Last Miles To The Moon: A Farewell to Textures (uitverkocht)
Toon menu
za 2 dec '17

Last Miles To The Moon: A Farewell to Textures (uitverkocht)

+ Exivious + Extremities

Oh nee! Textures stopt. En dat is meer dan slecht nieuws. Jarenlang waren ze ‘s Neerlands Metaltrotsch, maar ze moeten de vlam overdragen aan een ander. Ergens is het ook niet zo gek. Textures heeft nooit écht de erkenning gekregen die ze verdienden. Nog voordat het woord ‘djent’ ook maar in de mond genomen werd en er daarna een tsunami van copycats de wereld inkwam, bracht Textures al twee platen uit.

Op debuut ‘Polars’ speelden ze nog duidelijk leentjebuur bij grote voorbeeld Meshuggah (aangevuld met ambient en clean vocals), maar op ‘Drawing Circles’ hadden ze hun eigen sound echt te pakken. De groep uit Etten-Leur maakte daarna nog 3 platen, waar ze steeds meer uitstapjes maakten richting progmetal, maar nu houdt het op. Deze show in 013 is de laatste die de band zal doen. Laatste kans om deze metalmachine (want dat blijven ze) live aan het werk te zien!

En ook support Exivious gaat ermee stoppen. De bizar technische jazz-metal van deze band met (ex-)leden van Dodecahedron, Cynic en Pestilence brachten twee onnavolgbare platen uit. De technische djent/groovemetal band Extremities opent. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en