The Gaslight Anthem (uitverkocht)
Toon menu
vr 27 jul '18

The 10th Anniversary of 'The '59 Sound'

The Gaslight Anthem (uitverkocht)

+ Dave Hause + Matthew Ryan

Helaas heeft The Flatliners moeten afzeggen. Lees het statement hier. Maar we hebben een geweldige vervanger: punktroubadour Dave Hause

‘De zonen van Springsteen’, zo zijn de jonge honden van The Gaslight Anthem al eens genoemd. En toegeven, het uitermate populaire viertal uit New Jersey steekt niet onder stoelen of banken geïnspireerd te zijn door The Boss. Dat hoor je duidelijk terug in het rauwe, soulvolle geluid. In 2008 maakte het grote publiek kennis met The Gaslight Anthem door het verschijnen van het alom geprezen hit album ‘The ’59 Sound’.  In de jaren die daarop volgde bewees de band een absoluut blijvertje te zijn met sterke albums als ‘Amercian Slang’ en ‘Handwritten’.

Omdat 'The '59 Sound' haar tienjarige jubileum viert, komen de heren voor een exclusieve Benelux show naar 013 om het gehele album spelen. Dit zullen zij maar op 6 plekken in Europa doen dus mis deze unieke kans niet! Hun vorige passage in 013 was een groot succes dus we hebben ‘Great Expectations’ voor vanavond.

Matthew Ryan zal de avond openen. 

Let op: in verband met de Tilburgse Kermis zal er maar beperkte parkeerruimte in Tilburg centrum zijn. Wij raden bezoekers van buiten Tilburg aan met het openbaar vervoer te komen. Mocht je alsnog met de auto komen, houdt er dan rekening mee dat grote gedeeltes van het centrum afgesloten zijn. Klik hier voor alle informatie omtrent de bereikbaarheid in Tilburg tijdens de grootste kermis in de Benelux.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en