Dope D.O.D. vervangt Mr. Probz op WOO HAH! festival
Toon menu

Dope D.O.D. vervangt Mr. Probz op WOO HAH! festival

30jun

Het WOO HAH! festival, dat zondag 6 juli plaatsvindt in de Spoorzone van Tilburg, heeft te maken met een afzegging: Mr. Probz moet door onverwachte studioverplichtingen rond zijn nieuwe album verstek laten gaan om vervolg te geven aan zijn internationale hit ‘Waves’. De organisatie van het festival heeft in Dope D.O.D. vervanging gevonden.

De succesverhalen van beide artiesten lijken op elkaar: ook Dope D.O.D. gaat de wereld rond op basis van een grote doorbraaktrack. ‘What Happened’ was het startschot voor succesvolle tours in Europa en Amerika. Niet voor niets werd de groep getekend door het beroemde New Yorkse hiphop label Duck Down Records. Het internationale succes leidde daarnaast ook tot muzikale samenwerkingen met onder andere Redman (ook op WOO HAH! aanwezig), Onyx en Sean Price en Kool Keith.

WOO HAH! festival brengt een mix van nationale en internationale artiesten naar Tilburg. Naast eerdergenoemde Redman (die samen met Method Man 15 jaar ‘Blackout’ zal vieren op het evenement) en Mos Def is er aandacht voor opkomende talenten als Chance the Rapper, Earl Sweatshirt  en Danny Brown, maar ook  grotere Nederlandse namen als De Jeugd van Tegenwoordig en Typhoon zullen optreden. Voor de volledige line-up surf je naar: www.woohahfestival.com Kaarten zijn nog verkrijgbaar voor €39,- in de voorverkoop en kosten €45,- aan de deur.

Voor meer informatie: www.woohahfestival.com, download de app of  volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram

WOO HAH!
Zondag 6 juli 2014 | 13:30 |
Regular ticket: €39 (excl. servicekosten) | Spoorzone 013 | Voorverkoop via
www.woohahfestival.com