Never Mind The Hype pres.: Bartek + 45ACIDBABIES
Toon menu
vr 28 apr '17

013 op locatie: Hall of Fame

Never Mind The Hype pres.: Bartek + 45ACIDBABIES

+ Lookapony + Mexican Surf

Voorverkoop start: wo 18 jan '17 10:00u
Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Let op: voor deze show is er geen avondkassa aan de boxoffice van 013.

Met een EP genaamd 'Beach' op zak maakte Bartek menig podium van de Popronde onveilig met hun loeiharde 2 minute fuzz-rock. Vanavond maken ze zich op om de zaal van Hall of Fame flink om te ploegen. Wees gewaarschuwd! 

45ACIDBABIES kunnen we het beste omschrijven als vier rellende pubers die je klaslokaal overnemen. Met hun lekkere garage-­‐electro-­‐punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! De band staat garant voor een dikke energieke live ervaring.

Lookapony is grauw, onrustig en mega cool! Deze trashy garagerock bengels zijn geen onbekenden in 013. Hun mix van energieke melodieën, een snufje good old rock ’n' roll en een hoge dosis ‘we don’t give a fuck’ bleek in het verleden het recept te zijn om iedereen in de zaal te laten dansen. Wij kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe dansmoves te showen op hun nieuwe plaat ’HA-SATAN'. Aanrader voor de liefhebbers van Parquets Courts, Drenge en Cosmonauts.

Mexican Surf zijn vijf branieschoppers met een lichte obsessie voor nacho’s en tequila. Gelikte surflijnen met een dosis fuzz, als je hier nog niet Mexicaans warm van wordt, weten wij het ook niet meer.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en