013 logo
Dweezil Zappa Plays Whatever The F@%K He Wants!
Dweezil Zappa Plays Whatever The F@%K He Wants!

Dweezil Zappa Plays Whatever The F@%K He Wants!

Wanneer Frank Zappa je vader is, dan heb je nogal wat te bewijzen wanneer je voor een bestaan als muzikant kiest. Zoon Dweezil heeft het musiceren echter van jongs af aan al onder de knie. Gitaarles krijgt hij van Steve Vai en als tiener deelt hij al snel het podium met zijn legendarische vader. Zijn eerste single neemt hij op met hulp van Eddie Van Halen. Dweezil ontwikkelt zich tot een virtuoos gitarist. Hij werkt gedurende zijn loopbaan met diverse muzikanten samen, maakt platen en acteert daarnaast in series en films (o.a. Pretty In Pink).

Sinds 2006 brengt hij met zijn eigen groep een muzikaal eerbetoon aan zijn legendarische vader. Tijdens deze tournee ligt de nadruk op ‘Freak Out!’ (1966), het legendarische debuutalbum van The Mothers Of Invention, de band van Frank Zappa. Het album is een halve eeuw oud en volgens Dweezil is dat een uitgelezen moment om dat tijdloze materiaal weer eens goed onder de aandacht te brengen. Precies 10 jaar terug, in 2007, gaf Dweezil Zappa een fenomenaal optreden in 013, dus we zijn trots dat hij vandaag terugkeert naar onze zaal.

P.S. en deze tournaam? Dat is een dikke vette middelvinger naar de rechtenhebbers van Frank Zappa's muziek.

Let op: op de datum van deze show vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor rond Tilburg. We raden je aan gebruik te maken van de NS reisplanner. Hou rekening met een langere reistijd van en naar Tilburg. 

  • Entree
    • € 38,40
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 18 okt '17
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.