013 logo
Bring Me The Horizon (uitverkocht)
Bring Me The Horizon (uitverkocht)

Bring Me The Horizon (uitverkocht)

  • PVRIS
  • Beartooth

In verband met de gebeurtenissen in Parijs vindt er extra controle plaats aan de deur. Zaal open-tijd is hierdoor een uur vervroegd naar 18:00 uur. We vragen jullie vriendelijk tassen zoveel mogelijk thuis of in de auto te laten. Alvast dank voor jullie begrip en medewerking.

De hardste band uit de Britse stad Sheffield? Bring Me The Horizon kon met gemak die eer opstrijken. De Britse beukmachine maakte jarenlang furore met een agressieve mix van deathcore, hardcore en flink wat elektronica. Die muzikale munitie toverde iedere popzaal om tot een kolkend slagveld vol windmills en circle pits. Maar Bring Me The Horizon was nooit echt voor één gat te vangen. Leg die keiharde debuutplaat ‘Count Your Blessings’ (2006) maar eens naast het epische ‘Sempiternal’ (2013): het is een verschil tussen dag en nacht.

Bring Me The Horizon heeft altijd de eigen grenzen verlegd. Dit jaar verschijnt de nieuwe plaat ‘That’s The Spirit’ en als we de eerste singles ‘Happy Song’ en ‘Throne’ mogen geloven, worden voorgenoemde grenzen weer iets verder opgerekt. Minder metal, meer elektronica. Maar verdomme. Wat. Klinkt. Het. Lekker! 

'BMTH' heeft er al jaren een handje van om supports van formaat mee te nemen. Ook dit keer zijn ze weer om van te watertanden Zo komt het Amerikaanse PVRIS mee. PVRIS zit momenteel enorm in de lift met ontzettend pakkende alternatieve rock waarin het zangtalent van frontvrouw Lyndsey Gunnulfsen voorop staat. De Amerikanen van Beartooth worden internationaal gezien als één van de grootste metalcore talenten. Vooral omdat de mix met melodieuze punk niet alleen origineel is, maar ook gewoon heel erg goed uitpakt. En dat allemaal exclusief bij te zien in 013!

  • Entree
    • € 25,-
    Incl. servicekosten
  • Datum za 21 nov '15
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.