6ix9ine
Toon menu
za 15 sep '18

Puna presents:

6ix9ine

+ Jiri11

Locatie:
Main Stage
Datum:
za 15 sep '18
Zaal open:
19:00u
Aanvang:
20:00u
Genre:
hiphop
Entree:
€ 35,40

De genoemde prijs is incl. €3,40 servicekosten.

SCUM GAAAAAANG!!! Tekashi 69 komt vanavond onze Main Stage murderen en jij gaat daar bij zijn. 6ix9ine ontplofte uit het niets in de internationale hiphopscene nadat hij zijn following had opgebouwd op Soundcloud. Daniel Hernandez, zoals hij in het dagelijk leven heet, valt niet alleen op met zijn uiterlijk, maar ook met zijn hyperagressieve raps die hij over kneiterharde trapbeats spit. De tracks van zijn debuutmixtape ‘Day69’ zijn hard bezig om records te breken. ‘GUMMO’ heeft meer dan 120 miljoen plays op Spotify en op YouTube zijn de video’s van ‘FEFE’ (met Nicki Minaj), ‘BILLY’, ‘GOTTI’, ‘GUMMO’ en ‘KOODA’ al ruim de 100 miljoen plays voorbij. So love him or hate him, Tekashi is één van de grootste hiphopsterren ter wereld van dit moment.

Hoi aangenaam, heeft hij zich al voorgesteld? De naam is Jiri11, zelfs je mams ze vindt hem geil. Doorgebroken met ANBU, heeft hij inmiddels genoeg barkies op zak om solo verder te gaan. Met 'Hoi Aangenaam' en 'Glo'd Up' heeft hij al 2 hele fijne bangers gedropt. 

Er zijn ook een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar. Deze kosten €132,40 per stuk en hiervoor krijg je naast een toegangsticket voor de show ook een meet & greet met Tekashi!