Within Temptation - Black X-mas (uitverkocht)
Toon menu
zo 20 dec '15

Within Temptation - Black X-mas (uitverkocht)

Deze show is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor de extra show op maandag 21 december, deze zijn hier verkrijgbaar.

Within Temptation komt eindelijk weer naar 013! En niet voor zomaar een reguliere show. Nee, onder de noemer ‘Black X-mas’ krijgt het publiek vanavond een bijzondere en exclusieve ‘duistere kerstshow’ voorgeschoteld! 

Een traditioneel kerstconcert met zoete klanken hoeven we van ‘s lands meest succesvolle symfonische rockband onder leiding van frontvrouw Sharon den Adel uiteraard niet te verwachten. Geesten, skeletten, zombies, heksen en andere duistere wezens liggen meer in de lijn der verwachtingen bij ‘Black X-mas’, wat de band zelf aankondigt als een “ongebruikelijk kerstoptreden”. Within Temptation roept haar fans op om ook in stijl gekleed te komen. De dresscode voor vanavond is ‘Dark Creatures’.  

Sinds zijn oprichting in 1996 heeft de band met de charismatische zangeres Sharon den Adel als boegbeeld veel artistieke en commerciële successen behaald waaronder de internationale hitsingles ‘Mother Earth’, ‘Running Up That Hill’ (Kate Bush-cover), ‘Stand My Ground’, ‘Angels, ‘What Have You Done’, 'Faster' en natuurlijk de rockklassieker ‘Ice Queen’.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?