013 logo
Slayer + Gojira
Slayer + Gojira

Slayer + Gojira

SLAYEEEER! Eindelijk mag de metalkreet weer eens ten gehore gebracht worden tussen nummers door, want vanavond komt Slayer met Gojira naar 013! Er zijn nauwelijks bands in het genre te noemen die al zo ontzettend lang zo’n onvoorwaardelijke populariteit genieten als Slayer. Het viertal behoort tot de medegrondleggers van de thrash metal en met album ‘Reign In Blood’ (1986) heeft men zelfs dé definitieve en klassieke thrashplaat gemaakt. 

Dat wil overigens niet zeggen dat de rest van de output kwalitatief onderdoet. Verre van dat zelfs. De no-nonsense aanpak, de eigenwijze houding en vooral dat ultiem strakke en spijkerharde geluid van de heren zorgt ervoor dat eigenlijk ieder album er een is om te koesteren. Gitarist Jeff Hanneman mag dan jammerlijk overleden zijn en Dave Lombardo is ook uit de band, maar de liveshows van Slayer zijn nog steeds van uitzonderlijk hoog niveau.

De Amerikanen komen dit keer niet alleen. Want ze worden tijdens deze co-headline tour vergezelt door de Franse giganten Gojira! Deze moddervette Franse band timmert al jaren zeer verdienstelijk aan de weg en dat leverde al fenomenale platen op zoals ‘From Mars To Sirius’ en ‘The Way Of All Flesh’. Maar met de laatste worp ‘L’Enfant Sauvage’ is de band eindelijk doorgeschoten naar de absolute top van het genre. De (milieuvriendelijke) progressive deathmetalband is vooral live niet te versmaden. Gojira staat bekend als één van de allerstrakste metalbands die er momenteel rondloopt!

  • Entree
    • € 40,-
    Incl. servicekosten
  • Datum do 03 jul '14
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.