di 19 feb 13

Cannibal Corpse

+ DevilDriver + The Black Dahlia Murder + Hour of Penance

Tickets
LocatieDommelsch Zaal
Zaal open18:30 uur
Aanvang19:15 uur
Tickets€ 30,00EX. SERV. KOSTEN
VerkoopSTART 9-7-2012

Only NL

Winds Of Plague heeft helaas af moeten zeggen. Hour Of Penance vervangt.

Goor, goorder, goorst; Cannibal Corpse specialiseert zich al sinds het einde van de jaren tachtig in de betere deathmetal voorzien van teksten over onder andere verminking, moord en doodslag. Ingrediënten kortom, die in een ranzige horrorfilm niet zouden misstaan. Het expliciete karakter van de teksten en het artwork heeft al sinds de oprichting voor opschudding gezorgd bij bezorgde ouders, leerkrachten en moraalridders. Ondanks het feit dat de platen daardoor in diverse landen worden verboden, verkoopt de groep uit Buffalo, New York ruim een miljoen platen. Dat heeft natuurlijk niet alleen met de controverse te maken, maar ook gewoon met die alles verbrijzelende sound. Cannibal Corpse komt niet alleen naar 013: het eveneens uit Amerika afkomstige DevilDriver komt ook mee. De kruising tussen groove- en deathmetal levert een uiterst vet resultaat op.

Of dat nog niet genoeg is, is ook de melodische doch kneitherharde deathmetal van de Amerikaanse band The Black Dahlia Murder bevestigd. Het Italiaanse Hour of Penance maakt deze nietsontziende line-up compleet.

Fans van Devildriver-zanger Dez Fafara kunnen hun pret niet op. Op dinsdag 11 juni staat de zanger met zijn band Coal Chamber exclusief in 013.

Hieronder is het tijdschema van de show te vinden. Let op: het tijdschema is altijd onder voorbehoud!

19:15-19:45 - Hour of Penance
20:00-20:40 - The Black Dahlia Murder
21:00-22:00 - DevilDriver
22:30-23:30 - Cannibal Corpse

Share this

Reageer

Nu in de voorverkoop

Verplaatst