The Gaslight Anthem
Toon menu
vr 27 jul '18

The 10th Anniversary of 'The '59 Sound'

The Gaslight Anthem

+ The Flatliners + Matthew Ryan

Locatie:
Main Stage
Datum:
vr 27 jul '18
Zaal open:
18:30u
Aanvang:
19:30u
Genre:
pop-rock
Entree:
€ 38,40

De genoemde prijs is incl. €3,40 servicekosten

‘De zonen van Springsteen’, zo zijn de jonge honden van The Gaslight Anthem al eens genoemd. En toegeven, het uitermate populaire viertal uit New Jersey steekt niet onder stoelen of banken geïnspireerd te zijn door The Boss. Dat hoor je duidelijk terug in het rauwe, soulvolle geluid. In 2008 maakte het grote publiek kennis met The Gaslight Anthem door het verschijnen van het alom geprezen hit album ‘The ’59 Sound’.  In de jaren die daarop volgde bewees de band een absoluut blijvertje te zijn met sterke albums als ‘Amercian Slang’ en ‘Handwritten’.

Omdat 'The '59 Sound' haar tienjarige jubileum viert, komen de heren voor een exclusieve Benelux show naar 013 om het gehele album spelen. Dit zullen zij maar op 6 plekken in Europa doen dus mis deze unieke kans niet! Hun vorige passage in 013 was een groot succes dus we hebben ‘Great Expectations’ voor vanavond.

Een feestje is niet compleet zonder vrienden. Daarom nemen de heren uit New Jersey The Flatliners mee als support voor een stevige portie grungy punkrock mét hoog meezinggehalte. Het laatste album ‘Inviting Light’ van het Canadese viertal staat vol met meezinganthems in de lijn van Pearl Jam meets Against Me! Matthew Ryan zal de avond openen.