013 logo
The Dire Straits Experience (uitverkocht)
The Dire Straits Experience (uitverkocht)

The Dire Straits Experience (uitverkocht)

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. 

Want de roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. The Dire Straits Experience geeft gehoor aan die roep. 

Dit is niet zomaar een tribute band, want twee van de voormalige leden van The Dire Straits, Chris White en Chris Whitten, maken deel uit van de selectie artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen zoals o.a. Sultans of Swing, Money for Nothing en Private Investigations.

The Dire Straits Experience wordt verder gevormd door, Terence Reis, Richard Cottle, Paddy Milner, Tim Walters en Michael Féat.Whitten. Deze muzikanten werkten eerder al samen met grote artiesten als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield.

De band weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven in de intieme setting van de Jupiler Zaal. 

  • Entree
    • € 35,-
    Incl. servicekosten
  • Datum zo 13 mrt '16
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.