor de familie en alle medewerk(st)ers van 013.

 • 24 Aug

  Monique (20:33u)

  Verschrikkelijk!Veel sterkte voor familie, vrienden en 013.

 • 24 Aug

  Pieter van Adrichem (20:33u)

  Ongelofelijk! Sterkte aan iedereen voor wie Guus van Hove veel betekende.

 • 24 Aug

  Tonnie buitink (20:31u)

  Vreselijk. Sterkte.
  ( ik zou de balk met komende concerten ook uitzetten)

 • 24 Aug

  Ingrid van Ierland (20:31u)

  Dit is echt ongelooflijk slecht nieuws. Wat een gemis voor het Popcentrum, voor de stad en voor alle mensen die hem lief hadden. Ingrid

 • 24 Aug

  Jan De Bie (20:30u)

  heel veel sterkte aan familie, vrienden en 013!

 • 24 Aug

  Eileen van Akerlaken (20:30u)

  Even compleet sprakeloos. Familie, vrienden en bekenden veel sterkte toegewenst met dit onwerkelijk verlies.

 • 24 Aug

  sanne (20:28u)

  Verschrikkelijk! Heel veel sterkte aan de nabestaande.

 • 24 Aug

  marike (20:28u)

  sterkte voor familie, vrienden en medewerkers 013 bij het verwerken van dit grote verlies

 • 24 Aug

  Judith Verberne (20:26u)

  Wat een afschuwelijke nachtmerrie!

 • 24 Aug

  Joosje (20:25u)

  Geschokt door dit afschuwelijke nieuws. Mijn gedachten gaan uit naar de medewerkers van 013, en familie en vrienden van Guus en zijn vriendin.

 • 24 Aug

  Yoeri (20:25u)

  Heel erg om te horen, iedereen heel veel sterkte

 • 24 Aug

  Leon van Rooij (20:23u)

  Dit kan niet! Ik kan me dit niet voorstellen. Verschrikkelijk. Alle naasten heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  Ingrid (20:23u)

  Sterkte allemaal!

 • 24 Aug

  Paul Geerts (20:22u)

  Veel sterkte. Ik hoop dat,jullie dit verlies met elkaar kunnen dragen.

 • 24 Aug

  Bas van Duren (20:22u)

  Namens de 3VOOR12/Tilburg redactie wens ik alle familieleden, collega's en vrienden van Guus veel sterkte toe. We zijn hem veel dankbaar en we zullen hem enorm missen.

 • 24 Aug

  wendy (20:22u)

  wat erg! alle naasten veel sterkte!

 • 24 Aug

  Ingrid den Heijer (20:21u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik wil bij deze alle nabestaanden heel veel sterkte wensen.
  Ingrid den Heijer, VNPF

 • 24 Aug

  Bert Matthijssen (20:20u)

  Afschuwelijk, niet te bevatten...n fijn en bevlogen mens....sterkte allemaal!

 • 24 Aug

  José van Gool (20:16u)

  sorry verkeerde smiley, bedoelde deze :-( sorry :-( (zoals ik al zei ..van slag..)

 • 24 Aug

  José van Gool (20:15u)

  Helemaal van slag ervan :-) Alle familie en nabestaande veel sterkte gewenst en collega's ook jullie veel sterkte...we dragen het verlies samen...

 • 24 Aug

  Thijs Kemmeren (20:12u)

  Een enorm verlies voor de culturele wereld van Tilburg. Een inspirerende directeur is niet meer. We wensen in eerste instantie de familie heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  Gijs (20:11u)

  Iedereen heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  Cindy (20:11u)

  Schrik enorm! Heel veel sterkte voor alle betrokkenen!

 • 24 Aug

  René (20:05u)

  Ik als 013 bezoeker (metal concerten) heb hem persoonlijk niet gekend, maar familie, vrienden en iedereen bij 013 heel veel sterkte toegewenst! Waardeloos dat juist dit soort mensen die met een bult positieve energie plezier scheppen voor andere mensen, in dit geval middels muziek, muziek en nog eens muziek, juist veel te vroeg uit ons midden verdwijnen...de wereld heeft juist momenteel dit soort mensen met die goede kracht zo hard nodig! Triest dit.

 • 24 Aug

  Miranda (20:05u)

  Ik ken hem niet maar kom wel geregeld in 013,vind 't verschrikkelijk nieuws, aan alle nabestaanden heel veel sterkte gewenst!

 • 24 Aug

  Sander (20:04u)

  Wat een verschrikkelijk treurig nieuws! Ik wens zijn familie. vrienden en alle mensen bij 013 heel veel sterkte toe!

 • 24 Aug

  Anouk (20:02u)

  Sterkte aan de nabestaanden.. RIP Guus!

 • 24 Aug

  Henry Vorselman (20:01u)

  Sterkte mensen. Heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  Richard Jongetjes (20:01u)

  Niet te geloven !
  Wens alle betrokkenen heel veel sterkte.
  Weer een mooi mens te vroeg overleden

 • 24 Aug

  jan wirken (19:59u)

  Niet te bevatten,een groot verlies voor ons allemaal ! Sterkte en kracht voor alle nabestaanden.

 • 24 Aug

  Progwereld.org (19:58u)

  Wat een vreselijk bericht. Namens het hele Progwereld team wensen we familie, vrienden en medewerkers van 013 heel veel sterkte toe.

 • 24 Aug

  Arno Mertens (19:57u)

  Goed K. voor eenieder...
  Alle goeds. Arno

 • 24 Aug

  Judith van Loon (Piushaven) (19:56u)

  Jeetje, wat onwerkelijk. Een enorm verlies van bijzondere man die voor veel samenwerkingsvormen open stond. Tilburg zal je missen!
  Sterkte voor alle betrokkenen.

 • 24 Aug

  Dennis (19:53u)

  Veel sterkte aan de familie, vrienden en collega's!

 • 24 Aug

  Ivan Mols (19:52u)

  Wat een vreselijk nieuws. Familie, vrienden en de collega's van 013 heel veel sterkte! Tilburg verliest een groot ambassadeur...

 • 24 Aug

  wil (19:52u)

  Dit verlies komt harder aan, dan het korten op cultuur. Nabestaanden en 013 heel veel sterkte

 • 24 Aug

  Ton Wilthagen (19:52u)

  Tragisch, een groot verlies voor de culturele sector in Tilburg en Nederland. Veel sterkte gewenst voor familie en personeel 013.

 • 24 Aug

  Wayne Moen (19:51u)

  Met open mond gelezen en kan et nog niet geloven,gecondoleerd voor alle nabestaanden,heel veel sterkte allemaal.

 • 24 Aug

  Martin van Ginkel (19:51u)

  Vreselijk, wat een vreselijk nieuws. En ongelooflijk. Allen, familie, vrienden en collega's van 013 heel erg veel sterkte toegewenst!
  Martin van Ginkel

 • 24 Aug

  Frank van Pamelen (19:49u)

  Ben er behoorlijk kapot van. Iedereen bij 013 sterkte met het enorme gemis. Tilburg verliest een bevlogen man.

 • 24 Aug

  Angelique (19:48u)

  Een passievol persoon heengegaan! Ongelovelijk! sterkte aan zijn familie!

 • 24 Aug

  Sybren (19:48u)

  Vreselijk nieuws. Veel sterkte voor familie vrienden en collega's.

 • 24 Aug

  Bas verhoef (19:47u)

  Geen woorden... Veel sterkte aan nabestaanden!

 • 24 Aug

  Jan Jansen (19:44u)

  Veel Sterkte allemaal !

 • 24 Aug

  Aldert van der Burg (19:43u)

  Ik heb Guus niet goed gekend, maar het nieuws hakte er behoorlijk in. Sterkte!

 • 24 Aug

  Stefanie Holstege (19:41u)

  Verschrikkelijk! Iedereen die Guus kende, heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  Alida (19:40u)

  Gecondoleerd!, veel sterkte!

 • 24 Aug

  Nathalie Nijs (19:40u)

  Vreselijk, sprakeloos. Gecondoleerd en veel sterkte.

 • 24 Aug

  Rebecca & Mark (19:38u)

  Veel sterkte!

 • 24 Aug

  jet (19:36u)

  Wat een schokkend nieuws, niet te bevatten!!! Heel veel sterkte voor iedereen die hem na aan het hart staat.
  We hebben echt een kanjer verloren.

 • 24 Aug

  Saskia (19:31u)

  Een groot verlies voor zijn familie, vrienden, collega's en heel Tilburg. Veel sterkte allemaal!

 • 24 Aug

  Elke (19:30u)

  Jeetje, wat verschrikkelijk heftig dit...
  Heel veel sterkte voor alle nabestaanden van Guus en collega's!

 • 24 Aug

  Ferry FDA (19:29u)

  Sterkte, aan alle familie, vrienden, collega's en nabestaanden!

 • 24 Aug

  astrid (19:28u)

  Ongelooflijk, veel sterkte familie, vrienden en 013-mensen...

 • 24 Aug

  Frank van Kruisselbergen (19:27u)

  Gecondoleerd. Wat een vreselijk bericht.
  Ik wens familie, vrienden en collega's heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 • 24 Aug

  jasper (19:27u)

  Verschrikkelijk nieuws!!! Heel veel sterkte voor iedereen die dicht bij stond!!

 • 24 Aug

  Sandra (19:27u)

  Verschrikkelijk!
  Gecondoleerd en sterkte aan alle vrienden, familieleden en bekenden van Guus!

 • 24 Aug

  Twan en Lizette (19:25u)

  Wij willen bij deze famillie, vrienden collega's en bekenden van Guus heel veel sterkte wensen met dit grote verlies.

 • 24 Aug

  Ewoot (19:25u)

  Zeer spijtig om dit soort nieuws te vernemen. Heel veel sterkte aan alle familie, vrienden en iedereen betrokken in/bij 013.

 • 24 Aug

  Maya Butalid (19:25u)

  Wat erg! Wat een verlies voor Tilburg. Ik wens zijn familie, vrienden en collega's heel veel sterkte toe.

 • 24 Aug

  dick witte (19:25u)

  heftig. Iedereen die dicht bij Guus stond: heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  Harrie Verkerk (19:24u)

  Afschuwelijk. Sterkte aan iedereen dicht bij Guus

 • 24 Aug

  Jamila (19:24u)

  Sterkte. Keep it up. Ik denk aan jullie.

 • 24 Aug

  Corinne (19:20u)

  Heel erg. Sterkte !!

 • 24 Aug

  Peter van Dorst (19:20u)

  Alle familie en vrienden veel sterkte gewenst. Een heel groot verlies!

 • 24 Aug

  Katrien (19:20u)

  Heel veel sterkte gewenst aan de familie, vrienden en werknemers.

 • 24 Aug

  Riko Peeters / FC BZB (19:19u)

  Wat een vreselijk nieuws, Ongelofelijk.
  Ik wens familie, vrienden en de 013 collega's van Guus heel veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

 • 24 Aug

  Frijt113 (19:19u)

  Verschrikkelijk. Zo jong nog. Veel sterkte met het verwerken van dit verlies aan allen die hem lief zijn.

 • 24 Aug

  Hans Dehing (19:18u)

  Wat een rotnieuws. Familie, vrienden en medewerkers heel veel sterkte gewenst.

 • 24 Aug

  Philippe Hes (19:18u)

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik ben er helemaal stil van. Ik wens iedereen veel sterkte met dit vreselijke verlies.

 • 24 Aug

  Stevie Ray (19:15u)

  Gecondoleerd, Guus heeft veel voor jongeren gedaan altijd vol met positiviteit. Iedereen sterkte gewenst.

 • 24 Aug

  Elvire Nesselaar (19:14u)

  ongeloof, verslagenheid en verdriet bij het horen en zien van dit afschuwelijke nieuws. Guus had nog zoveel dromen, die hij wilde verwezenlijken voor 'zijn' 013. een groot verlies voor ons allen. sterkte aan familie, vrienden, kennissen en medewerkers van 013

 • 24 Aug

  Marcel & Gaby (19:13u)

  Wij willen de nabestaanden en bestuur+ medewerkers veel sterkte wensen met dit grote verlies

 • 24 Aug

  Jan Verbunt (19:13u)

  schokkend nieuws, hier zijn bijna geen woorden voor. Een te gekke vent valt weg. Heel veel sterkte allemaal.

 • 24 Aug

  Boef en de Gelogeerde Aap (19:12u)

  Ongelooflijk. Wij zijn sprakeloos. Hij heeft veel voor ons betekend en wij wensen de familie alle sterkte en liefde toe. Hetzelfde geld voor alle medewerkers van 013.

 • 24 Aug

  Chris van Uden (19:11u)

  Verschrikkelijk nieuws! Alle nabestaanden veel sterkte toegewenst!

 • 24 Aug

  Annette van Vugt (19:10u)

  In shock.Tragisch.Dit had niet mogen gebeuren. Onbegrijpelijk.
  Een zeer groot verlies voor iedereen

 • 24 Aug

  Meta (19:09u)

  Hoor net het verschrikkelijke nieuws in Italie. Ben er helemaal helemaal stil van!!!! Sterkte allemaal!

 • 24 Aug

  andrea en geertjan simons (19:09u)

  Hierbij willen wij de familie en vrienden van Guus heel veel sterkte toewensen bij dit gote verlies...gecondoleerd afz familie simons te Tilburg

 • 24 Aug

  Björn Legius (19:08u)

  Wat een ongelooflijke klap. Heel veel sterkte voor iedereen die aan Guus en 013 verbonden is, in het bijzonder familie en naasten.

 • 24 Aug

  NATASCHA (19:07u)

  RUST ZACHT, HEEL VEEL STERKTE VOOR DE FAMILIE

 • 24 Aug

  Martijn van Tilburg (19:06u)

  Wat verschrikkelijk! Heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  DANNY (19:05u)

  HEEL VEEEEEEL STERKTE

 • 24 Aug

  Maggie van Kempen (19:04u)

  Van harte gecondoleerd aan alle familieleden, vrienden en collega's. Mijn gedachten zijn bij jullie.

 • 24 Aug

  Wendy Schenkels (19:03u)

  Heel veel sterkte voor alle naasten die met dit verlies worden geconfronteerd van een oud 013 medewerker.

 • 24 Aug

  Coverband NoiZZ (19:03u)

  Wij willen iedereen ontzettend veel sterkte wensen met dit verschrikkelijke verlies.

 • 24 Aug

  Danny Cro-Mags (19:02u)

  Familie vrienden en collega's van 013 heel veel sterkte toegewenst bij dit tragische verlies!
  Guus, bedankt voor al het mooie wat je ons bracht, rust zacht!

 • 24 Aug

  Jay (19:00u)

  Heel veel sterkte allemaal. Wat verschrikkelijk.

 • 24 Aug

  Kamphuys (19:00u)

  Ik heb nooit veel met hem te maken gehad tijdens mijn vrijwilligerswerk, maar alsnog veel sterkte gewenst aan de nabestaanden en natuurlijk alle collega's.

 • 24 Aug

  Jaap van Ham (18:59u)

  Vreselijk nieuws, erg heftig... Familie, bekenden, 013 heel veel sterkte met dit grote verlies.. Namens Polly Maggoo

 • 24 Aug

  De Peppel - Zeist (18:55u)

  Wij wensen iedereen bij 013 en uiteraard de familie sterkte na het verlies van Guus van Hove. Hij was een enorme inspirator voor de gehele popsector.
  De Peppel - Zeist

 • 24 Aug

  Django Faes (18:55u)

  Gecondoleerd, aan alle familie, vrienden, collega's en nabestaanden. Veel sterkte de komende tijd!

 • 24 Aug

  Michèle Roling (18:55u)

  Wat n verschrikkelijk verlies!

 • 24 Aug

  Sabine (18:55u)

  Wat verschrikkelijk... Heel veel sterkte voor familie, vrienden en alle mensen bij 013...!

 • 24 Aug

  anaitat (18:54u)

  Collegae, vrienden en familie, gecondoleerd.. het is ongelooflijk.

 • 24 Aug

  Defect13 (18:54u)

  Een tekort aan woorden; verschrikkelijk nieuws. Sterkte aan vrienden, familie en collega's.

 • 24 Aug

  Henry van Gorp (18:53u)

  Wat een groot verlies!
  Het zal stil zijn.......
  Strekte!

 • 24 Aug

  Gonnie Rossen (18:53u)

  iedereen heeeel veel sterkte met dit grote verlies, het is verschrikkelijk

 • 24 Aug

  Esther (18:52u)

  Niets zo wreed als het leven zelf... Wat een afschuwelijk bericht! Veel kracht toegewenst aan familie, vrienden en werknemers.

 • 24 Aug

  Franca Adriaans (18:51u)

  Geschokt door dit droevige nieuws wens ik alle familie, vrienden, bekenden en collega's van Guus en zijn vriendin alle sterkte toe met dit grote verlies.

 • 24 Aug

  Rick de Leeuw, Mariska van Hulsel (18:50u)

  Echt afschuwelijk.
  We wensen alle nabestaanden, collega's en familie heel veel sterkte en steun toe.

 • 24 Aug

  Wessel (18:50u)

  Sterkte

 • 24 Aug

  eline (18:49u)

  wat een verschrikkelijk nieuwes ik wens iedereen veel sterkte met dit verlies.

 • 24 Aug

  Ruud van Groeninge (18:48u)

  Wat een schok! Familie, vrienden en collega's veel sterkte gewenst.

 • 24 Aug

  Danny Hermans (18:47u)

  Niet te bevatten, wat een verlies, wat een fijne man! Verschrikkelijk. Mijn gedachten gaan uit naar de familie, alle 013 medewerkers en alle vrienden.

 • 24 Aug

  richard (18:47u)

  Wat een rotnieuws. Heel veel sterkte toegewenst aan zijn vrienden en familie!

 • 24 Aug

  Arnold Wegner (18:46u)

  Ik kan het bijna niet geloven, wat een afschuwelijk nieuws!! Ook al heb ik maar een maand op een prettige (maar helaas niet zo succesvolle) wijze met Guus samengewerkt, ik had groot respect voor deze bijzondere man en zijn onvermoeibare ambities. Ook na onze kortstondige samenwerking altijd op een leuke manier in contact gebleven, meestal ff een uurtje bijkletsen tijdens Eurosonic/Noorderslag.Ik wil iedereen die -net als ik- Guus zal missen heel veel sterkte wensen en zal mijn goede herinneringen aan hem blijven koesteren.

 • 24 Aug

  Helen (18:46u)

  Gecondoleerd.Heel veel sterkte voor iedereen,in het bijzonder de familie.

 • 24 Aug

  Kees (18:43u)

  ik wens alle betrokkenen veel sterkte met dit verlies.

 • 24 Aug

  Jeroen van Eijl (18:41u)

  Gecondoleerd. Sterkte.

 • 24 Aug

  Sander Colijn (18:39u)

  gecondoleerd met het verlies van Guus, ik wens jullie veel sterkte, doorzettingsvermogen toe. groetjes van een oud collega Sander

 • 24 Aug

  Chris Gribling (18:36u)

  gecondoleerd en veel sterkte allemaal

 • 24 Aug

  Monique (18:32u)

  Voor iedereen heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  Gaby Huijsmans (18:13u)

  Ongelofelijk, We wensen iedereen die dicht bij Guus staan veel sterkte met dit verlies. Van Gerwen BV

 • 24 Aug

  roxanne (18:13u)

  Heel veel sterkte toegewenst! Ik ga altijd graag uit en geniet van de sfeer die er hangt in 013 bedankt voor alles Guus! :-(

 • 24 Aug

  Pierre (18:11u)

  Sterkte voor iedereen, in het bijzonder voor de familie

 • 24 Aug

  Teun (18:10u)

  Sterkte aan familie, vrienden en collega's...

 • 24 Aug

  Peter (18:10u)

  Wat erg, ik wens iedereen heel veel sterkte.

 • 24 Aug

  Susanne (18:09u)

  Iedereen veel sterkte met dit verlies!

 • 24 Aug

  Floor (18:08u)

  Wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte voor iedereen. Ik heb er geen woorden voor.

 • 24 Aug

  Klub Tilt (18:07u)

  Hartverscheurend! Wij wensen iedereen heel veel sterkte met dit verlies.

 • 24 Aug

  Ron Antens (18:06u)

  iedereen heel veel sterkte met dit verlies. De Tilburgse cultuurwereld heeft een prominent voorvechter verloren!

 • 24 Aug

  Daan (18:05u)

  Wat een verschikkelijk nieuws, sterkte allemaal!!!

 • 24 Aug

  Martijn (18:05u)

  Verschrikkelijk nieuws :( Heel veel sterkte!

 • 24 Aug

  Bert Daniels (18:04u)

  iedereen sterkte met dit grote verlies.

 • 24 Aug

  Yvonne (17:59u)

  Verschrikkelijk!
  Ik wens alle mensen die dicht bij Guus staan heel veel sterkte met dit hele zware verlies