Trijntje Oosterhuis (afgelast)
Toon menu
do 19 nov '15

Trijntje Oosterhuis (afgelast)

Voorverkoop start: ma 18 mei '15 11:00u

Het optreden van zangeres Trijntje Oosterhuis in 013 op donderdag 19 november is afgelast, omdat de tournee vervroegd wordt vanwege haar zwangerschap. Trijntje is in december 2015 uitgerekend. 013 is op het moment van de vervroegde shows helaas nog niet geopend in verband met een ingrijpende verbouwing

De kaarten voor 013 zijn ook geldig voor het concert van Trijntje in de Effenaar op 25 september.

Wil je je kaarten liever annuleren? Dat kan. Als je je kaarten hebt gekocht bij de 013 Boxoffice, dan kun je deze retourneren vanaf 9 oktober, vanaf dat moment is 013 weer geopend.

Als je via Ticketmaster.nl kaarten hebt gekocht, dan kun je een bericht sturen naar de online klantenservice voor restitutie van de ticketprijs, exclusief service- en administratiekosten.

Indien je de tickets bij Ticketmaster Call Center hebt gekocht of bij één van de Ticketmaster verkooppunten, kun je de tickets per post aan Ticketmaster toesturen: Ticketmaster T.a.v.: Klantenservice Antwoordnummer 18430 2501 WK DEN HAAG. Een postzegel/frankering is niet nodig. Je kunt de procedure nalezen op de website van Ticketmaster. Klik daarvoor op deze link (zie bij ‘Afgelast/verschoven evenement’). 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en