Judas Priest
Toon menu
di 17 nov '15

Judas Priest

Exclusieve en voorlopig laatste NL show!

In verband met de gebeurtenissen in Parijs vindt er extra controle plaats aan de deur. Zaal open-tijd is hierdoor vervroegd naar 18:30 uur. We vragen jullie vriendelijk tassen zoveel mogelijk thuis of in de auto te laten. Alvast dank voor jullie begrip en medewerking

De hardrock- en heavy metalwereld wordt bevolkt door adellijke regenten zoals de zelfbenoemde ‘Kings Of Metal’ (Manowar); Metal Queens’ (Lee Aaron en Doro) en door allerhande heiligen (Dio, Satan, Demon). Echter: de absolute eretitel van ‘Metal Gods’ is exclusief gereserveerd voor de Engelse grootmeesters annex NWOBHM-legende Judas Priest zélf.

Wie de in opvallend goede conditie verkerende frontman Rob Halford onlangs aan het werk zag weet wat te verwachten: een twee uur durende show met vooral veel greatest hits. En dat zijn er nogal wat, aangezien de band sinds zijn oprichting meer dan 45 jaar geleden 28 albums, 33 singles en 17 videoclips uitbracht waarvan er wereldwijd in totaal ruim 45 miljoen werden verkocht. 

Inmiddels groeiden drie generaties rock- en metalfans op met Priest-anthems als ‘Breaking The Law’, ‘Hell Bent For Leather’, ‘Living After Midnight’, 'Painkiller',‘You’ve Got Another Thing Coming’ en de klassieke ballads ‘Victim Of Changes’ en ‘Beyond The Realms Of Death’.Grondleggers; veteranen; pioniers of Metal Gods - mis ze hoe dan ook niet! Het laatste woord is aan The Priest zelf: “Cause what's the point in living, unless you're living wild?” Zo is het maar net.

Let op! De show van Judas Priest begint om 20.30 uur en voor deze show gelden afwijkende service- en verzendkosten.