Scott Kelly vs CHVE
Toon menu
vr 15 jan '16

013 op locatie: De Pauluskerk

Scott Kelly vs CHVE

Dit concert vindt plaats in De Pauluskerk

Een avontuurlijke avond op een schitterende plek: vanavond presenteren we twee door de wol geverfde muzikanten in de beeldschone Pauluskerk. Scott Kelly is al jaren bekend als vast lid van de post-metal geweldenaars Neurosis. Maar liefhebbers van die band weten natuurlijk allang dat Kelly ook solo zijn mannetje wel staat. Met zijn diepe, grommende stemgeluid en met de soberheid van enkel een akoestische gitaar, maakt de Amerikaan wonderschone, desolate americana die doet denken aan Townes van Zandt (waar hij samen met Wino en Steven von Till een coveralbum van uitbracht) en Blaze Foley.

CHVE is op het eerste gezicht nog geen bekende naam, maar als we je vertellen dat dit het nieuwe project is van Amenra frontman Colin H Van Eeckhout, weten de kenners genoeg. Binnenkort komt de debuutplaat ‘RASA’ uit en als we de vooruitgeschoven gelijknamige track mogen geloven belooft het een donker ambient landschap te worden dat al het licht zal verzwelgen. Maar het zal niet de eerste keer zijn dat Van Eeckhout ons verrast. 


Je vindt de Pauluskerk (en parkeerinformatie) hier. Voorverkoop loopt tot 15 januari 17:00 uur. Daarna alleen nog kaartverkoop aan de deur bij de Pauluskerk vanaf 19:30, mits voorradig.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en