Judas Priest (uitverkocht)
Toon menu
ma 6 aug '18

Judas Priest (uitverkocht)

De hardrock- en heavy metalwereld wordt bevolkt door adellijke regenten zoals de zelfbenoemde ‘Kings Of Metal’ (Manowar); Metal Queens’ (Lee Aaron en Doro) en door allerhande heiligen (Dio, Satan, Demon). Echter: de absolute eretitel van ‘Metal Gods’ is exclusief gereserveerd voor de Engelse grootmeesters annex NWOBHM-legende Judas Priest zélf. 

In 2015 deed de band 013 aan met de melding 'voorlopig de laatste show' te spelen in ons kleine kikkerlandje. We mogen ons echter gelukkig prijzen dat de 'Metal Gods' alsnog opnieuw kiezen voor een Europese tour waarbij ook 013 niet over wordt geslagen. 

Inmiddels groeiden drie generaties rock- en metalfans op met Priest-anthems als ‘Breaking The Law’, ‘Hell Bent For Leather’, ‘Living After Midnight’, 'Painkiller',‘You’ve Got Another Thing Coming’ en de klassieke ballads ‘Victim Of Changes’ en ‘Beyond The Realms Of Death’.Grondleggers; veteranen; pioniers of Metal Gods, hoe je ze ook wil noemen, Judas Priest is een onmisbare live act! 

In verband met een externe boeker zijn er bij deze show afwijkende service- en transactiekosten. Glenn Tipton is gediagnosticeerd met Parkinson en is daardoor niet meer in staat te touren. De geprezen producer Andy Sneap vervangt hem.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en