013 logo
Popwerkzaamheden
Popwerkzaamheden

Popwerkzaamheden

Vanaf woensdag 27 mei wordt er maandelijks in de Hall of Fame een muzikantenavond gehouden voor iedereen in Tilburg die (pop)muziek maakt: Popwerkzaamheden

Er zijn gratis workshops om aan deel te nemen. Bijvoorbeeld om beter met je instrument om te gaan, of een nieuw intrument te leren spelen. Ook worden er zakelijke workshops gegeven. 

Hiernaast is er het demo panel waarin programmeurs van 013 en de Hall of Fame als vaste panelleden je laatste creaties deskundig zullen beoordelen. Ook zullen afwisselende gasten in het demopanel plaats nemen.

En natuurlijk zullen er enkele optredens zijn, waaronder Myllie Tunes.

Ook nemen we iedere keer een thema onder de loep met als doel de Tilburgse popmuziek op een hoger plan te brengen. Het thema van 27 mei is "DWDD wat moet je ermee?", over enkele Tilburgse groepen die een paar bochten wisten af te snijden op de weg naar succes.

De tweede avond vindt op 24 juni 2015 plaats. Heb je een goed idee of goede bijdrage voor een van de avonden, meld je aan via facebook of via mail [email protected]. De workshops en panels zijn beperkt toegankelijk, dus reserveren is gewenst. Dat kan op hetzelfde mailadres.

De organisatie is in handen van 013, Hall of Fame, Factorium in samenwerking met TiPI.

  • Entree
  • Datum wo 27 mei '15
  • Locatie Hall of Fame
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.

Meer voor jou

Bekijk programma