WOO HAH! festival 2018
Toon menu
zo 15 jul '18

WOO HAH! festival 2018

J.Cole + Action Bronson + Lil Pump + Blackbear + Ski Mask The Slump God + Denzel Curry + Bokoesam + Mula B + Jacin Trill + Beats by Esko + Ares

Locatie:
Beekse Bergen
Datum:
zo 15 jul '18
Zaal open:
13:30u
Aanvang:
14:00u
Genre:
hiphop
Dag:
€62,90
Weekend:
€102,90
Weekend + camping:
€138,90

Alle genoemde prijzen zijn incl. € 3,90 servicekosten.

WOO HAH! keert terug! Op vrijdag 13, zaterdag 14, en zondag 15 juli 2018 verwelkomen wij jullie op een geheel vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek. Na de uitverkochte editie van 2017 maken wij ons klaar voor het eerste lustrum. Naast twee volle festivaldagen op zaterdag en zondag bieden wij campingbezoekers een extra avond gevuld met dj's en live acts op vrijdag

J.COLE was de eerste artiest die tekende op het prestigieuze ROC Nation label van Jay Z. Via dit label bracht de rapper uit North Carolina de afgelopen jaren al vier platina albums uit. Dit jaar wist Cole indruk te maken in een gevulde Ziggo Dome.

ACTION BRONSON stond vroeger bekend om zijn kookkunsten, maar inmiddels brengt hij al enkele jaren het publiek tot het kookpunt als succesvolle rapper. Zijn flow en stemgeluid worden vaak vergeleken met die van Ghostface Killah, een vergelijking die eerder nog tot beef leidde tussen de twee artiesten. BLACKBEAR staat bekend om zijn zangkwaliteiten die hij weet toe te passen op alternatieve R&B tracks die hem al miljoenen streams opleverde.

LIL PUMP wist een enorme schare fans op te bouwen met zijn online persona en het releasen van zijn tracks op Soundcloud, pas recentelijk heeft de 19-jarige rapper uit Miami getekend bij een label. De SoundCloud rapper SKI MASK THE SLUMP GOD liet zich inspireren door Busta Rhymes, een invloed die je terug hoort in zijn speelse en snelle flow.

DENZEL CURRY wist afgelopen jaren al indruk te maken met zijn energieke gig op WOO HAH! festival en Lowlands. Met bangers als Threatz, Ultimate, Zone 3 en Ice Age zorgt Denzel voor een instant turn-up in elke zaal die hij aan doet.

De Nederlandse talenten MULA B, BOKOESAM, JACIN TRILL, ARES en BEATS BY ESKO maken de lijst met eerste namen compleet.