Nieuws

 • 15 Dec

  Programma Giel's Circus Request bekend  In de week voor kerst worden jaarlijks drie DJ's opgesloten in het Glazen Huis, ten behoeve van een goed doel. Niet alleen deze drie DJ's zetten zich in. Alle 3FM DJ's steken de armen uit de mouwen. De afgelopen drie jaar zat Giel Beelen ook in het glazen huis, maar dit jaar gooit hij het over een andere boeg. In de week voor kerst trekt hij het land in om in vijf verschillende poppodia een volledig programma inclusief live muziek, carbaret, stand-up comedy en meer te brengen. ‘3FM Giel’s Circus Request’, zoals het evenement heet, komt op vrijdag 23 december naar 013. De programmering is inmiddels rond, zo zijn er optredens van onder andere Racoon, Tim Akkerman en The Opposites, stand-up comedy met Wilco Terwijn en cabaret van Nina La Croix. Alle inkomsten gaan naar het goede doel van dit jaar: moeders die getroffen zijn door oorlogs- en conflictsituaties. Kaarten kosten € 15,00 (excl. service– en transactiekosten). De voorverkoop is reeds gestart.

  Dit jaar zit 3FM DJ Giel Beelen niet in het Glazen Huis, want dat is de regel: als je er drie jaar achter elkaar in hebt gezeten, verplicht één jaartje rust. Maar het siert Giel Beelen dat hij wél iets doet in het land. Daarom organiseert hij in vijf verschillende zalen, waaronder op vrijdag 23 december in 013, ‘3FM Giel´s Circus Request’. Alle inkomsten gaan naar moeders die getroffen zijn door oorlogs- en conflictsituaties, het gekozen goede doel voor dit jaar. Verwacht een breed programma vol muziek, cabaret en stand-up comedy. Zo geven Racoon en Tim Akkerman een (kort) optreden. Verder is er stand-up comedy met Wilco Terwijn, cabaret met Nina La Croix en worden er columns voorgedragen door Nico Dijkshoorn en Hugo Borst. Giel Beelen presenteert de hele avond en fungeert zelf ook nog als DJ. Het programma wordt verder aangekleed middels live koppelingen met het glazen huis en diverse andere ludieke acties.

  Aansluitend aan deze activiteit start in 013 de 40UP uitgaansavond. Bezoekers van ´3FM Giel´s Circus Request´ mogen blijven voor een avond swingen op de beste platen van toen en nu. Dus zit je hart op de juiste plek en wil je derhalve bijdragen aan het goede doel, kom dan naar 013!

  3FM Giel's Circus Request + aansluitend uitgaansavond 40Up
  Vrijdag 23 december 2011 | Aanvang 20:00 uur | Zaal open 20:00 uur | Dommelsch Zaal | Tickets € 15,00 (excl. service –en transactiekosten) | Voorverkoop start zaterdag 10 december
  Koop hier je kaarten

Share this

Reageer