Incubate: Michael Rother + Glice
Toon menu
za 14 mei '16

Incubate mei - zaterdag

Incubate: Michael Rother + Glice

+ Moonflower Warrior + Nordvargr

Incubate is aan het transformeren. Het vermaarde festival voor grensoverschrijdende cultuur gaat van één week in september naar drie weekenden per jaar. Voor deze eerste editie in mei heeft het festival weer een aantal unieke namen weten te strikken die 13, 14 & 15 mei op tal van plekken in de binnenstad van Tilburg zullen spelen. Ook 013 is één van de plekken waar je programma van Incubate kunt bewonderen. Bekijk hieronder de line-up voor de Incubate zaterdag in 013. De line-up van zondag 15 mei is hier te bewonderen

Voor de volledige line-up van Incubate op 13, 14 en 15 mei klik je hier

Incubate in 013 - Zaterdag 14 mei:

Michael Rother 
Krautrocklegende Michael Rother is bekend van bands als NEU! en Harmonia, maar werkte ook samen met met Brian Eno en Kraftwerk en Can-drummer Jaki Liebeszeit. Vanavond speelt Michael werk van NEU!, Harmonia en solowerk.

Glice 
Glice is het nieuwe noise-project van Ruben Braeken (Katadreuffe, Apneu) en Melle Kromhout. Het duo heeft net een nieuwe plaat uit en die wordt alom geprezen, bijvoorbeeld door Noisey.

The Rita
Canadese harde noise van The Rita

Moonflower Warrior 
Een nieuwe band uit Rotterdam. Brengt minimalistische gitaarlijnen en een geïmproviseerd gitaargeluid

Nordvargr
Nordvargr is het alter-ego van de dark-ambient componist Henrik Björk die al sinds '88 actief is binnen de post-industrial scene.

Incubate en Nightbirds present (in Extase): 
Tacocat, Paws, The Tubs en The Super Soakers


Let op: een dagticket voor Incubate kost €17,50. Er zijn ook passe-partouts beschikbaar voor €27,50. Beide tickets zijn vanaf zaterdag 26 maart verkrijgbaar via incubate.org 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en