SOJA
Toon menu
di 24 jul '18

SOJA

+ Drop Legs

SOJA – Soldiers Of Jah Army – is een uit de staat Virginia afkomstige band reggaeband . De mannen van SOJA ontmoetten elkaar meer dan 20 jaar geleden en touren sindsdien de hele wereld over met hun heerlijk roots-reggae. Door de jaren heen bracht SOJA meerdere albums die met hun rock invloeden hoge ogen gooiden in de reggaewereld. De liefde voor natuur en mens komt sterk naar voren in de teksten van SOJA, waardoor live optredens veranderen in een groot feest. In 2017 bracht de band het album ‘Poetry in Motion’ uit, wat gezien kan worden als een poëtische ode aan het leven. Vanavond zullen deze ‘Warriors of Peace and Love’ een flinke dosis good vibes naar 013 brengen.

Het Australische vijftal Drop Legs zal de support verzorgen. De band uit het zonnige Byron Bay brengt komende zomer haar debuutalbum "King Brown Sun Down. Vanavond brengen ze de zon van Byron Bay naar 013.4

Let op: in verband met de Tilburgse Kermis zal er maar beperkte parkeerruimte in Tilburg centrum zijn. Wij raden bezoekers van buiten Tilburg aan met het openbaar vervoer te komen. Mocht je alsnog met de auto komen, houdt er dan rekening mee dat grote gedeeltes van het centrum afgesloten zijn. Klik hier voor alle informatie omtrent de bereikbaarheid in Tilburg tijdens de grootste kermis in de Benelux.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en