Fource
Toon menu
zo 9 dec '18

Fource

Locatie:
Main Stage
Datum:
zo 9 dec '18
Zaal open:
14:00u
Aanvang:
15:00u
Eindigt om:
16:30u
Genre:
pop-rock, jeugd
1e rang (vloer) :
uitverkocht
2e rang (trappen) :
€22,50

Alle genoemde prijzen zijn incl. 2,60 servicekosten.

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Niels (13), Jannes (15) en Ian (14). In vervolg op hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2017, waarna ze in Georgië vierde werden op het internationale Junior Eurovisiesongfestival, hebben de jongens van FOURCE al een aantal grote optredens mogen geven, maar nooit eerder een eigen concert. Het concert op 9 december in Tilburg is dan ook een droom die uitkomt voor de jonge artiesten.

Afgelopen februari wonnen de mannen de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest' en daarnaast was het viertal ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. Inmiddels is FOURCE niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld, net als de boybands MainStreet en B-Brave in hun tijd. De jongens hebben een eigen merchandiselijn en alle singles die ze tot nu toe uitbrachten, behaalden de nummer-1-positie in de Kids Top 20.

Let op:

Vanwege de grote belangstelling is deze show verplaatst van onze Jupiler Zaal naar onze Main. Alle rang 1 tickets (Vlakke vloer) zijn uitverkocht. Er zijn wel nog tickets verkrijgbaar voor op de trappen (Rang 2, staanplaatsen). 

Voor deze show kun je 5 tickets per order bestellen! Los van reguliere tickets zijn er ook tickets verkrijgbaar waarbij je direct een T-shirt en/of armbandje van FOURCE meebestelt. Let bij het bestellen goed op welke maat je selecteert.


Let op: onder de 12 jaar dienen bezoekers een begeleider van 18+ bij zich te hebben. Je kan gevraagd worden om je ID te laten zien.