Kevin (UITVERKOCHT)
Toon menu
vr 5 okt '18

Kevin (UITVERKOCHT)

+ Vic9 + 4SHOBANGERS

Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

In 2016 bracht Kevin zijn debuut single ‘Op de block’ uit bij Rotterdam Airlines en in datzelfde jaar ook zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’. De Rotterdammer wist te imponeren met zijn trage flow en verhalende rap. Na een dag stonden alle tracks van deze EP in de Nederlandse top 50 van Spotify. Zijn track 'Waarom' featuring Sevn Alias is inmiddels platinum alsmede ook overige tracks waar hij onderdeel van uitmaakt. Zo heeft hij voor de volgende track een platina plaat mogen ontvangen; Turnen (Sevn Alias) en goudenen platen voor: Abu Dhabi (Josylvio), Doorgaan (Jairzinho), Nummer 1 (Gate 16), Wazig (Gate 16) en Money Like We (All Eyez on Us EP).

De ster van Kevin werd bevestigd toen zijn debuutalbum ‘Lente’ begin april binnenkwam op nr.1 van de album Top 100. Met hits als ‘Tijdloos’ en ‘Beetje Moe’ begint de rapper aan zijn eerste headline tour. Na zijn strakke optreden op WOO HAH! 2017 komt Kevin vanavond terug naar de Spoorzone van Tilburg voor een show in Hall of Fame.

De support wordt deze avond verzorgd door Vic9. De rapper uit Hoogvliet blijft mysterieus als het op zijn uiterlijk aankomt, maar maakt al een tijdje indrukwekkende moves en dropte featurings met Ronnie Flex, Josylvio, Sevn Alias en meer. Na zijn optreden op WOO HAH! keert Vic9 terug naar het zuiden om jullie op te warmen. 

De avond wordt gehost door Amsterdamse MC/radio DJ 4SHOBANGERS voor de nodige hype momenten tussen de live acts door.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en