WOO HAH! festival 2018
Toon menu
zo 15 jul '18

WOO HAH! festival 2018

J.COLE + LIL PUMP + BLACKBEAR + SKI MASK THE SLUMP GOD + MULA B + BOKOESAM + BEATS BY ESKO + JACIN TRILL + ARES

Locatie:
Beekse Bergen
Datum:
zo 15 jul '18
Zaal open:
13:30u
Aanvang:
14:00u
Genre:
hiphop
Dag:
€62,90
Weekend:
€102,90
Weekend + camping:
€138,90

Alle genoemde prijzen zijn incl. € 3,90 servicekosten.

WOO HAH! keert terug! Op vrijdag 13, zaterdag 14, en zondag 15 juli 2018 verwelkomen wij jullie op een geheel vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek. Na de uitverkochte editie van 2017 maken wij ons klaar voor het eerste lustrum. Naast twee volle festivaldagen op zaterdag en zondag bieden wij campingbezoekers een extra avond gevuld met dj's en live acts op vrijdag

J.COLE was de eerste artiest die tekende op het prestigieuze ROC Nation label van Jay Z. Via dit label bracht de rapper uit North Carolina de afgelopen jaren al vier platina albums uit. Dit jaar wist Cole indruk te maken in een gevulde Ziggo Dome.

LIL PUMP wist een enorme schare fans op te bouwen met zijn online persona en het releasen van zijn tracks op Soundcloud, pas recentelijk heeft de 19-jarige rapper uit Miami getekend bij een label.  

BLACKBEAR staat bekend om zijn zangkwaliteiten die hij weet toe te passen op alternatieve R&B tracks die hem al miljoenen streams opleverde.  De SoundCloud rapper SKI MASK THE SLUMP GOD liet zich inspireren door Busta Rhymes, een invloed die je terug hoort in zijn speelse en snelle flow.

De Nederlandse talenten MULA B, BOKOESAM, BEATS BY ESKO, JACIN TRILL en ARES maken de lijst met eerste namen compleet.