Weezer
Toon menu
za 21 okt '17

Weezer

+ The Orwells

Voorverkoop start: vr 24 mrt '17 10:00u

“Say it ain’t so!” Maar het is echt waar. Weezer komt exclusief naar 013! En dat is niet alleen speciaal omdat de groep een bijna legendarische status heeft bij iedereen die in de jaren 90 en begin 2000 opgroeide, maar ook omdat Rivers Cuomo en consorten in de laatste 17 jaar maar één keer Nederland hebben aangedaan. Tot deze Saturday Night!

Weezer brak in 1994 door met het ijzersterke debuutalbum ‘Weezer’ (met blauwe hoes). De donkere opvolger ‘Pinkerton’ werd aanvankelijk slecht ontvangen, maar door de jaren heen is men gaan inzien dat ook dit werk behoorlijk fantastisch is. Ook ‘Weezer’ (met groene hoes) uit 2001 doet het goed. Daarna is de band wisselvallig. Maar sinds ‘Everything Will Be Alright In The End’ (2014) is Weezer weer in topvorm! Dit jaar verschijnt het nieuwe album 'Feels Like Summer'. Dus steek die Hash Pipe maar vast op en tot vanavond!

De support komt op deze avond van The Orwells. De band uit Illinois omschrijft hun muziek zelf als 'Dirty Ass Rock nn rollll' en wij kunnen niets anders dan dit volmondig bevestigen! 

Voor de liefhebbers vindt aansluitend aan de show van Weezer Zer00's Heroes plaats in de Jupiler Stage. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en