Typhoon – Akoestische Veranda Sessies
Toon menu
za 10 aug '19

013 op locatie: Natuurtheater Oisterwijk

Typhoon – Akoestische Veranda Sessies

Locatie:
Natuurtheater Oisterwijk
Datum:
za 10 aug '19
Zaal open:
19:30u
Aanvang:
20:30u
Genre:
hiphop, pop-rock
Entree:
€ 33,90

De genoemde prijs is incl. 4,40 servicekosten

Dit concert vindt plaats in Natuurtheater Oisterwijk

Typhoon is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek-scene. Met de release van ‘Lobi Da Basi’ nam de carrière van de rapper een enorme sprong.Een platinum album, uitverkochte clubtours en ijzersterke shows op Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz waren het resultaat van het succes van het album. Als kers op de taart werd de single ‘Wereld van Verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio in 2017.

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon in de zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te geven. Op 10 augustus speelt hij in het fabelachtige Natuurtheater Oisterwijk, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje. Bovendien zal er ook nog nieuw materiaal gespeeld worden.

Let op: dit concert zal plaatsvinden in het Natuurtheater Oisterwijk. Klik hier voor de routebeschrijving.

TIP: op vrijdag 24 mei is Typhoon te gast in 013 tijdens een nieuwe editie van PLUG IN: hét live interview-event van 013, Hifi Klubben en FaceCulture’s Behind The Music waarin we met artiesten uitgebreid in gesprek gaan over hun leven, hun werk, hun ambities, hun inspiraties en meer. Er zijn nog plaatsen beschikbaar via deze link.