013 logo
Doe Maar (UITVERKOCHT)
Doe Maar (UITVERKOCHT)

Doe Maar (UITVERKOCHT)

Doe maar bestaat dit jaar 40 jaar! Om dat te vieren gaat de band onder de titel ‘Er verandert NIX’ op een uitgebreide clubtour. De invloeden van ska en reggae, gecombineerd met Nederlandstalige rock ’n roll en punk, zorgden begin jaren ’80 voor de doorbraak van de band. Vanavond zal 013 voorzien worden van een flinke dosis nostalgie waarbij vele klassiekers de revue zullen passeren.

Zoals de band het zelf omschrijft:

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen.”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Let op: voor deze show is er alleen online kaartverkoop. Er is geen verkoop via de boxoffice en geen mogelijkheid om tickets met meedoenregeling aan te schaffen. De mindervaliden plaatsen zijn helaas al uitverkocht.

  • Entree
    • € 53,90
    Incl. servicekosten
  • Datum do 18 okt '18
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.