wo 26 jun 13

Papa Roach

+ Glamour Of The Kill

Tickets
LocatieJupiler Zaal
Zaal open19:00 uur
Aanvang20:30 uur
Tickets€ 27,50EX. SERV. KOSTEN
VerkoopSTART 22-3-2013

Only NL

Escape The Fate heeft om persoonlijke redenen afgezegd. Lees hier het statement van de band. Glamour Of The Kill vervangt.

Met twee moderne metalbands op het programma moet het vanavond wel een spetterend feestje worden in 013! Papa Roach komt alweer voor de zevende (!) keer naar 013. En met goed recht! Papa Roach is zonder meer een geoliede live machine die we nog nooit op een slechte show hebben kunnen betrappen. De Amerikaanse rockers zijn sinds doorbraaksingle ‘Last Resort’ steeds meer geëvolueerd van een nu-metalband naar een grootse rock/metal band van hoog niveau, getuige ook hun laatste twee studioalbums ‘Metamporphosis’ (2009) en ‘The Connection’ (2012). Met een geluid dat met gemak grote stadions kan vullen, zijn deze heren nog steeds erg populair. Volgens Top-40 liefhebbers is Papa Roach wellicht een eendagsvlieg, de échte rocker weet wel beter. Deze band staat al meer dan 10 jaar garant voor epische rock van de bovenste plank!

Glamour Of The Kill maakt een heerlijke mix van metal, epische rock en emocore. De band debuteerde meer dan verdienstelijk op 'The Summoning'. 'GOTK' is hard op weg de nieuwe favoriete band te worden voor fans van Escape The Fate, Sleeping With Sirens, We Came As Romans en Bullet For My Valentine.

Tijdschema (o.v.b.)
20:30-21:00 Glamour Of The Kill
21:30-22:45 Papa Roach


Share this

Reageer

Nu in de voorverkoop

Verplaatst