vr 23 aug 13

Bad Religion

+ Bambix + Skin of Tears

Tickets
LocatieJupiler Zaal
Zaal open19:30 uur
Aanvang20:30 uur
Tickets€ 27,50EX. SERV. KOSTEN
VerkoopSTART 23-3-2013
Dat ze de godfathers van de melodieuze punkrock genoemd worden, is natuurlijk helemaal correct. Sinds het einde van de jaren zeventig maakt Bad Religion namelijk de meeste catchy vorm van punkrock vol aanstekelijke harmonieuze koortjes inclusief die heerlijke ooohs en aaaahs. En altijd zijn deze liedjes voorzien van een scherpe boodschap. Veelal sociaal-politiek en zonder uitzondering van hoog niveau. Op ‘True North’ (2013), het nieuwste album, blijkt het heilig vuur nog volop te branden. De kenmerkende sound wordt nog steeds met passie en overtuiging gebracht. En dat na bijna 35 jaar en 16 albums. Het is weinig groepen gegeven. Op de planken zijn de heren ook nog steeds onvermoeibaar. Met zo’n uitgebreide catalogus aan klassieke punkrocknummers valt het live ook nooit tegen. 013 is er dan ook trots op dat Bad Religion vanavond weer op de planken in Tilburg staat.

Bambix staat sinds 1988 al aan de top van de Nederlandse punkrock. Energieke, aanstekelijke nummers met een charismatische frontvrouw. De band doet geregeld succesvolle tours in Oosten van Europa, maar is tegenwoordig maar heel af en toe te zien in Nederland. Als support voor Bad Religion maakten zij maar wat graag een uitzondering!
Daarnaast mogen we nog een exclusieve naam toevoegen aan de line-up, namelijk Skin of Tears! Na 16 jaar non-stop toeren besloot de Duitse skatepunkband in 2007 de handdoek in de ring te gooien, maar stonden dit jaar voor het eerst in 5 jaar weer in de planken. Voor het eerst sinds de reünie zijn zij weer in Nederland te zien!

Tijdschema (ovb):
20:30-21:00 - Skin of Tears
21:20-21:50 - Bambix
22:10-23:30 - Bad Religion

Share this

Reageer

Nu in de voorverkoop

Verplaatst