FOURCE (UITVERKOCHT)
Toon menu
zo 9 dec '18

FOURCE (UITVERKOCHT)

+ Max & Anne + Stefania + Pieter Gabriel

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Niels (13), Jannes (15) en Ian (14). In vervolg op hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2017, waarna ze in Georgië vierde werden op het internationale Junior Eurovisiesongfestival, hebben de jongens van FOURCE al een aantal grote optredens mogen geven, maar nooit eerder een eigen concert. Het concert op 9 december in Tilburg is dan ook een droom die uitkomt voor de jonge artiesten.

Afgelopen februari wonnen de mannen de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest' en daarnaast was het viertal ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. Inmiddels is FOURCE niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld, net als de boybands MainStreet en B-Brave in hun tijd. De jongens hebben een eigen merchandiselijn en alle singles die ze tot nu toe uitbrachten, behaalden de nummer-1-positie in de Kids Top 20.

FOURCE komt niet alleen deze avond! Ze nemen namelijk drie supports mee, in de vorm van Max & Anne (winnaars Junior Songfestival 2018), zangeres Stefania, en DJ Pieter Gabriel die vooraf de beste beats zal draaien.

Let op: onder de 12 jaar dienen bezoekers een begeleider van 18+ bij zich te hebben. Je kan gevraagd worden om je ID te laten zien.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en