Incubate: Nurse with Wound + Wolf Eyes
Toon menu
zo 15 mei '16

Incubate mei - Zondag

Incubate: Nurse with Wound + Wolf Eyes

+ Aluk Todolo + Varg + Kevin Verwijmeren

Incubate is aan het transformeren. Het vermaarde festival voor grensoverschrijdende cultuur gaat van één week in september naar drie weekenden per jaar. Voor deze eerste editie in mei heeft het festival weer een aantal unieke namen weten te strikken die 13, 14 & 15 mei op tal van plekken in de binnenstad van Tilburg zullen spelen. Ook 013 is één van de plekken waar je programma van Incubate kunt bewonderen. Bekijk hieronder de line-up voor de Incubate zondag in 013. De line-up van zaterdag 14 mei is hier te bewonderen

Voor de volledige line-up van Incubate op 13, 14 en 15 mei klik je hier.

Incubate in 013 - zondag 15 mei:

Nurse with Wound
De band achter Steven Stapleton die al ruim 30 jaar onvoorspelbare en mysterieuze noise, ambient en elektronica brengen.

Wolf Eyes
Wolf Eyes beschrijft hun muziek als 'trip metal' en wij kunnen niets anders dan instemmend knikken op deze omschrijving. Duister, elektronisch en psychedelisch.

Aluk Todolo
Het Franse trio Aluk Todolo combineert blackmetal met aspecten van krautrock en psychedelica.

Varg
Varg is afkomstig uit Zweden en staat bekende om zijn donkere ambient techno. Vandaag zal hij een experimentele set ten gehore brengen.

Kevin Verwijmeren
Een jonge drone-artiest uit Delft die zich liet inspireren door Tim Hecker en Pan American.

Let op: een dagticket voor Incubate kost €17,50. Er zijn ook passe-partouts beschikbaar voor €27,50. Beide tickets zijn vanaf zaterdag 26 maart verkrijgbaar via incubate.org 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en