Twenty One Pilots (uitverkocht)
Toon menu
di 16 feb '16

Twenty One Pilots (uitverkocht)

+ Drummakid

Twenty One Pilots bestaat uit het energieke duo Tyler Joseph en Josh Dun. De heren zijn het toonbeeld van de DIY-cultuur, toen ze in 2009 merkte dat er geen muziek naar hun smaak op de radio draaide besloten ze het maar zelf te gaan maken. De aanstekelijke mix van hiphop, pop en electronica dat het duo produceerde en in eigen beheer uitbracht zorgde al snel voor een doorbraak naar de mainstream. 

Fast forward naar 2015: Twenty One Pilots is inmiddels toe aan hun 4de album ‘Blurryface’ waar o.a. de hits ‘Stressed Out’, ‘Ride’ en ‘Lane Boy’ uit voortkwamen. Twenty One Pilots staat bekend om hun energieke live-shows en het vuur is nog lang niet gedoofd bij dit duo. Vanavond doen ze 013 aan met een opzwepende show, let's go! 

De support komt vanavond van Drummakid. Eddy Adai ken je wellicht al als de drummer van Zwart Licht en de live-shows van Typhoon. Vorig jaar besloot hij zijn drumwerk naar een hoger niveau te tillen en vormde hij het alter ego Drummakid. Zijn EP 'Out of the Blacc' is gevuld met catchy raps en sicke drumbeats en wij kunnen niet wachten deze live te horen. 

Zij waren erbij