do 12 dec 13

Guus Meeuwis (uitverkocht)

+ Isabelle Amé

Tickets
LocatieJupiler Zaal
Zaal open19:00 uur
Aanvang20:00 uur
Tickets€ 32,50EX. SERV. KOSTEN
VerkoopSTART 10-5-2013
Na een periode in de studio voor zijn nieuwe album en een zomer vol festivals en stadionconcerten, keert Guus Meeuwis terug naar 013 met zijn tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. De clubtour is vernoemd naar het gelijknamige album dat Guus op 10 mei jl. heeft uitgebracht. Op zijn nieuwe album klinkt Guus Meeuwis gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 18 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes waarop het goede humeur en vertrouwen de toon bepalen. Stuk voor stuk vormen ze een effectief medicijn tegen cynisme. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.”
Met een meer klassieke pop-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker. En in zijn eigen thuisstad levert dat sowieso weer een onvergetelijke avond op. Een feest der herkenning!

Isabelle Amé was de winnares van de ‘Wie Rockt Groots?!’ competitie waarbij bands van de Rockacademie konden strijden om een plek in het voorprogramma van de ‘Groots met een zachte G’ stadionconcerten in 2012. Dat deed ze zo goed, dat Guus haar ook vanavond weer meeneemt!

Tijdschema (onder voorbehoud)
20:00-20:30 Isabelle Amé
20:50-22:20 Guus Meeuwis

Share this

Reageer

Nu in de voorverkoop

Verplaatst