Wipneus & Pim (nieuwe datum)
Toon menu
za 24 mrt '18

Wipneus & Pim (nieuwe datum)

Locatie:
Jupiler Stage
Datum:
za 24 mrt '18
Zaal open:
23:00u
Aanvang:
23:00u
Eindigt om:
03:00u
Genre:
dance, overig
Entree:
€ 11,50

De genoemde prijs is incl. €1,50 servicekosten. Er kunnen leverings- of transactiekosten van toepassing zijn. .

Voor deze show geldt:

  • Transactiekosten: € 1,50 per ticket

Houd er rekening mee dat kosten afhankelijk van leveringswijze en/of gekozen transactiemethode hoger uit kunnen vallen.

Let op: dit concert is door omstandigheden verplaatst van 16 december naar zaterdag 24 maart. Wipneus & Pim hebben ons verzekerd er in maart nog een schepje bovenop te doen ;)

De tijdsgeest krijgt maar geen vat op het vrolijke DJ-duo Wipneus & Pim! De heren draaien al weer ruim twintig jaar mee in het circuit en weten van geen ophouden. En nu komt het onovertroffen feestconcept terug naar Tilburg! 

Tussen 2004 en 2010 waren Wipneus & Pim graag geziene gasten in 013 tijdens de beruchte D-Licious avonden, maar de discostampers en feestkrakers klinken in 2016 nog minstens zo lekker. Daarnaast staat een avondje Wipneus & Pim nog altijd garant voor feest in de breedste zin van het woord. Het DJ duo gaf in de jaren 90 het woord ‘interactie’ namelijk een nieuwe betekenis door hun krankzinnige performance vol spelletjes en improvisatie en muzikale acts waarbij het publiek in het zonnetje wordt gezet. Van het draaien van TV tunes (o.a. Tita Tovenaar, Pippi Langkous) tot het spinnen van disco classics. Nergens is het meezinggehalte zo hoog als bij Wipneus & Pim.