An Evening With: Machine Head
Toon menu
ma 29 feb '16

Exclusieve Benelux show!

An Evening With: Machine Head

Voorverkoop start: vr 16 okt '15 10:00u

Machine Head is een begrip in de wereld van de harde gitaren. Liefhebbers van retestrak gespeelde metal weten al sinds de oprichting in 1991 van deze eigengereide groep uit Oakland dat ze van roestvrij metaal is gemaakt. Het iconische en verbluffende debuutalbum ‘Burn My Eyes’ uit 1994 zet Flynn & co. met één meedogenloze mokerslag op de kaart en katapulteert ze meteen naar de eredivisie van de metal. 

Machine Head bivakkeert ruim twee succesvolle decennia later nog steeds aan de absolute top. Met zanger en gitarist Rob Flynn aan het roer levert Machine Head uitstekende albums af. Op ‘Through The Ashes Of Empires’ (2003) hervindt de band zich creatief. Ook albums als ‘The Blackening’ (2007) en het meest recente werk ‘Bloodstone & Diamonds’ (2014)’ blijven van een bijzonder hoog niveau. 

Dit exclusieve optreden in 013 Tilburg wijkt qua opzet af van eerdere shows. Machine Head geeft vanavond in 013 namelijk een avondvullende show. Dat betekent dus: géén voorprogramma’s, maar puur en alleen de Californische metalmachine zelf. Bovendien is dit de enige show in de Benelux!

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?