6ix9ine (UITVERKOCHT)
Toon menu
za 15 sep '18

Puna presents:

6ix9ine (UITVERKOCHT)

+ Jiri11 + Young Ellens

SCUM GAAAAAANG!!! Tekashi 69 komt vanavond onze Main Stage murderen en jij gaat daar bij zijn. 6ix9ine ontplofte uit het niets in de internationale hiphopscene nadat hij zijn following had opgebouwd op Soundcloud. Daniel Hernandez, zoals hij in het dagelijk leven heet, valt niet alleen op met zijn uiterlijk, maar ook met zijn hyperagressieve raps die hij over kneiterharde trapbeats spit. De tracks van zijn debuutmixtape ‘Day69’ zijn hard bezig om records te breken. ‘GUMMO’ heeft meer dan 120 miljoen plays op Spotify en op YouTube zijn de video’s van ‘FEFE’ (met Nicki Minaj), ‘BILLY’, ‘GOTTI’, ‘GUMMO’ en ‘KOODA’ al ruim de 100 miljoen plays voorbij. So love him or hate him, Tekashi is één van de grootste hiphopsterren ter wereld van dit moment.

Hoi aangenaam, heeft hij zich al voorgesteld? De naam is Jiri11, zelfs je mams ze vindt hem geil. Doorgebroken met ANBU, heeft hij inmiddels genoeg barkies op zak om solo verder te gaan. Met 'Hoi Aangenaam' en 'Glo'd Up' heeft hij al 2 hele fijne bangers gedropt. 

“Als ik pull-up is de muur leeg!” Young Ellens komt met de deur in huis vallen binnen de NL hiphop scene. De afgelopen maanden sprong hij al op sterke featurings en wist hij indruk te maken met energieke optredens. Vanavond zal hij de avond openen!

Er zijn ook een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar. Deze kosten €132,40 per stuk en hiervoor krijg je naast een toegangsticket voor de show ook een meet & greet met Tekashi!

De meet & greet start om 17.00. De deuren gaan open om 16.45. Je kan jezelf melden bij de VIP entree van de Main Stage van 013 Poppodium. De meet & greet zal duren tot ong. 18.30.

Na afloop van de meet & greet kun je plaatsnemen in de foyer van 013 tot de deuren voor de zaal open gaan. Let op: voor de meet & greet geldt: binnen = binnen. Het is dus niet mogelijk om na de meet & greet nog naar buiten te gaan en vervolgens weer naar binnen te gaan.

Voor toegang tot concerten is de minimumleeftijd 14 jaar, voor bezoekers jonger dan 14 jaar is begeleiding door een volwassene verplicht.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en