013 logo
WOO HAH! festival 2018
WOO HAH! festival 2018

WOO HAH! festival 2018

  • A$AP Rocky
  • Migos
  • Ty Dolla $ign
  • Joey Bada$$
  • 6LACK
  • Goldlink
  • Scarlxrd
  • J Hus
  • Cashmere Cat
  • Rich Brian en meer

WOO HAH! keert terug! Op vrijdag 13, zaterdag 14, en zondag 15 juli 2018 verwelkomen wij jullie op een geheel vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek. Na de uitverkochte editie van 2017 maken wij ons klaar voor het eerste lustrum. Naast twee volle festivaldagen op zaterdag en zondag bieden wij campingbezoekers een extra avond gevuld met dj's en live acts op vrijdag.

A$AP ROCKY wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste en invloedrijkste rappers. Hij werd meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award en werkte onder andere samen met genre grootheden als Kanye West, Drake en Kendrick Lamar. In 2016 kwam Rocky onverwacht al op WOO HAH! om vriend A$AP Ferg muzikaal bij te staan op wat later één van de meest legendarische momenten van het festival bleek te zijn. In 2018 komt hij terug voor een volledige headline show.

Het raptrio MIGOS brak wereldwijd door met hun hit ‘Bad and Boujee’ en is sindsdien niet meer uit hitlijsten weg te denken. Met hun kenmerkende triplet-flow en uitgesproken flamboyante gevoel voor kleden stalen ze de show op menige prijsuitreiking en wisten ze de aandacht te trekken van iconische artiesten als Kanye West en Drake. Met het recente album ‘Culture II’ schreven ze geschiedenis door het Billboard Hot 100 record van The Beatles te evenaren.

Ty Dolla $ign is één van de grootste R&B zangers en producers van het moment. Hij werkte al samen met grootheden als Pharrell Williams, Kanye West en The Weeknd en heeft tientallen hits op zijn naam staan. Afgelopen jaar bracht hij zijn derde album ‘Beach House 3’ uit en verscheen hij op het nummer ‘Swalla’ van Jason Derulo. Dit jaar pakt hij met Post Malone op de nieuwe track ‘Psycho’ al meer dan 150 miljoen views op YouTube en komt hij deze zomer naar Nederland voor een exclusief optreden op WOO HAH!.

6LACK is afkomstig uit Atlanta, een scene die de afgelopen jaren vooral indruk wist te maken met een stroom aan trap artiesten. 6LACK kiest echter voor R&B met een hedendaags geluid waarmee hij al indruk wist te maken in een uitverkochte Melkweg. GOLDLINK haalt zijn inspiratie voor tracks uit de hoek van dansbare funk en Go-Go muziek uit de jaren 80. Dit leverde hem al snel faam op bij grote dance producers als Kaytranada maar ook SBTRKT en Flume waarmee hij al op tour ging.

CASHMERE CAT wierp hoge ogen in de EDM wereld met zijn remixes en edits van by 2 Chainz, Jeremih and Lana del Rey. 2017 was het jaar dat de Noorse producer zijn langverwachte debuutalbum ‘9’ uitbracht dat vol stond met enorm grote featurings zoals The Weeknd, Ariana Grande, Selena Gomez, Ty Dolla $ign and Kehlani.  Met  80m+ views op zijn video voor ‘Dat $tick’, een plaats in Rolling Stone’s ’25 under 25’ en uitverkochte shows over de hele wereld bewijst RICH BRIAN (18 jaar) dat je niet altijd naar leeftijd moet kijken.  Als je trapbeat combineert met nu metal kom je uit bij SCARLXRD die WOO HAH op zaterdag uit zijn voegen zal trekken.

De Schotse DJ/producer SAM GELLAITRY zijn sets barsten van de trap / future bass bangers die WOO HAH! niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan. ROC Nation-protegee GASHI wisselt sterk rappen af met sentimentele zang over wavy synthesizers en trap beats.

A$AP TWELVYY is onderdeel van A$AP MOB en bracht afgelopen jaar zijn debuutalbum ‘12’ uit met daarop tracks als Diamonds’ (ft. A$AP Rocky) en ‘Hop Out’ (ft. A$AP Ferg). FLONTI STACKS is het alter ego van Ronnie Flex waaronder hij enkel traptracks performt. NIGHT LOVELL is voor velen nog een onbekende maar dat zal niet lang meer duren. Sinds zijn debuut track ’Dark Light’ neemt de online buzz rondom de rapper alleen nog maar toe.

SEVN ALIAS kwam 2 jaar terug de game binnen met een knal en sindsdien heeft hij alles behalve stil gezeten. Na zijn zegetocht langs festivals en zalen met hits als 'Kifesh', 'Ma3lish' en 'Gass' op zak, komt hij terug met zijn nieuwe album Picasso.‘Shawty, ik ben op een mission, een mission!’ En of de 15 jarige LEAFS op een missie is. Nadat hij ontdekt werd door producer Ramiks nam hij de regelrechte hit ‘Shawty’ op, tekende hij bij Noah’s Ark en trad tijdens WOO HAH! Festival 2017 op.

Onafhankelijk artieste JUNGLEPUSSY brengt een unieke sound vol humor, zelfrespect en tot nadenken stemmende teksten over seksualiteit en vrouwelijkheid. ZWANGERE GUY is één van de aanvoerders van de Brusselse muzieksceneen brengt energieke raps met veel bass. HYPERLINK en LION KOJO zijn toonaangevende namen uit het Amsterdamse nachtleven en geven vandaag acte de présence op WOO HAH!

Met de komst van Frenna, DVTCH Norris, Full Crate en Abstract is de line-up van de zaterdag compleet.
  • Entree
  • Datum za 14 jul '18
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.