013 logo
Rockacademie Graduation Showcase
Rockacademie Graduation Showcase

Rockacademie Graduation Showcase

Tijdens deze Graduation Showcase van de Rockacademie zullen 3 afstuderende artiesten hun talent bewijzen voor publiek en jury. Vanavond betreden Thomas Hoonhout, Casper Abeln en Roel Eijgermaans het podium. 

Thomas Hoonhout zal de spits van deze reeks Graduation Showcases afbijten met een dj-set waarin hij zijn persoonlijk verhaal deelt en vooral viert. Het geluid van Daniël Thomasso bevat kalme diepe klanken, krachtige sferen en is bovendien dansbaar vol vreugde. 

Vervolgens zal de veelzijdige Casper Abeln afstuderen in onze Jupiler Stage. Naast muzikant is hij ook een getalenteerd studio en mix engineer, producer en leraar. Zijn blend van akoestische en elektrische geluiden maken hem vaardig in allerlei genres. Vanavond presenteert hij zich als sessie-drummer, met een show die alle kanten op kan gaan. 

Sessie-drummer Roel Eijgermans zal het stokje overnemen om de avond vakkundig af te sluiten. Met zijn ervaring en eigen speelwijze voelt hij zich thuis in elk genre. Verwacht tijdens zijn afstudeershow verschillende stijlen waaronder pop, jazz, elektronisch tot soul.

  • Price
  • Date Mon 17 Jun '19
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.