Madness (uitverkocht)
Toon menu
di 6 dec '16

Madness (uitverkocht)

+ The Upsessions

Met Madness halen we een echte legende in huis. Dit Britse ska-instituut is namelijk al sinds het eind van de jaren zeventig een van de meest toonaangevende groepen in het genre. Begin jaren tachtig regent het hits: ‘Baggy Trousers’, ‘One Step Beyond’, ‘Our House’ en ‘Embarrassment’ zijn slechts enkele voorbeelden van de vele klassiekers die Madness gemaakt heeft. 

Na een korte break midden jaren tachtig keert de groep in 1991 weer terug. De band lijkt de laatste jaren wat productiever te worden met uitstekende albums als ‘The Liberty Of Norton Folgate’ (2009) en ‘Oui Oui Si Si Ja Ja Da Da’ (2012). In oktober verschijnt ‘Can’t Touch Us Now’ dat natuurlijk ondersteund wordt met een aantal liveshows. En wie Madness de afgelopen jaren heeft zien optreden, weet dat de Britten nog steeds garant staan voor ‘the nuttiest sound around’!

Early-reggae-band The Upsessions is in het buitenland eigenlijk bekender dan in thuisland Nederland. Ze speelden namelijk op alle grote ska- & reggaefestivals van Europa. Een strakke en swingende ritmesectie met vuige orgelthema's, blazerssectie, mooie meerstemmige zang en catchy melodieën maken dit gezelschap tot een bijzondere band met een unieke en zeer herkenbare sound.

Tijdschema (onder voorbehoud)

19.00 deuren open

20.00-20.30 The Upsessions

21.00-22.45 Madness

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?