Crows + St. Tropez
Toon menu
zo 24 apr '16

013 op locatie

Crows + St. Tropez

+ Lookapony

Voorverkoop start: za 27 feb '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

Liefhebbers van garagerock moeten vanmiddag in Extase zijn voor een garagerock matinee met triple bill. De Britse lads van Crows komen naar Tilburg. Begin deze maand brachten de Britten nog hun gevaarlijk vuile single ‘Whisper’ uit. Als hun nieuwe EP ’Unwelcome Light’ wederom vol staat met angsty UK post-punk, kunnen wij niet wachten tot vanavond. De EP komt uit op 25 maart.

Niemand kon er in 2015 omheen; St.Tropez. De yachtpunk/garagerock band uit Amsterdam was een van de meest geboekte bands tijdens de Popronde 2015, maakte een enorme indruk met hun spraakmakende show op Noorderslag en kreeg met haar EP de aandacht van internationale muziekblogs. NME schreef over de band; "Their music speaks volumes, though, as can be heard in the adrenaline-fuelled gusto of their track I Don’t wanna fall in Love." Later dit jaar komt de band met een debuutalbum. Maar wij zijn nu al ‘in love’ met St.Tropez.


Last but certainly not least; Lookapony. Deze trashy garagerock bengels zijn geen onbekenden in 013. Hun mix van energieke melodieën, een snufje good old rock ’n' roll en een hoge dosis ‘we don’t give a fuck’ bleek in het verleden het recept te zijn om iedereen in de zaal te laten dansen. Wij kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe dansmoves te showen op hun laatste single ‘FORTY FOUR’. Aanrader voor de liefhebbers van Parquets Courts, Drenge en Cosmonauts.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en