013 Poppodium Tilburg
Toon menu
vr 18 apr '14

Stichting Hanhart voor Muziek presenteert:

Jesus Christ In Concert '014

Voorverkoop start: di 18 feb '14 10:00u

Early bird tickets zijn € 15 (excl. servicekosten) en verkrijgbaar tot 1 april, daarna kosten kaarten € 17,50 (excl. servicekosten). 

Vorig jaar was het al een doorslaand succes, maar dit jaar wordt Jesus Christ in Concert in 013 nog spectaculairder! De band is uitgebreid, de show verfijnd en Tilburg kan nu meezingen met alle nummers van de bekende musical. De teksten worden compleet geprojecteerd op de grote schermen, van 'Hosanna' via 'I Don't Know How To Love Him' tot 'Judas' Death'.

Het gaat een traditie worden in Tilburg: op Goede Vrijdag samen het lijdensverhaal beleven en meezingen in de grote zaal van Poppodium 013. De hoofdrolspelers van vorig jaar zijn er ook weer allemaal. Arjan Janissen speelt als Jezus de hoofdrol. Maria Magdalena wordt vertolkt door Suzanne Mol en publiekslieveling Joost van Roij is er weer als Judas. De band is dit jaar uitgebreid met een groep blazers en staat onder leiding van Tilburger Dave Hanhart. Ook alle vocalisten hebben hun muzikale roots in deze stad. De totale cast bestaat uit zo’n twintig personen. 

Alhoewel het accent ligt op meezingen, zijn er volop musical- en spelelementen in de show verwerkt. De ambiance wordt versterkt door het publiek dat met iets wits, of zelfs geheel in het wit komt. Dit draagt bij aan de speciale sfeer in de deinende zaal van 013. 

Dit concert wordt georganiseerd door: Stichting Hanhart voor Muziek.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en