SubQuake: Phace + Pythius +Limewax
Toon menu
za 24 sep '16

SubQuake: Phace + Pythius +Limewax

+ Monti

SubQuake is terug! Na een super dikke editie in mei, is er vanavond weer ruimte voor een flinke dosis bass. En hoe! Niemand minder dan de Duitse drum and bass held Phace zal naar Tilburg komen om de boxen van de Jupiler Zaal te testen. Samen met Misanthrop runt hij het succesvolle Neosignal label, waarop vorig jaar o.a. zijn eigen Shape the Random album verscheen; een plaat vol frisse, donkere en straight-up drum and bass. Daarnaast is Phace dikke maatjes met de Noisia mannen, waar hij door de jaren heen verschillende tracks mee produceerde.

De tweede headliner is iemand uit eigen land, maar zeker niet de eerste de beste! Pythius is al jarenlang een drijvende kracht achter de schermen van het Blackout label van Black Sun Empire, maar is nu zelf pas als producer en DJ ècht doorgebroken. Zijn New Order EP op Blackout gooide vorig jaar hoge ogen en zijn volgende EP staat alweer in de startblokken. De aankomende Heresy EP bevat 4 tracks, waar o.a. Black Sun Empire, State of Mind en Neonlight aan hebben meegewerkt. Dat belooft alleen maar goeds.

De derde naam op de line-up heeft zijn sporen allang verdiend, want Limewax brengt al meer dan 10 jaar kwaliteits drum and bass uit op o.a. PRSPCT en L/B Recordings. Zijn gelijknamige album van eerder dit jaar (op PRSPCT), staat vol kneiterharde, gebroken dnb. Geen wonder dat deze sloopkogel de avond in stijl zal afsluiten. De avond wordt geopend door een Limburger turned Tilburger: Monti. Lid van het beruchte Monsters collectief en met een EP op Dubstar, behoort deze dj/producer tot de top van dubstep NL.

Tot slot is Monti van de partij. Als lid van het Monsters collectief staat Monti garant voor harde en diepe dubsteb, maar wel altijd met zijn eigen sausje eroverheen. Het is dan ook niet voor niets dat de 'Limburger turned Tilburger' Monti, zijn platen uitbrengt op het gevestigde Dubstar Records.

Meer nulnuldertien shows:

03-09 Suburban Disco: James Ruskin + Anthony Parasole
17-09 Singlefeestje
30-09 King Shiloh Soundsystem
08-10 Losjes: Palms Trax + Serge
15-10 Gaande: The Flexican + Wantigga

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en