013 logo
WOO HAH! festival 2018
WOO HAH! festival 2018

WOO HAH! festival 2018

  • J.Cole
  • Action Bronson
  • Playboi Carti
  • Lil Pump
  • Dvsn
  • Ski Mask The Slump God
  • Giggs
  • Lil Xan
  • Denzel Curry en meer

WOO HAH! keert terug! Op vrijdag 13, zaterdag 14, en zondag 15 juli 2018 verwelkomen wij jullie op een geheel vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek. Na de uitverkochte editie van 2017 maken wij ons klaar voor het eerste lustrum. Naast twee volle festivaldagen op zaterdag en zondag bieden wij campingbezoekers een extra avond gevuld met dj's en live acts op vrijdag

J.COLE was de eerste artiest die tekende op het prestigieuze ROC Nation label van Jay Z. Via dit label bracht de rapper uit North Carolina de afgelopen jaren al vier platina albums uit. Dit jaar wist Cole indruk te maken in een gevulde Ziggo Dome.

ACTION BRONSON stond vroeger bekend om zijn kookkunsten, maar inmiddels brengt hij al enkele jaren het publiek tot het kookpunt als succesvolle rapper. Zijn flow en stemgeluid worden vaak vergeleken met die van Ghostface Killah, een vergelijking die eerder nog tot beef leidde tussen de twee artiesten.

Rapper Playboi Carti maakte vorig jaar grote indruk op WOO HAH!. Zijn show werd bestempeld als één van de beste acts en sindsdien heeft hij niet stil gezeten. Begin deze maand bracht hij het album ‘Die Lit’ uit, het vervolg op zijn eerste mixtape met de clubhits ‘Magnolia’ en ‘Woke Up Like This’. Op het album staan featurings van onder meer Travis Scott en Young Thug, waarmee Carti vastberaden is zijn show van vorig jaar te overtreffen. LIL PUMP wist een enorme schare fans op te bouwen met zijn online persona en het releasen van zijn tracks op Soundcloud, pas recentelijk heeft de 19-jarige rapper uit Miami getekend bij een label. De SoundCloud rapper SKI MASK THE SLUMP GOD liet zich inspireren door Busta Rhymes, een invloed die je terug hoort in zijn speelse en snelle flow.

Lange tijd hing er een mysterie rondom het Canadese R&B-duo DVSN, die vanaf hun debuutsingle ‘With Me’ opvielen met hun beat-georiënteerde R&B tracks. Niet lang daarna werden ze getekend bij OVO Sound, het platenlabel van niemand minder dan Drake, en verschenen ze ook op zijn album ‘Views’. Inmiddels is het tweede album ‘Morning After’ uit met lovende recensies en maakten ze diepe indruk in een uitverkochte Paradiso.

De ervaren GIGGS timmert al jarenlang aan een imposante carrière. Na twee knallende cameo’s op Drake’s succesalbum ‘More Life’ heeft de Grime Don uit Londen ook de rest van de wereld veroverd met zijn UK-sound. Batman, Da-na-na-da-na!

Met zijn hypnotiserende break-out hit ‘Betrayed’ heeft LIL XAN goud in handen. De rapper uit Californië spreekt zich tegenwoordig fel uit tegen gebruik van Xanax en brengt binnenkort zijn album ‘Total Xanarchy’ uit. DENZEL CURRY wist afgelopen jaren al indruk te maken met zijn energieke gigs op WOO HAH! festival en Lowlands. Met bangers als 'Threatz', 'Ultimate' en 'Zone 3' zorgt Denzel voor een instant turn-up in elke zaal die hij aan doet.

Producer-duo SNAKEHIPS werd eind 2015 in één klap bekend met de track ‘All My Friends’ (ft. Tinashe en Chance The Rapper). Hun aanstekelijke mix van Rap, Electronic en R&B is iets wat je niet kunt weerstaan! Abbas ‘BAS’ Hamad heeft als rapper een uniek perspectief en is getekend bij het imposante Dreamville Records van J. cole.

De Britse YXNG BANE kenmerkt zich met door dancehall beïnvloedde R&B en deinst niet terug om verschillende genres te combineren tot catchy nummers.

De raps van het collectief INJURY RESERVE doen denken aan ’90 acts als A Tribe Called Quest en Black Sheep, maar gaan inhoudelijk over hedendaagse problemen. Bereid je voor op moderne nostalgie!

De Nederlandse talenten BOEF, MULA B, BOKOESAM, JACIN TRILL, ARES en BEATS BY ESKO maken de zondag compleet.
  • Entree
  • Datum zo 15 jul '18
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.