The Dire Straits Experience
Toon menu
di 21 mei '19

The Dire Straits Experience

In 1995 staakten The Dire Straits hun carrière, maar de roep om hun muziek bleef onverminderd groot. The Dire Straits Experience vult het gat dat de band achterliet. 

De roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. ‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep. Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten maken deel uit van de artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations, the legend is alive!

De band weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven in 2016 deden ze dit nog in een uitverkochte Jupiler Zaal, maar vanavond gaat de band voor een grootse show in onze Main. 

Let op: Het betreft hier een show met staanplaatsen, bent u slecht ter been? Dan kunt u een rolstoelticket aanschaffen of een mailtje sturen naar info@013.nl met het verzoek voor een stoel. Bij deze beide opties geldt dat deze beperkt beschikbaar zijn, op=op. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en