Prinsebal
Toon menu
za 23 jan '16

Prinsebal

+ Louwdiner

Voorverkoop start: wo 18 nov '15 10:00u

Beste kruiken en kruikinnen,

Na een geweldige eerste termijn heb ik ook dit jaar de eer om alle carnavalsvierders in Kruikenstad voor te gaan. Één van mijn persoonlijke hoogtepunten van vorig seizoen was het Prinsebal. Carnavalsvierders uit Kruikenstad zorgden samen met bevriende verenigingen van buiten voor een fenomenale sfeer. Dit grandioze feest vier ik dit carnavalsseizoen op zaterdag 23 januari 2016 om 17.00 uur in 013.

In de Steigers
Als thema is dit jaar gekozen voor ‘In de steigers’. Zeer toepasselijk, gezien de recente verbouwing van onze Tilburgse poptempel. Als jullie ideeën hebben om dit thema ludiek in beeld te brengen, zie ik dat deze avond heel graag terug.

Terug van weggeweest: het Louwdiner
Veel mensen misten afgelopen jaren deze bijzondere festiviteit. We blijven in het thema en bouwen de zaal eerst vol met tafels om ze daarna voor het feest weer af te breken. De kaarten zullen snel zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Programma
Aan het begin van de avond om 17.00 uur hebben we de mogelijkheid om samen op de foto te gaan. Daarna gaan we aan tafel en gebeurt er nog van alles op het podium. Omstreeks 19.30 uur barst het feest los met optredens van onder andere Peter Loree, Johnny Purple, de Alpenzusjes en DJ Freek.

Onderscheidingen
Ik waardeer de brede inzet van de Kruikinnen en Kruiken en laat dat ook graag zien. Het Prinsebal is het feest waarop ik als Prins van Kruikenstad uiting geef aan deze waardering door bronzen, zilveren of gouden Kruiken uit te reiken. Dit kan zijn voor bewezen diensten voor zowel binnen als buiten de carnavalswereld.

Kaarten
Het toegangsbewijs voor het Prinsebal kost € 7,50 en € 15,00 inc. Louwdiner. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kruikenstadkaarten.nl of vanaf maandag 11 januari bij de boxoffice van 013. Op zondag 10 januari zijn ze ook te koop tijdens het Waogeslouwe, tussen 12.00 en 18.30 uur in de bouwhal.

Met groen-oranje groeten,
Prins Robèrt d’n Irste

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en