Tickets

Op alle toegangsbewijzen zijn de algemene voorwaarden van 013 van toepassing.

Voor de meeste evenementen in 013 is het mogelijk om kaarten te kopen in de voorverkoop. De datum waarop de voorverkoop start vind je bij de betreffende programma items op deze site. Wekelijks wordt de startdatum van de voorverkoop van nieuwe evenementen in 013 bovendien aangekondigd via de homepage van deze site, de 013 nieuwsbrief en social media.

In de voorverkoop worden er servicekosten berekend. 013 brengt servicekosten in rekening om de kosten voor beveiligde entreetickets, het geautomatiseerde verkoopsysteem, datacommunicatie, distributie, verkoop en banktransacties te dekken. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van de ticketprijs en van het verkoopkanaal.

Boxoffice
Bij de 013 Boxoffice zijn de service- en transactiekosten € 1,50 voor tickets tot en met € 10, € 2,60 voor tickets boven € 10 en € 3,40 vanaf € 30.

E-tickets
Voor tickets die via internet worden gekocht - e-tickets - zijn de service- en transactiekosten € 1,50 voor tickets tot en met € 10, € 2,60 voor tickets boven € 10 en € 3,40 vanaf € 30. In deze prijs zijn de transactiekosten voor iDEAL inbegrepen. Gebruik voor deze transacties alleen de officiële ticketlinks die bij de betreffende programma items worden vermeld op deze site of de site van Ticketmaster.

Mobile Tickets
Selecteer bij het online kopen 'Mobile Ticket' als bezorgmethode voor het aantal gewenste tickets en geef je mobiele telefoonnummer door. Je ontvangt dan binnen 24 uur per sms een weblink op je mobiele telefoon. Om de Mobile Ticket binnen te halen, dien je simpelweg op de link te klikken. Voorwaarde voor deze methode is wel dat je mobiele telefoon over een internetverbinding beschikt. Het Mobile Ticket zal bij de ingang van de zaal worden gescand. Als je meerdere tickets in één transactie hebt aangeschaft en je gezelschap kan niet tegelijkertijd arriveren, dan kan Ticketmaster de link van te voren naar de overige betreffende personen doorsturen. Je kan dan de bijbehorende mobiele telefoonnummers doorgeven aan Ticketmaster zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Rolstoelplaatsen
Door aparte verkoop van rolstoelplaatsen kunnen we de beste service verlenen aan mindervalide bezoekers in 013. Je kunt deze tickets gewoon via de standaardkanalen kopen voor de normale prijs. Selecteer bij de tickets van de show waar je heen wil 'rolstoelplaatsen' in plaats van de normale tickets. De rest wijst zichzelf. Heb je nog vragen? Mail dan naar informatie@013.nl

Postverzending
Wanneer internetkopers postverzending wensen, wordt er een toeslag van € 3,- per postverzending berekend. De klant betaalt voor deze dienstverlening bij het sluiten van de transactie direct aan Ticketmaster.

Telefonische voorverkoop
Voor telefonische reserveringen via het nummer 0900 300 12 50 (€ 0,45 p/min) zijn de servicekosten bij alle prijssoorten € 4,50. Je kunt tickets reserveren en laten opsturen naar je thuisadres. Afhankelijk van de gekozen bezorgmethode (per post of per e-mail) betaal je nog een bedrag aan deliverykosten.

Telefonische verkoop vanuit het buitenland kan via het nummer: 0031 88 123 24 25 (€ 0,45 p/min).

Bijzonderheden zoals afwijkende servicekosten en extra voorverkoopadressen worden indien van toepassing vermeld bij het programma item op de 013 site.

Munten:
013 werkt met consumptiemunten. Deze zijn verkrijgbaar bij de muntenautomaten en servicebalie. Sinds kort hebben we groene munten. Let op:
Papieren 013-bonnen: niet meer inleverbaar
Blauwe munten + gele halve munten: niet meer inleverbaar
Rode munten + grijze halve munten: blijven geldig tot nader bericht
Groene munten + grijze halve munten: blijven geldig tot nader bericht

Voorverkoop adressen

Ticketmaster

Voor het meest actuele overzicht van verkoopadressen, bezoek de website van www.ticketmaster.nl

Lokale voorverkoop adressen

013 Boxoffice
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10:00-17:30
Zaterdag van 10:00-17:00
Zondag gesloten.
Tevens is de Boxoffice geopend tijdens showtijden.
Telefoon: 013 460 95 00

Helaas zijn er bij de Boxoffice van 013
geen reserveringsmogelijkheden.

Sounds
Nieuwlandstraat 33
5038 SM Tilburg
T +31 (0)13 545 60 21