wo 19 jun 13

The Bouncing Souls + Every Time I Die

+ Colors Dead Bleed

Tickets
LocatieKleine Zaal
Zaal open20:00 uur
Aanvang20:30 uur
Tickets€ 15,00EX. SERV. KOSTEN
VerkoopSTART 11-2-2013

Only NL

Vanavond heeft 013 een wel heel gevarieerde line-up voor de punk- en hardcoreliefhebber. The Bouncing Souls zijn namelijk op pad met Every Time I Die. De twee Amerikaanse bands maken enerzijds aanstekelijke punkrock (The Bouncing Souls) en anderzijds snoeiharde hardcore (Every Time I Die).
De punkrock veteranen van The Bouncing Souls komen in 013 hun 25ste verjaardag vieren. De vraag “Als een komeet binnenkort het leven op aarde zou vernietigen, hoe zou dat impact op ons leven hebben?” vormde de basis rondom het laatste album ‘Comet’ van The Bouncing Souls. Ondanks het serieuze onderwerp weerhoudt dat de band niet van het schrijven van aanstekelijke punkrock songs.
Every Time I Die combineert furieuze moshriffs met energieke Southern rock riffs. Tijdens het schrijven van de laatste plaat “Ex Lives” trok zanger Keith Buckley zich tijdens de tour terug in een donker hoekje om eens te beraden over alle slechte dingen die hij in zijn leven gedaan had. Het eindresultaat is een stuk rauwer en donkerder dan we van de band gewend zijn, maar uiteraard wel met het altijd licht sinistere en cynische ondertoontje. “Partying is such a sweet sorrow”.

De Nederlands/Belgische band Colors Dead Bleed, met ex-leden van The Butcher, Convict en Tech 9 zal de avond openen.

Tijdschema (ovb):
20:30-21:00 - Colors Dead Bleed
21:20-22:10 - Every Time I Die
22:30-23:20 - THe Bouncing Souls

Share this

Reageer

Nu in de voorverkoop

Verplaatst