The Game : 1992 Block Wars tour
Toon menu
wo 14 dec '16

Puna presents:

The Game : 1992 Block Wars tour

+ Boef + Kringili & Alex Megas

Voorverkoop start: za 1 okt '16 10:00u

Jayceon Terrel Taylor a.k.a. The Game brak in 2002 door onder de vleugels van Dr. Dre, waarmee Game gezien wordt als één van de belangrijkste rappers in de West Coast Hiphop. Zijn debuutalbum ‘The Documentary’ (2005) is een classic en ging dubbel platina (wereldwijd 5 miljoen keer verkocht). Met ‘Hate It Or Love It’ en ‘How We Do’ had Game ook twee monsterhits en het zag er naar uit dat hij één van de grootste rappers wereldwijd ging worden. Maar dat gebeurde niet. Dankzij een ruzie met 50 Cent werd deze uit Compton, Californië afkomstige rapper uit de (toen nog) populaire G-Unit gegooid. 

Zonder deze vele miljoenen aan marketingdollars verkocht Game nog steeds miljoenen exemplaren van zijn mixtapes en platen, maar groot succes in de mainstream bleef uit. Maar ook zonder de commercie is de getatoeëerde rapper nog steeds zeer populair bij de echte hiphopfans. Vooral op de laatste albums klinkt Game als herboren. En dat rappers als Kanye West, Kendrick Lamar, Anderson .Paak, Lil Wayne en Ty Dolla $ign op zijn platen meedoen, bevestigt alleen nog maar meer de status die Game ook nu nog in de hiphopwereld heeft.

Support komt vanavond van Boef die indruk wist te maken in de underground hiphop scene met zijn Zonamo Underground sessies. Daaropvolgend haalden zijn 101Barz sessies in 2015 en 2016 beide miljoenen views. Vandaag brengt Boef zijn straatrap naar de grote zaal van 013.

Top Line Boys Kringili & Alex Megas presenteerden recent nog hun 2de EP 'Juice' in 013 en braken daarbij de Jupiler Zaal nog net niet af. Het Tilburgse hiphop duo is in de race om de Grote Prijs van Nederland te winnen en zij gaan vanavond bewijzen dat ze die prijs al lang op zak hadden moeten hebben. 

De leeftijd voor deze show is 14+. Bezoekers onder 14+ dienen een begeleider van 18+ bij zich te hebben. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en