WOO HAH! festival 2018
Toon menu
za 14 jul '18

WOO HAH! festival 2018

JOEY BADA$$ + 6LACK + GOLDLINK + J HUS + SEVN ALIAS + LEAFS

Locatie:
Beekse Bergen
Datum:
za 14 jul '18
Zaal open:
13:30u
Aanvang:
14:00u
Genre:
hiphop
Dag:
€62,90
Weekend:
€102,90
Weekend + camping:
€138,90

Alle genoemde prijzen zijn incl. € 3,90 servicekosten.

WOO HAH! keert terug! Op vrijdag 13, zaterdag 14, en zondag 15 juli 2018 verwelkomen wij jullie op een geheel vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek. Na de uitverkochte editie van 2017 maken wij ons klaar voor het eerste lustrum. Naast twee volle festivaldagen op zaterdag en zondag bieden wij campingbezoekers een extra avond gevuld met dj's en live acts op vrijdag.

JOEY BADA$$ wist eerder al indruk te maken op de 2de editie van WOO HAH! sindsdien is zijn sterrendom alleen maar meer gegroeid met energieke live performances op o.a. Lowlands en een rol in de succesvolle TV serie Mr. Robot.
 
6LACK is afkomstig uit Atlanta, een scene die de afgelopen jaren vooral indruk wist te maken met een stroom aan trap artiesten. 6LACK kiest echter voor R&B met een hedendaags geluid waarmee hij al indruk wist te maken in een uitverkochte Melkweg.

GOLDLINK
haalt zijn inspiratie voor tracks uit de hoek van dansbare funk en Go-Go muziek uit de jaren 80. Dit leverde hem al snel faam op bij grote dance producers als Kaytranada maar ook SBTRKT en Flume waarmee hij al op tour ging. J HUS weet het Engelse grime geluid een nieuwe impuls te geven met zijn kleurrijke sound die gevuld is met invloeden uit dancehall, reggae en afro-beat.

SEVN ALIAS kwam 2 jaar terug de game binnen met een knal en sindsdien heeft hij alles behalve stil gezeten. Na zijn zegetocht langs festivals en zalen met hits als 'Kifesh', 'Ma3lish' en 'Gass' op zak, komt hij terug met zijn nieuwe album Picasso.‘Shawty, ik ben op een mission, een mission!’ En of de 15 jarige LEAFS op een missie is. Nadat hij ontdekt werd door producer Ramiks nam hij de regelrechte hit ‘Shawty’ op, tekende hij bij Noah’s Ark en trad hij op WOO HAH! Festival 2017 op.