Kensington (UITVERKOCHT)
Toon menu
vr 23 feb '18

Kensington (UITVERKOCHT)

+ Lakshmi

Dat het Kensington momenteel goed vergaat, kun je best een understatement noemen. Sterker nog, de indierockband uit Utrecht behoort momenteel tot de grootste bands van Nederland. Al sinds de oprichting in 2005 blinken de heren uit in talent en ambitie. Die combinatie levert uitstekende, professionele liedjes op zoals te horen op debuutalbum ‘Borders’ (2010). Kensington presenteert zich direct als een band om rekening mee te houden. 

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en staat de schoorsteenmantel in Utrecht vol met awards (onder andere 3FM en MTV), staat de agenda propvol met steevast uitverkopende optredens in binnen- én buitenland. In 2016 bracht de band het album ‘Control’ uit met de hitsingles ‘Sorry’ en ‘Do I Ever’.  De vorige drie shows van Kensington in 013 waren allemaal uitverkocht, dus wees er snel bij met je tickets! 

Support komt deze avond van Lakshmi, de pittige jongedame maakt donkere elektronische pop voorzien van indrukwekkende vocalen. 

Let op: voor deze show worden tickets op naam verkocht. Je kunt per transactie twee tickets bestellen. Op de dag van de show dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen (ID, rijbewijs of paspoort) voor entree tot de zaal. Meer informatie over ticket op naam vind je hier.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en