Steel Panther
Toon menu
do 13 okt '16

Steel Panther

+ Inglorious

Voorverkoop start: za 5 mrt '16 10:00u

Er zijn maar weinig bands die zich zo aan een tijdperk vastklampen als dat Steel Panther aan de jaren 80 doet. De uitverkochte zalen bewijzen: glam metal is not dead! De huldiging aan dit tijdperk is geheel in stijl met getoupeerde kapsels, dikke zwarte eye-liner en felgekleurde leggings. De momenten dat het geheel een parodie of persiflage lijkt, doen niets te min aan de bravoure en bekwaamheid waarmee de bandleden hun instrumenten bespelen. De rol die het viertal zichzelf heeft toegeëigend als glam-metal-goden is er één zonder grenzen en het publiek mag tijdens deze show dan ook alles verwachten.

Inmiddels hebben de mannen het podium gedeeld met eighties grootheden als Def Leppard, Mötley Crüe, Guns ‘N Roses en Judas Priest. 26 februari 2016 kwam ‘albumfilm’ Live From Lexxi’s Mom’s Garage uit. De vorige shows van Steel Panther waren beide snel uitverkocht dus zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben ;-)

De support komt vanavond van de band Inglorious die ouderwetse hard rock naar het podium brengen. 

PS: "Party like tomorrow is the end of the world'' wordt deze avond werkelijkheid want na afloop van Steel Panther krijg je op vertoon van je Steel Panther ticket 50% korting bij De-Nacht Tilburg. Voor slechts €12,- krijg je entree én twee consumpties en kun je tot diep in de nacht genieten van de geneugten des levens.

Let op: deze actie is alleen geldig in de avond van 13 oktober, voor entree bij De Nacht geldt: vol = vol, entree bij De-Nacht Tilburg alleen vanaf 18+

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?