Rival Sons
Toon menu
di 1 aug '17

Rival Sons

+ Laurence Jones

Voorverkoop start: za 6 mei '17 09:00u

In verband met een externe boeker, zijn er bij deze show hogere service- en transactiekosten.

Er is natuurlijk al bijzonder veel fenomenale bluesrock uitgekomen. Maar als we naar de beste bluesrock band van dit moment moeten wijzen, dan gaan onze vingers vastberaden naar Rival Sons. Ozzy Osbourne zei zelf al ooit: “The best band I’ve seen in a long time.” En wie zijn wij om de grootmeester tegen te spreken?  

Maar laten we bij de feiten blijven. Rival Sons heeft na het beloftevolle en profetisch getitelde debuut ‘Before The Fire’ (2009) drie geweldige platen uitgebracht: ‘Pressure and Time’ (2011), ‘Head Down’ (2012) en ‘Great Western Valkyrie’ (2014). In 2016 verscheen er alweer nieuw werk, ‘Hollow Bones’, wat zich ook gemakkelijk in dit rijtje kan plaatsen. Niet alleen qua albums ligt het tempo hoog, de band tourt ook veel. Dat heeft ertoe geleidt dat deze Californiërs een heuse livemachine zijn die je absoluut niet mag missen!

Een geweldige support! Als we Laurence Jones niet het grootste bluestalent van dit moment vonden, hadden we hem niet voor een eigen show geboekt op 12 oktober. Maar voor het zover is, kun jij hem vast zien als support van Rival Sons. 

Tijdschema (onder voorbehoud)

19.50-20.30 Laurence Jones

21.00-22.30 Rival Sons

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en