Status Quo Aquostic Live - It Rocks
Toon menu
do 23 nov '17

Status Quo Aquostic Live - It Rocks

+ Ken Hensley

Voorverkoop start: za 18 feb '17 09:00u

De boeking en ticketing van dit concert lopen via een externe partij. Daarom gelden bij deze show hogere service- en transactiekosten.

De fans reageerden wat terughoudend, toen Status Quo in 2013 aankondigde een akoestisch album op te nemen met een bijbehorende tour. Maar dat was snel voorbij toen 'Aquostic' verscheen in 2014, vol met nieuwe interpretaties van classics zoals ‘Rockin All Over The World’, ‘Rock Til You Drop’ en ‘Caroline’, unplugged uitgevoerd met accordeon, achtergrondkoor en strijkers. Wat een sympathiek album van de even zo sympathieke Britten! Het werd meteen het bestverkochte 'Quo album in 18 jaar.

Zo’n succesverhaal moest een vervolg krijgen, en dat kreeg het met ‘Aquostic II: That’s A Fact!’ (2016). Met op dit album enkele fan-favorieten zoals ‘Roll Over Lay Down’, ‘In The Army Now’, ‘Backwater’ en ‘Dear John’. Inmiddels weet iedereen dat legendarische gitarist Rick Parfitt is overleden. Parfitt is natuurlijk onvervangbaar, maar Rick gaf voor zijn dood al aan dat hij hoopte dat de band door zou gaan. En dat doen ze. Het brengt Status Quo vandaag met hun Aquostic World Tour exclusief naar 013. 

Een hele fijne support erbij. Ken Hensley! Hij kon ooit als voetballer tekenen bij een grote club, maar de rock 'n' roll trok hem meer. Dus richtte hij samen met vrienden een bandje op met de naam... Uriah Heep. In 1980 verliet hij de succesvolle band, om zich te storten op andere projecten, waaronder solowerk, Blackfoot en honderden andere projecten.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en